תמונה מתכון עוגת מייפל אגוזים | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת מייפל בחושה

מגיעים להתארח ולא יודעים איזה קינוח להביא איתכם? מחפשים מתכון קליל וטעים לעוגה שאי אפשר להפסיק לאכול? המתכון הזה בדיוק בשבילכם! עוגה בחושה עסיסית אוורירית ומלאה במייפל שתגרוף אין ספור מחמאות

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

עד שעה

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1 וחצי שקיות סוכר וניל
  • 1 כוס סוכר לבן
  • ½ כוס שמן
  • 4 ביצים
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • ½ בקבוק סירופ מייפל

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל180 מעלות.
2
טורפים בעזרת מטרפה או מזלג 4 ביצים בקערה.
3
מוסיפים את השמן ומיץ התפוזים ומערבבים שוב.
4
מוסיפים את הקמח התופח, סוכר וניל וסוכר לבן ומערבבים בעדינות עד לקבלת בלילה אחידה.
5
משמנים 2 תבניות אינגליש קייק ויוצקים אליהן את התערובת.
6
מכניסים את התבניות לתנור למשך 40-50 דקות, עד שהעוגות משחימות. לבדיקה האם העוגה מוכנה אפשר להכניס קיסם או שיפוד יבשים למרכז העוגה, במידה והקיסם יוצא יבש - העוגה מוכנה! חשוב לא לחכות עד שהקיסם יצא יבש לגמרי, זה בסדר שיהיו עליו מעט פירורים ורטיבות קלה, אחרת העוגה תצא שרופה ויבשה.
7
אחרי שהוצאנו את העוגות מהתנור, נחורר את העוגה בעדינות בעזרת מזלג ונפזר בנדיבות סירופ מייפל על כל העוגה.
8
שדרוגים: לפני ההכנסה של העוגות לתנור - ניתן לפזר מעל התערובת אגוזי מלך קצוצים. מקפיצים את הטעם של העוגה ומשתלבים מושלם עם סירופ המייפל!
9
שדרוגים: לטעם הדרי במיוחד, תסחטו את התפוזים במקום להשתמש במיץ מוכן.

עוגת מייפל בחושה – קצת רקע ומידע על העוגה:

מתכון פשוט וקל לעוגת מייפל בחושה. רכה וטעימה שמתאימה בדיוק ליד הקפה, לאירוח מפתיע או לרגע של עצלנות קלה 🙂

מגיעים להתארח ולא יודעים איזה קינוח להביא איתכם? מחפשים מתכון קליל וטעים לעוגה שאי אפשר להפסיק לאכול?
המתכון הזה בדיוק בשבילכם! עוגה בחושה עסיסית אוורירית ומלאה במייפל שתגרוף אין ספור מחמאות

המתכון הוא פרווה ולכל שומרי הכשרות – המתכון פרווה אז אתם יכולים לאכול בראש שקט.
זמן ההכנה הוא עד שעה אבל סך כל העבודה הוא עשר דקות בלבד!! כן כן 10 דקות בלבד
מרכיבי המתכון פשוטים מאוד ואלו המרכיבים:
קמח תופח, סוכר וניל, סוכר לבן, שמן, ביצים, תפוזים וסירופ מייפל.
אופן ההכנה כולל בתוכו 7 שלבים פשוטים מאוד! כמו שאמרנו מרבית העבודה היא התפיחה בתנור
כך שבפועל אתם עובדים מספר דקות.

למתכון זה הוספנו מספר שדרוגים שישדרגו לכם את העוגה לפני רצונכם ואלו השדרוגים:

שדרוג מספר 1: לפני ההכנסה של העוגות לתנור – ניתן לפזר מעל התערובת אגוזי מלך קצוצים.

מקפיצים את הטעם של העוגה ומשתלבים מושלם עם סירופ המייפל!

שדרוג מספר 2: לטעם הדרי במיוחד, תסחטו את התפוזים במקום להשתמש במיץ מוכן.

בגלל הפופולאריות של העוגות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם

מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגות שונות. גם עוגות בחושות וגם עוגות קרות.

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: