תמונות המתכון יעלו בקרוב מאוד.

פאי תפוחים פרווה

אוהבים פאי? אוהבים קינוחי פירות? זהו השילוב האולטימטיבי! אחד מהמתכונים הפופלארים בעולם. פאי תפוחים פרווה, מתכון לפאי תפוחים קל להכנה בשעה ורבע עבודה בלבד. מושלם לצד הקפה / תה של הבוקר.

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

שעה ורבע

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


תבנית קוטר 24

  • 6 תפוחים קלופים
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 כפית קינמון
  • 2 כפות סוכר לבן
  • 2 כפות דבש
  • 3 כוסות קמח לבן
  • 2 כפות סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 ביצה
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1 כוס שמן
  • 3 כפות מים

אופן הכנה:

1
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית, קוצצים את התפוחים לקוביות קטנות ומעבירים אותן למחבת. מוסיפים מיץ לימון, סוכר וניל, סוכר לבן, דבש וקינמון. מערבבים היטב ומבשלים עם מכסה סגור למשך כ-8 דקות.
2
מסירים את המכסה וממשיכים לבשל למשך כ-8 דקות נוספות עד שהתפוחים מתרככים, מסירים מהאש ומניחים לתערובת להתקרר.
3
בקערה גדולה מערבבים היטב קמח יחד עם סוכר לבן, סוכר וניל. מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב עד קבלת בצק.
4
מוסיפים את תמצית הוניל השמן והמים ולשים היטב עד קבלת בצק אחיד. מחלקים את הבצק לשניים וחצי שומרים במקפיא.
5
מחממים תנור ל-180 מעלות, משמנים תבנית עגולה היטב ומשטחים את החצי השני של הבצק בתבנית גם בקצוות, את הקצוות מסירים בעזרת סכין בעלת להב חדה. מחוררים בעזרת מזלג את התחתית ומעבירים לאפיה למשך כ-12 דקות
6
מוסיפים את תערובת התפוחים מעל התחתית, מוציאים את הבצק מהמקפיא ומפוררים מעל התפוחים, מחזירים לאפיה למשך כ35 דקות נוספות.

פאי תפוחים פרווה – קצת רקע ומידע על הקינוח:

אוהבים פאי? אוהבים קינוחי פירות? זהו השילוב האולטימטיבי! אחד מהמתכונים הפופלארים בעולם.
פאי תפוחים פרווה, מתכון לפאי תפוחים קל להכנה בשעה ורבע עבודה בלבד. מושלם לצד הקפה / תה של הבוקר.

אחד הדברים שתמיד טוב שיהיה בבית ללא ספק, זה קינוח פרווה.
במיוחד לאלו ששומרים כשרות ואת זמן ההמתנה בין אכילת בשר וחלב.
קינוחים פרווה אלו קינוחים שתמיד כיף שיש בצנצנת בבית או במקרר שאפשר לאכול בכל עת שמתחשק לנו.

המתכון הוא פרווה. אז לכל שומרי הכשרות המתכון פרווה אין לכם למה לדאוג.
אורך תהליך של הכנת המתכון הוא כשעה ורבע.
דרגת הקושי היא בינונית אך אנחנו מתחייבים שהיצמדות למרכיבים ולאופן הכנה מבטיחים הצלחה בהכנת הפאי.
במידה ולא הצלחתם משהו, אנחנו כאן לכל שאלה 🙂

אלה המרכיבים שתצטרכו להכנת המתכון של הפאי:

תפוחים קלופים, מיץ לימון, סוכר וניל, קינמון, סוכר לבן, דבש, קמח לבן, סוכר, סוכר וניל,
ביצה, תמצית וניל, שמן ומים.

*שימו לב: לשימוש במדויק בכמויות ואופן השימוש וההכנה בכל מרכיב נא עבדו לפי ההוראות המדויקות!

הכמות שתצא לכם מהמתכון הזה הוא תבנית קוטר 22.

פאי תפוחים פרווה

אופן ההכנה של המתכון הזה הוא כולל בתוכו כ-6 שלבים בלבד, ואלה השלבים.

  1. חממו מחבת גדולה על אש בינונית, לאחר מכן תקצצו את התפוחים לקוביות קטנות ומעבירים אותן למחבת.
    הוסיפו מיץ לימון, סוכר וניל, סוכר לבן, דבש וקינמון. ערבבו היטב ומבשלים עם מכסה סגור למשך כ-8 דקות
  2. הסירו את המכסה וממשיכים לבשל למשך כ-8 דקות נוספות עד שהתפוחים מתרככים, הסירו מהאש ומניחים לתערובת להתקרר.
  3. בקערה גדולה תערבבו היטב קמח יחד עם סוכר לבן, סוכר וניל. מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב עד קבלת בצק.
  4. הוסיפו את תמצית הוניל השמן והמים ולשים היטב עד קבלת בצק אחיד. מחלקים את הבצק לשניים וחצי שומרים במקפיא
  5. חממו את התנור ל-180 מעלות, ושמנו תבנית עגולה היטב ומשטחים את החצי השני של הבצק בתבנית גם בקצוות,
    את הקצוות הסירו בעזרת סכין בעלת להב חדה. מחוררים בעזרת מזלג את התחתית ומעבירים לאפיה למשך כ12 דקות.
  6. הוסיפו את תערובת התפוחים מעל התחתית, מוציאים את הבצק מהמקפיא ומפוררים מעל התפוחים, מחזירים לאפיה למשך כ35 דקות נוספות.

מתכונים נוספים לפאי:

לאוהבי הפאי יש לנו מתכונים נוספים במיוחד בשבילכם:
מתכון לפאי שוקולד | פאי שוקולד פרווה | פאי פקאן וחלבה | פאי שוקולד וקצפת | פאי תפוחים מתכון | קראק פאי מתכון | פאי פקאן פרווה | פאי פקאן חלבי

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: