תמונות המתכון יעלו בקרוב מאוד.

קאפקייקס תפוזים

ממשיכים במתכונים מעולם פירות הדרים, והפעם: מתכון לקאפקייקס תפוזים, מתכון לקאפקייקס מושלם בחצי שעה בלבד, מתכון שקל להכין, על טהרת התפוזים (סחוט טבעי!).

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


8-10 יחידות קאפקייקס

  • ביצה אחת גדולה (אפשר במקום 2 קטנות)
  • סוכר - שליש כוס
  • שמן - שליש כוס
  • מיץ תפוזים - חצי כוס (עדיף סחוט טבעי לטעם טוב יותר)
  • גרידת קליפת תפוז - כף
  • קמח תופח - כוס

אופן הכנה:

1
חממו מראש את התנור ל-180 מעלות ושמנו היטב את תבנית המאפינס.
2
ערבבו את כל החומרים יחדיו (באמצעות כף או מטרפה ידנית) לפי הסדר שרשום מעלה.
3
צקו הכל לתבנית שקעים ששימנתם מבעוד מועד ותאפו הכל בתנור לזמן של 20 דקות. (אפשר לבדוק שמוכן כאשר מכניסים קיסם והוא יוצא יבש)

קאפקייקס תפוזים – קצת רקע ומידע על הקאפקייקס:

ממשיכים במתכונים מעולם פירות הדרים, והפעם: מתכון לקאפקייקס תפוזים,
מתכון לקאפקייקס מושלם בחצי שעה בלבד, מתכון שקל להכין, על טהרת התפוזים (סחוט טבעי!).

לאחר שקיבלנו הרבה בקשות להתחיל לעלות 'מתכונים לקאפקייקס' – החלטנו להרים את הכפפה ולעשות זאת עבורכם 🙂

אחד הדברים שתמיד טוב שיהיה בבית ללא ספק, זה קינוח פרווה.
במיוחד לאלו ששומרים כשרות ואת זמן ההמתנה בין אכילת בשר וחלב.
קינוחים פרווה אלו קינוחים שתמיד כיף שיש בצנצנת בבית או במקרר שאפשר לאכול בכל עת שמתחשק לנו.

כפי שכבר הבנתם העוגה הזאת הינה פרווה – אז לכל שומרי הכשרות אין לכם ממה לדאוג העוגה פרווה.
זמן ההכנה של הקינוח הוא כחצי שעה בלבד! כן , כן שלושים דקות והקאפקייקס מוכן.
דרגת הקושי הינה קלה לכן אנחנו מבטיחים שהיצמדות למרכיבים ושלבי ההכנה ותצליחו להכין את המתכון.
אנחנו פה לכל שאלה כמובן במידה ואתם מסתבכים בשלב מסוים! 🙂

קאפקייקס תפוזים

הכמות שתצא לכם מהמתכון הנ"ל הוא: 8-10 יחידות.

המרכיבים להכנת המתכון נורא פשוטים ואלו המרכיבים:

ביצה אחת גדולה (אפשר במקום 2 קטנות), סוכר, שמן, מיץ תפוזים סחוט טבעי, גרידת קליפת תפוז וכוס קמח תופח.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.

אופן ההכנה כולל בתוכו כ-3 שלבים בלבד..

כאשר בשלב הראשון כל מה שצריך לעשות זה: חממו מראש את התנור ל-180 מעלות ותשמנו היטב את תבנית המאפינס.

בשלב השני: ערבבו את כל החומרים יחדיו (באמצעות כף או מטרפה ידנית) לפי הסדר שרשום מעלה.

בשלב השלישי והאחרון: צקו הכל לתבנית שקעים ששימנתם מבעוד מועד ותאפו הכל בתנור לזמן של 20 דקות.
(אפשר לבדוק שמוכן כאשר מכניסים קיסם והוא יוצא יבש).

אוהבים קינוחי מאפינס? יש לנו קטגוריה בדיוק בשביל זה: 'מתכונים לקאפקייקס'

בנוסף הבלוג שלנו שעוסק במגוון כתבות מעניינות מתחום הקינוחים עוסק בכתבות המתאימות למתכון הנ"ל

אז למה אתם מחכים?

וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או לרשום לנו בקבוצת הפייסבוק איך יצא. נשמח לפרסם 😊

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: