עוגת פרג פרווה – קצת רקע ומידע על העוגה:
אוהבים פרג? המתכון הבא בדיוק בשבילכם. מתכון לעוגת פרג פרווה, מתכון קל בשעה עבודה בלבד!
עוגה בחושה ועסיסית המתאימה לאוהבי הפרג ולאלו אשר מחפשים קינוחי פרווה. מתכון קל ופשוט להכנה.
המתכון הוא פרווה כמו שהבטחנו לכם, אז כל שומרי הכשרות אין לכם ממה לדאוג המתכון פרווה לחלוטין 🙂
דרגת הקושי של הכנת המתכון היא קלה וכולם יוכלו להכין אותה ללא בעיה.
זמן ההכנה המלא של המתכון הוא כ-שעה בלבד.
הכמות של המתכון: 2 תבניות אינגליש קייק
עוגת פרג פרווה
להכנת 'עוגת פרג בחושה פרווה' – תצטרכו את המרכיבים הבאים:
פרג טחון, קוקוס לבן טחון, אגוזי מלך טחונים, קמח לבן, אבקת אפייה, ביצים, שמן, סוכר לבן, תמצית וניל ומיץ תפוזים.
*שימו לב למידות, נא השתמשו באופן מדויק בכמויות שרשמנו בחלק העליון של המרכיבים.
באופן הכנה בשלב הראשון: בקערה גדולה נערבב את הפרג יחד עם קוקוס, קמח ואגוזי מלך
בשלב הרביעי והחמישי נבצע את הפעולות הבאות: מוסיפים את השמן, תמצית וניל ומיץ התפוזים וממשיכים לערבל מעט במהירות נמוכה עד הטמעה,
מאחדים את שתי הקערות ומערבלים עד הטמעה של המרכיבים היבשים וקבלת בלילה אחידה.
ובשלב האחרון: מעבירים את הבלילה ל2 תבניות אינגליש קייק משומנות היטב ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-40 דקות
–
במידה ואתם אוהבים עוגות יש לנו מספר קטגוריות בדיוק בשבילכם!:
לפני הכל הקטגוריה הראשית בה תמצאו את כל המתכונים 'עוגות'
ואם תרצו להיות ספציפיים יותר תוכלו למצוא מתכונים לפי הקטגוריות הבאות: 'עוגות קרות' , 'עוגות בחושות' , 'עוגות פרווה'.
—
בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:
- מתכונים לעוגות פרווה: עוגות פרווה טעימות – מה הכי כדאי להכין?
- עוגות בחושות: אחסון עוגות – הקפאת עוגות – מה מומלץ ולמה?
- קינוחים מהירים: איזה קינוחים מהירים להכנה אפשר לעשות?
- קינוחים לשבת: עוגות לשבת – עוגיות לשבת – מה מומלץ?
- עוגות: עוגות בחושות – עוגות קרות – כל מה שצריך לדעת
- קינוחים פרווה: היתרון הגדול באפיית קינוחים פרווה
- איזה קינוחים ילדים הכי אוהבים להכין?
—
במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂
אוהבים, צוות ללוש.