חזרה לעמוד הבלוג המלא >

קינוחים פרווה: היתרון הגדול באפיית קינוחים פרווה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

קינוחים פרווה: היתרון הגדול באפיית קינוחים פרווה

הכתבה הבאה תדון בנושא היתרון הגדול באפייה של קינוחים פרווה במטבחים כשרים. מה היתרונות, החסרונות ומדוע זה טוב ומומלץ? ומה אנחנו הולכים לראות בשנים הקרובות ובעתיד בכלל מקינוחים פרווה

היתרונות ב-קינוח פרווה:

זה ברור לכולם שהיתרונות שנמצאים בקינוחים פרווה פונים בעיקר לקהל הדתי ששומר כשרות אך לא רק אומנם שומרי הכשרות
שומרים את האיסור על אכילת בשר וחלב יחד וממתין כ-6 שעות בין אכילת בשר לחלב,
דבר שמקובל בקהילה הדתית אך לא רק. גם אנשים מסורתיים רבים שומרים בין לבין.

כמו שכתוב בתורה: שלש פעמים איסור זה: "לא תבשל גדי בחלב אמו" (שמות כג, יט ועוד).

מצווה זו גרמה ל-קינוחים פרווה ובכללי למזון פרווה (שלא חלבי ולא בשרי) לקבל תאוצה ותודעה פשוט מטורפת.
ניתן לומר שהיום אין בית בישראל שיש לו זיקה בדת לא יחזיק במגירה או במקרר קינוחים פרווה ו/או משהו פרווה שאפשר לנשנש שמתחשק.

בעזרת תחליפי חלב שמשתפרים שמשדרגים עם הזמן יש קינוחים רבים שאפילו לא תשימו לב שהם פרווה והחלב חסר.
יש מגוון פשוט עצום של סופלה שוקולד פרווה או עוגת שוקולד פרווה ועוד מגוון רחב של מתכונים
שכל שומרי הכשרות ושומרי המצווה יוכלו לאכול ללא בעיה ולהינות בלי להרגיש שום הבדל.

בנוסף יש האומרים שמבחינה בריאותית למערכת העיכול אינו בריא לערבב בשר וחלב ולאכול יחדיו.

היתרון הגדול? שיש קינוח פרווה ניתן לאכול אותו תמיד!

החסרונות בקינוח פרווה:

אנשים אניני טעם (אנשים בעל טעם מעודן וסופר מדוקדק שמרגיש ומבחין בכל מרכיב בטעם)
יכולים לחוש משמעותית בין קינוח פרווה ללא קינוח פרווה, לדוגמא בן אדם אֲנִין טַעַם שיאכל סופלה שוקולד פרווה
ירגיש מיד בחסרונו של שוקולד החלב הנוטף והשופע שיוצא מסופלה בדרך כלל ויחוש בהבדלים.

מה נראה בעתיד בנושא:

לדעתנו ולדעת רבים בעתיד קינוחים הפרווה רק ילכו יגדלו וישדרגו היות ש ככל שהזמן עובר יותר ויותר מרכיבים
ותחליפי חלב מסוג פרווה יוצאים אל השוק ועם הזמן היכולת,
המדע והטעמים ההרגשה בטעם פוחתת יותר ויותר.

במסעדת שף יוקרתיות וכשרות תוכלו למצוא קינוחים פרווה פשוט אדירים וטעימים שבקושי
תצליחו לזהות / להרגיש ולשים לב שחסר לכם משהו חלבי בצלחת, והטעם פשוט גן עדן כמו שהקלישאה מספרת, וזה באמת טעים!

המלצת ללוש: לקינוחים פרווה שונים תשלבו פירות שימוש נכון בפירות בקינוחים יכול לתת לכם טעם עדין וטעים
שישפר את הקינוח שלכם פלאים.
עקב כך ניתן להכין קינוחים מבוססי פירות או לחילופין כתוספת לקינוח שוקולדי או כל קינוח אחר שאתם מכינים.

אנחנו צוות האתר ללוש מתפאר בקטגוריות מלאות ומשובחות רבות של קינוחים פרווה לשומרי הכשרות או למי שמארח ואורחיו שומרים.
והבאנו עבורכם כאן את המתכונים המובחרים ביותר מסוג פרווה ממגוון הקטגוריות השונות אצלנו באתר.

מתכונים לעוגות פרווה במיוחד בשבילך:

עוגת תפוחים בחושה
מתכון לעוגת תפוחים קליל וללא מאמץ, מתכון שהולך להפוך לראשון...
עוגת שמרים קלה להכנה
מתכון לעוגת שמרים קלה להכנה, מתכון שנבנה במיוחד למי שמוותר...
עוגת שוקולד פרווה
לאלו ששומרים, לאלו שנודבו להכין עוגה לילדים בגן, לאלו שרגישים...
עוגת מייפל בחושה
מגיעים להתארח ולא יודעים איזה קינוח להביא איתכם? מחפשים מתכון...

מתכונים לעוגיות פרווה במיוחד בשבילך:

עוגיות שוקולד קפה
מתכון לעוגיות מפנקות במיוחד, לא תשימו לב שמדובר בעוגיית פרווה...
עוגיות מרוקאיות
עוגיות מרוקאיות כמו שכתוב בספרים שסבתא עשתה למלך 😉 עוגיות...
עוגיות טחינה מקמח מלא
מתכון מדהים לעוגיות טחינה מקמח מלא שתוכלו לאכול ללא רגשות...
עוגיות מושלגות פרווה
מי אמר שפרווה לא יכול להיות טעים? מתכון מושלם לעוגיות...

 

אוהבים לכתוב? יתרה מזאת לכתוב על עולם הקינוחים בפרט? ניתן לעשות זאת!
בא לכם לרשום לנו לבלוג? דברו איתנו ונשמח לשתף פעולה יחד.

אוהבים, צוות ללוש 😊

אהבתם? נשמח שתשתפו כאלו שזה יכול לעזור להם: