תמונה מתכון עוגת תפוחים בחושה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת תפוחים כשרה לפסח

אוהבים עוגות תפוחים? המתכון הבא בשבילכם – במיוחד לחג הפסח. מתכון חגיגי לעוגת תפוחים בחושה ועסיסית כשרה לפסח. זמן עבודה כ-10 דקות בלבד ושאר הזמן זה אפיה בתנור. עוגת תפוחים פרווה כשרה לפסח

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

50 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • תבנית אינגליש קייק
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כוס סוכר
  • 3 כפות מים
  • 2 תפוחים קלופים מגורדים
  • כפית אבקת אפיה
  • 2 כפות גדושות קמח תפו”א
  • 3/4 כוס קמח מצה
  • כפית אבקת קינמון
  • 1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים

אופן הכנה:

1
חממו את התנור מראש ל-180 מעלות
2
בקערה ערבבו קמח מצה, קמח תפו"א , אבקת אפיה קינמון וגם את אגוזי המלך הקצוצים
3
בקערה נפרדת תקציפו את הביצים במשך דקה שלמה, לאחר מכן הוסיפו את הסוכר והשמן והמשיכו לערבב כמו שצריך, לאחר מכן הוסיפו את המים ואת התפוחים והמשיכו לערבב. לאחר מכן בסוף הוסיפו את קערת הקמחים הנוספת שהכנתם ובעזרת כף תערבבו עד שתקבלו תערובת אחידה.
4
לתבנית אינגליש קייק תצקו את הכל יחדיו ותאפו בתנור במשך 45 דקות.
5
הוציאו את העוגה ותנו לה להצטנן על השיש (בטמפרטורת החדר)

עוגת תפוחים כשרה לפסח – קצת רקע ומידע על העוגה:

אוהבים עוגות תפוחים? המתכון הבא בשבילכם – במיוחד לחג הפסח. מתכון חגיגי לעוגת תפוחים בחושה ועסיסית כשרה לפסח.
זמן עבודה כ-10 דקות בלבד ושאר הזמן זה אפיה בתנור. עוגת תפוחים פרווה כשרה לפסח

המתכון שלנו בא להעביר את המסר שגם בחג הפסח אפשר לאכול קינוחים ועוגות טעימים
ולא כל הדברים הכשרים פחות טעימים. העוגה הזאת משרתת זאת מצוין!

מעבר לכך המתכון הזה מתאים גם לקטגוריות הבאות:

'קינוחים קלים להכנה' ו-'קינוחים פרווה' – נכון מאוד! העוגיות האלה גם קלים להכנה (מאוד!) וגם עוגיות פרווה.

העוגת הזאת פרווה אז כל שומרי הכשרות אין ממה לדאוג הקינוח כשר לפסח ופרווה לחלוטין.
מרגע תחילת ההכנה עד הרגע שתוכלו לאכול אותם מדובר בזמן של בין 50 דקות בלבד, כולל הכל!
שכן חלקו הרב של המתכון הוא האפייה בתנור ככה שהעבודה על עוגיות לא עולה על מעל ל-10 דקות!

אלה המרכיבים של המתכון:

תבנית אינגליש קייק, ביצים, שמן, סוכר, מים, 2 תפוחים קלופים מגורדים, אבקת אפיה, קמח תפו"א,
קמח מצה, אבקת קינמון, אגוזי מלך קצוצים.

*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.

כמו שציינו אופן ההכנה פשוט מאוד, זמן ההכנה המלא הוא כ-50 דקות, אבל רוב הזמן זה אפייה בתנור.

הערות מטבח:

  1. נא לא לשכוח לחמם את התנור ל-180 מעלות.
  2. לאחר שהעוגה מוכנה הוציאו אותה להצטנן בטמפרטורת החדר.

בנוסף לכך במיוחד לחג הפסח יש לנו מגוון רחב של מתכונים רק לחג הפסח!
לכניסה לחצו על שם הקטגוריה 'קינוחים לפסח'

וגם תוכלו למצוא קינוחים לכל חגי ישראל שכבר קיימים באתר תחת הקטגוריה 'קינוחים לחגים'

בבלוג שלנו כתבנו מאמר במיוחד לנושא הקינוחים לחג הפסח אתם מוזמנים לקרוא ולהתרשם.

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: