עוגת שוקולד פשוטה לילדים | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת שוקולד פרווה פשוטה

חיפשתם מתכון לעוגת שוקולד פרווה טעימה בטירוף! לא צריך לחפש יותר. מתכון לעוגת שוקולד פרווה פשוטה. מתכון קל, פשוט וטעים. שעה בלבד והעוגה מוכנה!

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

שעה

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


2 תבניות אינגליש קייק

  • 2 כוסות קמח לבן
  • 3 כפות קקאו
  • 1 כף שוקולית
  • 1 ו1/2 כוסות סוכר לבן
  • 3 ביצים
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מים רותחים
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • לציפוי: 3 כפות שמן
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • סוכריות שוקולד או צבעוניות לבחירתכם

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל-170 מעלות
2
בקערה גדולה טורפים בעזרת מטרפה ביצים יחד עם סוכר לבן עד קבלת קצף בהיר ותפוח.
3
מוסיפים את תמצית הוניל והשמן ומערבבים היטב.
4
מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, קקאו ושוקולית ומערבבים היטב עד קבלת בלילה אחידה.
5
מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים היטב. הבלילה צריכה להיות נוזלית ודלילה.
6
משמנים היטב 2 תבניות אינגליש קייק ויוצקים בלילה עד ¾ גובה התבנית.
7
אופים כ35-40 דקות, העוגה מוכנה כאשר נועצים קיסם במרכז העוגה והוא יוצא יבש עם פירורים לחים.
8
מכינים את הגנאש לציפוי - ממיסים בקערה בפולסים במיקרוגל שמן ושוקולד מריר עד קבלת תערובת שוקולד אחידה.
9
יוצקים מעל העוגה ולאחר מכן מפזרים סוכריות

עוגת שוקולד פרווה פשוטה – קצת רקע ומידע על העוגה:

חיפשתם מתכון לעוגת שוקולד פרווה טעימה בטירוף! לא צריך לחפש יותר.
מתכון לעוגת שוקולד פרווה פשוטה. מתכון קל, פשוט וטעים. שעה בלבד והעוגה מוכנה!

העוגה הזו הינה פרווה אז כל שומרי הכשרות אין לכם ממה לדאוג העוגה הינה פרווה..
זמן ההכנה של העוגה היא בסה"כ שעה. שעה ויש לכם עוגה שהאורחים שלכם יתמכרו אליה.
דרגת הקושי הינה קלה לכן אנחנו מבטיחים שהיצמדות למרכיבים ושלבי ההכנה ותצליחו להכין את המתכון.
אנחנו פה לכל שאלה כמובן במידה ואתם מסתבכים בשלב מסוים! 🙂

עוגת שוקולד פרווה פשוטה

הכמות שתצא לכם מהמתכון היא 2 תבניות אינגליש קייק 

מרכיבי המתכון של העוגה האהובה הזאת פשוטים מאוד ואלו המרכיבים:

קמח לבן, קקאו, שוקולית, סוכר לבן, ביצים, שמן, מים רותחים, אבקת אפייה ותמצית וניל.

לציפוי של העוגה תצטרכו: שמן, שוקולד מריר וסוכריות שוקולד או צבעוניות לבחירתכם

*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.

אופן ההכנה של "עוגת שוקולד פרווה פשוטה" כולל בתוכו כ-9 שלבים בלבד.
כפי שציינו כבר לפני כן דרגת הקושי היא קלה לכן תוכלו להכין את העוגה בכיף ובקלות,
ואנו מתחייבים שהיצמדות למרכבי המתכון ולכל שלבי אופן ההכנה – כולם יצליחו.
ואם לא – אנחנו כאן לכל שאלה עבורכם 🙂
בשלב הראשון מחממים את התנור ל-170 מעלות.
באופן ההכנה בשלבים 2 עד 6 (כולל) מכינים את העוגה.
שלב השביעי הינו שלב האפייה: אופים כ35-40 דקות, העוגה מוכנה כאשר נועצים קיסם במרכז העוגה והוא יוצא יבש עם פירורים לחים.
בשלב השמיני מכינים את הגנאש לציפוי כך: ממיסים בקערה בפולסים במיקרוגל שמן ושוקולד מריר עד קבלת תערובת שוקולד אחידה.
בחלק התשיעי והאחרון יוצקים מעל העוגה ולאחר מכן מפזרים סוכריות.

עוגות בחושות

קצת מידע על עוגות בחושות, כיום הסוג הפופולרי ביותר שמכינים בכל העולם וגם במטבח הישראלי זוהי העוגה הבחושה.
למי שלא יודע למה היא נקראת כך אז למעשה אנו מדברים על עוגה שכל מרכיביה מעורבלים יחדיו במערבל
או בצורה ידנית כאשר לאחר שלב זה מוסיפים אליה קמח וחומרי תפיחה נוספים.

עוגות קרות

קצת מידע על עוגות קרות, אנשים רבים מעדיפים כיום עוגות קרות על פני עוגות בחושות או עוגות שמרים מסוימות.
הסיבה היא מעבר לטעם והמרקם הנפלא והקר גם התחושה שאנו אוכלים עוגה קרה שמקררת את הגוף ומביאה עמה תחושה
כיפית ונעימה – מעבר לטעם המשובח של מרכיבים מסוימים שיוצאים מהמקרר ישירות לפה שלכם.

אין טעים יותר או טעים פחות בעת הכנת עוגה או בחירת עוגה – הכל עניין של טעם.
יש כאלו שמעדיפים את העוגות הבחושות – ויש כאלו שמעדיפים את העוגות הקרות.

אצלנו באתר תוכלו למצוא את כל המינים והסוגים שרק תוכלו לרצות? יש משהו שבא לכם ואין? תכתבו לנו ונדאג לזה!

מתכונים לעוגות

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: