תמונות המתכון יעלו בקרוב מאוד.

מוס שוקולד חלבה

אוהבים קינוחי מוס אישיים? המתכון הבא בשבילכם שילוב של 2 מרכיבים שמשתלבים נהדר יחד! שוקולד וחלבה. מתכון מהמם ופשוט למוס שוקולד חלבה אומנם מעט ארוך אך מאוד פשוט וקל להכנה. ההמתנה שווה את זה קינוח אישי שהאורחים שלכם או אתם פשוט תעופו על זה מרוב שזה טעים!

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

שעתיים

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


6-10 מנות אישיות

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה (2 מיכלים)
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 3 כפות טחינה גולמית
  • לקישוט: 300 גרם שערות חלבה
  • 100 גרם פקאן סיני

אופן הכנה:

1
ממיסים בקערה בפולסים במיקרוגל שוקולד מריר עם מיכל אחד של שמנת מתוקה עד קבלת בלילת שוקולד חלקה.
2
מכסים היטב את התערובת ומעבירים לקירור כשעה וחצי עד התייצבות מלאה.
3
בקערת מיקסר בעזרת וו בלון מקציפים את התערובת שהכנסנו לקירור קודם לכן במהירות בינונית. מוסיפים בהדרגה את מיכל השמנת השני ואת אבקת הסוכר ולאחר מכן את הטחינה.
4
מגבירים את המהירות ומקציפים עד קבלת מוס רך.
5
מזלפים את המוס לכוסות אישיות, מפזרים מעל כל מנה אישית שערות חלבה ופקאן סיני קצוץ

מוס שוקולד חלבה – קצת רקע על המתכון והקינוח:

אוהבים קינוחי מוס אישיים? המתכון הבא בשבילכם שילוב של 2 מרכיבים שמשתלבים נהדר יחד! שוקולד וחלבה.
מתכון מהמם ופשוט למוס שוקולד חלבה אומנם מעט ארוך אך מאוד פשוט וקל להכנה.
ההמתנה שווה את זה קינוח אישי שהאורחים שלכם או אתם פשוט תעופו על זה מרוב שזה טעים!

מוס חלבה ושוקולד מתכון הזה חלבי אז כל שומרי הכשרות שימו לב שהמתכון הוא חלבי.
מתכון הזה מעט ארוך אבל דרגת הקושי שלו קלה אך אנחנו מבטיחים 3 דברים:

  1. המתכון הזה טעים בטירוף ושווה את זה!
  2. היצמדות לכל השלבים גם המרכיבים וגם אופן ההכנה יבטיחו הצלחה במתכון.
  3. אנחנו כאן לכל שאלה :))

מוס שוקולד חלבה

מרכיבי המתכון הנ"ל מתחלקים ל-2 חלקים:

  1. מרכיבי המוס
  2. לקישוט המוס

המתון הנ"ל הכמות שלו מספיקה ל6-10 מנות אישיות.

מוכנים? מתחילים 🙂

המרכיבים שתצטרכו בשביל הכנת המוס זה:

שמנת מתוקה (2 מיכלים),  שוקולד מריר, אבקת סוכר וטחינה גולמית.

לקישוט תצטרכו: שערות חלבה ופקאן סיני.

.*הערה חשובה: נא להשתמש בכמות המדויקת של המרכיבים שרשמנו בדף המתכון.

אופן ההכנה ל-מוס שוקולד וחלבה – כולל בתוכו כ-5 שלבים בלבד.

כאשר בשלב הראשון: ממיסים בקערה בפולסים במיקרוגל שוקולד מריר עם מיכל אחד של שמנת מתוקה עד קבלת בלילת שוקולד חלקה.

בשלב השלישי כבר מקציפים: בקערת מיקסר בעזרת וו בלון מקציפים את התערובת שהכנסנו לקירור קודם לכן במהירות בינונית.
מוסיפים בהדרגה את מיכל השמנת השני ואת אבקת הסוכר ולאחר מכן את הטחינה.

ובשלב האחרון מרכיבים ומעצבים את הקינוח כאשר הכל מוכן: מזלפים את המוס לכוסות אישיות, מפזרים מעל כל מנה אישית שערות חלבה ופקאן סיני קצוץ

בגלל יחודיות המתכון אנו משייכים אותו ל-'קינוחים מיוחדים'.
וגם נהדר כהכנה לחגים במידה ובא לכם משהו טעים וקליל אחרי ארוחת החג: 'קינוחים לחגים'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: