תמונה מתכון לדובשניות | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

מתכון לדובשניות

איזו עוגיה מיוחדת וטעימה. הגרסה הביתית טעימה פי כמה מהגרסה הקנויה! מתכון קליל לדובשניות שתוכלו להכין בעצמכם בקלות. מושלמות לחג ראש השנה או למי שקשה לו להיפרד מהחג.

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • ½ כוס שמן
  • ½ כוס דבש
  • 4 כפות סוכר לבן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 ו1/2 כפיות אבקת קינמון
  • 1 ביצה
  • 1 ו1/2 כוסות קמח לבן
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • ¼ כפית אבקת סודה לשתיה
  • לציפוי: ½ כוס אבקת סוכר

אופן הכנה:

1
מערבבים בקערה בעזרת מיקסר עם וו לישה או ידני בעזרת מטרפה שמן, דבש, סוכר, סוכר וניל, תמצית וניל, אבקת קינמון וביצה היטב עד קבלת בלילה אחידה.
2
מערבבים בקערה נפרדת קמח, אבקת אפיה וסודה לשתיה ותערובת הנוזלית ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
3
מעבירים לקירור במקפיא לחצי שעה.
4
מחממים תנור ל185 מעלות
5
יוצרים כדורים קטני בקוטר 3 ס"מ, מצפים באבקת סוכר ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה במרווחים קלים. משטחים מעט את הכדורים.
6
אופים במשך כ15 דקות.
7
מניחים לעוגיות להתקרר לגמרי לאחר האפיה.

מתכון לדובשניות – קצת רקע ומידע על העוגיות:

מתכון לדובשניות איזו עוגיה מיוחדת וטעימה. הגרסה הביתית טעימה פי כמה מהגרסה הקנויה!
מתכון קליל לדובשניות שתוכלו להכין בעצמכם בקלות. מושלמות לחג ראש השנה או למי שקשה לו להיפרד מהחג.
איזה כיף שיש לנו בבית קינוח פרווה שאפשר לכל בכל עת (לכל מי ששומר כמובן) – מתכון לעוגיות מעולות שתמיד כיף שיש בקופסה בבית
המתכון הוא סופר קל להכנה ואורכו כ-30 דקות בלבד!! כן, כן 30 דקות בלבד!
ודרגת ההכנה שלו היא קלה מאוד! עקבו אחרי השלבים המדויקים ותצרו דובשניות בקלות רבה.

דובשניות

אופן ההכנה כולל בתוכו כ-7 שלבים.

כאשר בשלב החמישי יוצרים את הדובשניות: יוצרים כדורים קטני בקוטר 3 ס"מ, מצפים באבקת סוכר ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה במרווחים קלים.
משטחים מעט את הכדורים.

לאחר מכן אופים במשך כ-15 דקות , ולאחר מכן מעניקים להם להתקרר.

מרכיבי המתכון הם פשוטים ואלו המרכיבים:
שמן, דבש, סוכר לבן, תמצית וניל, סוכר וניל, אבקת קינמון, ביצה, קמח לבן, אבקת אפיה ואבקת סודה לשתייה
לציפוי תזדקקו לאבקת סוכר
*שימו לב נא להשתמש במידות מדויקות של המרכיבים ומשקלים נכונים – ראו זאת בחלק העליון של דף המתכון.
הערה נוספת: נא לא לשכול לחמם מראש את התנור ל-185 מעלות.
ולעקוב אחר השלבים של אופן ההכנה בצורה מדויקת – זה קריטי!
אתם בעניים של קינוחים פרווה או קינוחים טבעוניים? יש לנו קטגוריה שלמה בדיוק בשבילכם ובדיוק בשביל זה!
(לכניסה לחצו על שם הקטגוריה)
'קינוחים טבעוניים' , 'קינוחים פרווה' – אוהבים עוגיות? גם לזה יש לנו קטגוריה עשירה במיוחד של מתכונים 'מתכונים לעוגיות'

לכל העוגיות באתר לחצו כאן.

בעקבות הביקוש הרב לקינוחים פרווה ו-ללא גלוטן כתבנו 2 מאמרים בנושא (לכניסה לחצו על שם המאמר)

תכינו את העוגיות במתכון ונשמח מאוד לשמוע בתגובות מטה איך יצא.

אז למה אתם מחכים?

וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או לרשום לנו בקבוצת הפייסבוק איך יצא. נשמח לפרסם 😊

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: