פנקוטה שוקולד | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

פנקוטה שוקולד

לאחר שקיבלנו ביקורות מדהימות למתכון פנקוטה בגרסה הרגילה והקלאסית, היינו חייבים להכין גרסא חדשה למתכון הנ"ל והפעם: פנקוטה שוקולד. זמן הכנה של שעה בלבד ויש לכם 5-6 מנות אישיות של פנקוטה שוקולד מהמם וטעים בטירוף!

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

שעה

דרגת קושי

בינוני

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


5-6 מנות אישיות

  • לפנקוטה: 7 גרם ג’לטין
  • 500 מ״ל שמנת מתוקה
  • 3/4 כוס סוכר לבן
  • 35 גרם מים קרים
  • 2 כפות קקאו
  • 1 כפית תמצית וניל
  • לרוטב שוקולד: 100 גרם שוקולד מריר
  • 100 מ״ל שמנת מתוקה

אופן הכנה:

1
בקערית קטנה מערבבים היטב מים יחד עם ג’לטין ומניחים בצד לכ-10 דקות.
2
בסיר בינוני מביאים לרתיחה שמנת מתוקה, סוכר, תמצית וניל ואבקת קקאו. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל כ2 דקות נוספות.
3
מסירים את הסיר מהאש ומוסיפים את הג׳לטין אל התערובת. מערבבים היטב עד שהוא נמס לחלוטין.
4
מסננים את התערובת ומחלקים לכוסות אישיות.
5
מצננים במקרר 3-4 שעות עד להתייצבות מלאה. אפשר להעביר גם למקפיא כחצי שעה-שעה.
6
לרוטב השוקולד - ממיסים בפולסים בקערה במיקרוגל שוקולד מריר ושמנת מתוקה עד קבלת בלילת שוקולד אחידה.
7
מזלפים מעל הפנקוטה שכבה של רוטב שוקולד.

פנקוטה שוקולד – קצת רקע ומידע על הקינוח:

לאחר שקיבלנו ביקורות מדהימות למתכון פנקוטה בגרסה הרגילה והקלאסית, היינו חייבים להכין גרסא חדשה למתכון הנ"ל והפעם: פנקוטה שוקולד.
זמן הכנה של שעה בלבד ויש לכם 5-6 מנות אישיות של פנקוטה שוקולד מהמם וטעים בטירוף!

המתכון הוא חלבי. אז לכל שומרי הכשרות המתכון שימו לב המתכון חלבי.
זמן ההכנה של המתכון הינו כשעה בלבד.
קושי המתכון אומנם בינוני – אך אנו מבטיחים שמעקב שלב אחר שלב בדיוק לפי המתכון יעניק לכם הצלחה בטוחה.

פנקוטה שוקולד

הכמות שתצא לכם מהמתכון הנ"ל הוא: 5-6 מנות אישיות.

המרכיבים להכנת המתכון נורא פשוטים ואלו המרכיבים:

להכנת הפנקוטה תצטרכו: 7 גרם ג’לטין, שמנת מתוקה, סוכר לבן, מים קרים קקאו ותמצית וניל.

להכנת רוטב השוקולד של הקינוח תצטרכו: שוקולד מריר ושמנת מתוקה.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.

אופן ההכנה כולל 7 שלבים בלבד ודרגת הקושי של המתכון היא בינונית.
אך אנחנו מבטיחים שכל אחד שיערוך את המתכון בצורה נכונה שלב אחר שלב יצליח בהכנת המתכון.

 

כאשר בשלב הראשון מערבבים את החומרים הכתובים לפי שלב 1.
בשלב השני מביאים לרתיחה את המרכיבים הרצויים הכתובים לפי שלב 2.

השלב החמישי הוא חשוב וזה הקירור של החומרים: מצננים במקרר 3-4 שעות עד להתייצבות מלאה. אפשר להעביר גם למקפיא כחצי שעה-שעה.

בשלב השישי מכינים את רוטב השוקולד: ממיסים בפולסים בקערה במיקרוגל שוקולד מריר ושמנת מתוקה עד קבלת בלילת שוקולד אחידה.

בסוף כל שנותר הוא לזלף מעל הפנקוטה הטעימה שהכנתם שכבה של רוטב שוקולד.

אוהבים קינוחים מיוחדים? יש לנו קטגוריה בדיוק בשביל זה: "קינוחים מיוחדים".

בנוסף הבלוג שלנו שעוסק במגוון כתבות מעניינות מתחום הקינוחים עוסק בכתבות המתאימות למתכון הנ"ל

אז למה אתם מחכים?

וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או לרשום לנו בקבוצת הפייסבוק איך יצא. נשמח לפרסם 😊

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: