תמונה מתכון צ'ורוס דרום אמריקאי אמיתי | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

צ'ורוס דרום אמריקאי אמיתי

הגיוון בחג החנוכה מתבקש, אז קבלו את המתכון לצ'ורוס מושלמים, הגרסה הדרום אמריקאית לאחד הקינוחים אהובים ביותר בישראל. אין צורך בשמרים או בהתפחה, המתכון הקליל ביותר למקלות צ'ורוס מושלמים!

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

בינוני

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 2 כוסות קמח לבן
  • 3 ביצים
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות סוכר לבן
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 200 גרם חמאה
  • 2 כוסות מים
  • לציפוי: סוכר וקינמון.

אופן הכנה:

1
מרתיחים בסיר מים, חמאה, סוכר לבן, סוכר וניל ומלח עד המסה ואיחוד. מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים על אש בינונית במהירות עד קבלת בצק אחיד.
2
מסירים את הסיר מהאש ומעבירים לקערת מיקסר עם וו לישה.
3
מערבלים את הבצק כ3 דקות עד לצינון חלקי ומוסיפים את הביצים אחת אחת, ממשיכים לערבל עד קבלת בצק אחיד בין ביצה לביצה. מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנתר משונן רחב.
4
מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק, מזלפים מהבלילה אל תוך הסיר פסים באורך של כ8 ס"מ ומטגנים מכל צדדיהם עד הזהבה.
5
מוציאים את הצ'ורוס מהשמן אל צלחת מרופדת בנייר אפיה ומגלגלים ישר בסוכר וקינמון מעורבבים יחדיו, מצפים מכל הכיוונים.
6
לצ'ורוס מפנק ומושחת במיוחד, ניתן להגיש עם ממרחים שונים. ניתן להמיס שוקולד לבן/חלב/מריר בפולסים במיקרו, ריבת חלב לצ'ורוס דרום אמריקאי אמיתי או סירופ מייפל.
7
ניתן גם להזריק שוקולד באמצעות צנתר צינור אל הצ'ורוס.

צ'ורוס דרום אמריקאי אמיתי – קצת רקע ומידע המתכון:

קבלו את המתכון המושלם והגרסה הדרום אמריקאית לאחד הקינוחים אהובים ביותר בישראל ובעולם בכלל.

צ'ורוס דרום אמריקאי אמיתי

אין צורך בהמתנה בעת הכנה, המתכון הקליל ביותר למקלות צ'ורוס מושלמים!

לפעמים לא צריך מסיבה למסיבה ואת המתכון הזה אפשר ואף מומלץ להכין בכל עת.

אבל כשיש חג, אורחים ובא לנו משהו טעים עכשיו זה בכלל הזמן לקינוח צ'ורוס המושלם הזה.

המתכון הוא סופר קל, מהיר וטעים מאוד.

והתוצאה שווה את זה. אנחנו מתחייבים על כך

הצ'ורוס יוצא טעים ופריך במיוחד שלא תוכלו להפסיק לאכול וללקק את האצבעות.

את המצרכים של המתכון הנ"ל יש בכל בית והמצרכים בסייסים נורא:

קמח לבן, ביצים, מלח רגיל, סוכר לבן, תמצית וניל, סוכר וניל

אופן ההכנה של המתכון כולל 7 שלבים בלבד!

והכל כתוב בצורה מובנת וברורה לכל אחד, אם יש משהו לא מובן ויש לכם שאלה, נהיה מאושרים לענות לכם עליה באהבה גדולה.

המכון הוא חלבי למי ששומר וזה חשוב לו זכרו זאת, המתכון חלבי.

אופן ההכנה הוא כ-חצי שעה (30 דקות בלבד).

ודרגת הקושי היא בינוני.

קצת על הצ'ורוס עפ"י ויקיפדיה:

זהו מאכל מתוק העשוי מרצועות של בלילה מתוקה המטוגנת בשמן עמוק. המאכל פופולרי בספרד, פורטוגל, הפיליפינים, אמריקה הלטינית, ארצות הברית וצרפת.

לרוב מקובל לאכול את הקינוח ישירות לאחר ההכנה על מנת לשמור על הטריות והפריכות שלו.

אם בא לכם להתפנק בצ'ורוס מושחת מהרגיל

ניתן להגים עם ממרחים שונים ריבת חלב או סירופ מייפל

וניתן להגיש עם ממרחים שונים. ניתן להמיס שוקולד לבן/חלב/מריר בפולסים במיקרו,

בנוסף ניתן להזריק שוקולד באמצעות צנתר צינור אל הצ'ורוס.

המלצת ללוש: פנקו את עצמכם במים או תה עם נענע ליד – יאמי!

הצטרפו ל-בלוג שלנו ותהנו ממגוון רחב של כתבות בנושאים מעולם הקינוחים.

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: