תמונה מתכון שכבות קינדר ונוטלה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

שכבות קינדר ונוטלה

מתכון מהמם ואישי של שכבות קינדר ונוטלה. 20 ריבועי קטנים מלאים בקינדר ונוטלה, והטעם? אין מה לדבר!!, מתכון חלבי בשעה עבודה בלבד, ויש לכם קינוח אישי מהמם מפוצץ בשוקולד וטעם מתוק – זהירות זה ממכר.

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

שעה

דרגת קושי

בינוני

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


20 ריבועים

  • לבצק הפריך: 3 כוסות קמח לבן
  • 200 גרם חמאה רכה
  • 3/4 כוס סוכר לבן
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 ביצה
  • 5 ו-1/2 כפות שמנת מתוקה
  • למילוי השכבות: 2 ממרחים לבחירתכם (מומלץ ממרח קינדר לבן ונוטלה)

אופן הכנה:

1
בקערת מיקסר מערבבים היטב קמח לבן, סוכר לבן וחמאה קרה חתוכה לקוביות עד קבלת תערובת אחידה ופירורית.
2
מוסיפים את הביצה והשמנת ומערבבים היטב לבצק חלק ואחיד.
3
מרדדים את הבצק לשכבה יחסית דקה, כס״מ אחד, וחותכים למלבן/ריבוע בגובה התבנית.
4
חוזרים על הפעולה לקבלת 4 מלבנים.
5
מרפדים את תבנית האפייה בנייר אפייה ומשמנים אותו היטב.
6
מניחים את המלבן הראשון בתבנית ומעליו שכבת ממרח נוטלה.
7
מניחים שכבה נוספת של בצק פריך ומעליה מורחים שכבה של ממרח קינדר לבן, מעל שכבת השוקולד מניחים שכבת בצק וכך עד השכבה האחרונה של הבצק.
8
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ25-30 דקות עד השחמה של השכבה העליונה והתחתונה.
9
מצננים היטב וחותכים את קינוח השכבות לקוביות.

שכבות קינדר ונוטלה – קצת רקע ומידע על הקינוח:

מתכון מהמם ואישי של שכבות קינדר ונוטלה. 20 ריבועי קטנים מלאים בקינדר ונוטלה, והטעם? אין מה לדבר!!,
מתכון חלבי בשעה עבודה בלבד, ויש לכם קינוח אישי מהמם מפוצץ בשוקולד וטעם מתוק – זהירות זה ממכר.

שכבות קינדר ונוטלה הנ"ל הינו חלבי אז כל שומרי הכשרות שימו לב שהמתכון הוא חלבי.
המתכון הזה מעט ארוך והדרגת קושי שלו בינונית אך אנחנו מבטיחים 3 דברים:

  1. המתכון הזה טעים בטירוף ושווה את זה!
  2. היצמדות לכל השלבים גם המרכיבים וגם אופן ההכנה יבטיחו הצלחה במתכון.
  3. אנחנו כאן לכל שאלה :))

מרכיבי המתכון הנ"ל מתחלקים ל-2חלקים:

  1. לבצק הפריך
  2. למילוי השכבות

להכנת הבצק הפריך תצטרכו את המרכיבים הבאים:

קמח לבן, חמאה רכה, סוכר לבן, אבקת אפיה, ביצה ושמנת מתוקהץ

למילוי השכבות תצטרכו: 2 ממרחים לבחירתכם אנחנו ממליצים על ממרח קינדר לבן ונוטלה.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמות המדויקת של המרכיבים שרשמנו בדף המתכון.

אופן ההכנה כולל בתוכו כ-9 שלבים בלבד.

כאשר בשלב הראשון מכינים את הבצק כך: בקערת מיקסר מערבבים היטב קמח לבן, סוכר לבן וחמאה קרה חתוכה לקוביות עד קבלת תערובת
אחידה ופירורית ומוסיפים את הביצה והשמנת ומערבבים היטב לבצק חלק ואחיד.

בשלב השמיני אופים את הבצק: לא לשכוח לחמם מראש את התנור ל-180 מעלות ולאפות כ25-30 דקות עד השחמה של השכבה העליונה והתחתונה.

בגלל ייחודיות המתכון הטעם והמורכבות אנו מחשיבים את מתכון זה כמתכון חגיגי שמומלץ להכין בחגים.
מוזמנים למצוא מתכונים שווים נוספים לחגים בקטגוריה שלנו: 'קינוחים לחגים'

וגם יש לנו קטגוריה חדשה של 'קינוחים מיוחדים'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: