תמונה מתכון לעוגיות ריבה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

מתכון לעוגיות ריבה

אין כמו נוסטלגיה מבית או שמזכירים לנו תקופה או זמן מסוים בחיים. והעוגיות האלה הם בדיוק זה. מחזירים אותנו אחורה בזמן מתכון פשוט ונוסטלגי! מתכון לעוגיות ריבה פריכות ומתוקות בצורת סנדוויץ' והכי חשוב – קלות להכנה!

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

40 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • לבצק: 1 כוס + כף קמח לבן
  • 100 גרם חמאה רכה
  • ¾ כוס אבקת סוכר
  • ¼ כפית מלח
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3 כפות חלב
  • למלית: ½ צנצנת ריבת תות
  • לקישוט: 1 כוס אבקת סוכר

אופן הכנה:

1
במעבד מזון מערבלים בעזרת וו גיטרה קמח, חמאה רכה, אבקת סוכר, מלח ותמצית וניל עד קבלת תערובת פירורית.
2
מוסיפים את החלב וממשיכים לערבל עד קבלת בצק אחיד.
3
מעבירים את הבצק למשטח מקומח, לשים מעט ועוטפים בניילון נצמד. מעבירים לקירור למשך כשעה.
4
על גבי משטח מקומח מרדדים את הבצק לעובי של כ3 מ"מ.
5
קורצים צורות לפי בחירתכם.ומניחים בתבנית מרופדת נייר אפיה. בעזרת צנתר קטן מחוררים באמצע חצי מכמות העוגיות.
6
אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות למשך כ10-12 דקות, עד להזהבה. מצננים את העוגיות לחלוטין ולאחר מכן ממלאים ב1/2 כפית ריבה, סוגרים עם עוגיה נוספת.
7
בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

מתכון עוגיות ריבה – קצת רקע ומידע על העוגיות:

מתכון לעוגיות ריבה – אין כמו נוסטלגיה מבית או שמזכירים לנו תקופה או זמן מסוים בחיים. והעוגיות האלה הם בדיוק זה.
מחזירים אותנו אחורה בזמן מתכון פשוט ונוסטלגי!
מתכון לעוגיות ריבה פריכות ומתוקות בצורת סנדוויץ' והכי חשוב – קלות להכנה!

המתכון הוא חלבי – לכל השומרים שימו לב – המתכון חלבי

זמן ההכנה הוא כ-40 דקות בלבד. כן כן לא טעיתם 40 דקות בלבד והעוגיות מוכנות.

דרגת הקושי היא קלה. וכל אחד יכול להכין את זה.

המרכיבים של המתכון הנ"ל פשוטים, ואלו המרכיבים:

לבצק העוגיות תצטרכו: קמח לבן, חמאה רכה, אבקת סוכר, מלח, תמצית וניל וחלב.

למלית העוגיות תצטרכו: ריבת תות. ולקישוט העוגיות תצטרכו אבקת סוכר

*שימו לב: לשימוש במדויק בכמויות ואופן השימוש וההכנה בכל מרכיב נא עבדו לפי ההוראות המדויקות!

*שימו לב: לשימוש במדויק בכמויות ואופן השימוש וההכנה בכל מרכיב נא עבדו לפי ההוראות המדויקות!

שלבי אופן ההכנה הם 7 שלבים בלבד. פשוט וקל לא?, אז למה אתם מחכים!

*הערה: אל תשכחו לחמם מראש את התנור ל-170 מעלות על מנת שיהיה בטמפרטורה הנכונה כאשר אתם מכניסים את העוגיות.

אוהבים להכין ולאכול עוגיות? יש לנו קטגוריה מלאה בכל טוב של 'עוגיות' – תבחרו את המתכון אהוב עליכם ותיהנו 🙂

המלצת ללוש: פנקו את עצמכם במים או תה עם נענע ליד או עם כוס נס קפה מפנק – יאמי!

אז למה אתם מחכים? תכינו את העוגיות ונשמח לשמוע בתגובות מטה איך יצא.

וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או לרשום לנו בקבוצת הפייסבוק איך יצא. נשמח לשמוע 😊

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: