עוגת פרג פרווה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת פרג פרווה

אוהבים פרג? המתכון הבא בדיוק בשבילכם. מתכון לעוגת פרג פרווה, מתכון קל בשעה עבודה בלבד! עוגה בחושה ועסיסית המתאימה לאוהבי הפרג ולאלו אשר מחפשים קינוחי פרווה. מתכון קל ופשוט להכנה.

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

שעה

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


2 תבניות אינגליש קייק

  • 1 כוס פרג טחון
  • 1 כוס קוקוס לבן טחון
  • 1/2 כוס אגוזי מלך טחונים
  • 1 כוס קמח לבן
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 3 ביצים
  • 3/4 כוס שמן
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס מיץ תפוזים

אופן הכנה:

1
בקערה גדולה נערבב את הפרג יחד עם קוקוס, קמח ואגוזי מלך
2
בקערת המיקסר נקציף את הביצים במהירות גבוהה עד קבלת קצף בהיר ותפוח
3
נוסיף בהדרגה את הסוכר ונמשיך להקציף
4
מוסיפים את השמן, תמצית וניל ומיץ התפוזים וממשיכים לערבל מעט במהירות נמוכה עד הטמעה
5
מאחדים את שתי הקערות ומערבלים עד הטמעה של המרכיבים היבשים וקבלת בלילה אחידה.
6
מעבירים את הבלילה ל2 תבניות אינגליש קייק משומנות היטב ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-40 דקות

עוגת פרג פרווה – קצת רקע ומידע על העוגה:

אוהבים פרג? המתכון הבא בדיוק בשבילכם. מתכון לעוגת פרג פרווה, מתכון קל בשעה עבודה בלבד!
עוגה בחושה ועסיסית המתאימה לאוהבי הפרג ולאלו אשר מחפשים קינוחי פרווה. מתכון קל ופשוט להכנה.

המתכון הוא פרווה כמו שהבטחנו לכם, אז כל שומרי הכשרות אין לכם ממה לדאוג המתכון פרווה לחלוטין 🙂
דרגת הקושי של הכנת המתכון היא קלה וכולם יוכלו להכין אותה ללא בעיה.
זמן ההכנה המלא של המתכון הוא כ-שעה בלבד.

הכמות של המתכון: 2 תבניות אינגליש קייק

עוגת פרג פרווה

להכנת 'עוגת פרג בחושה פרווה' – תצטרכו את המרכיבים הבאים:

פרג טחון, קוקוס לבן טחון, אגוזי מלך טחונים, קמח לבן, אבקת אפייה, ביצים, שמן, סוכר לבן, תמצית וניל ומיץ תפוזים.

*שימו לב למידות, נא השתמשו באופן מדויק בכמויות שרשמנו בחלק העליון של המרכיבים.

באופן הכנה בשלב הראשון: בקערה גדולה נערבב את הפרג יחד עם קוקוס, קמח ואגוזי מלך

בשלב הרביעי והחמישי נבצע את הפעולות הבאות: מוסיפים את השמן, תמצית וניל ומיץ התפוזים וממשיכים לערבל מעט במהירות נמוכה עד הטמעה,
מאחדים את שתי הקערות ומערבלים עד הטמעה של המרכיבים היבשים וקבלת בלילה אחידה.

ובשלב האחרון: מעבירים את הבלילה ל2 תבניות אינגליש קייק משומנות היטב ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-40 דקות

במידה ואתם אוהבים עוגות יש לנו מספר קטגוריות בדיוק בשבילכם!:
לפני הכל הקטגוריה הראשית בה תמצאו את כל המתכונים 'עוגות'

ואם תרצו להיות ספציפיים יותר תוכלו למצוא מתכונים לפי הקטגוריות הבאות: 'עוגות קרות' , 'עוגות בחושות' , 'עוגות פרווה'.

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: