תמונה מתכון עוגת קלמנטינה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת קלמנטינה

מתכון קל ומהיר לעוגה מאחת מפרי ההדרים אהובים ביותר – הקלמנטינה. מתכון לעוגת קלמנטינה בחושה ועסיסית ב-10 דקות עבודה בלבד ופחות מחצי שעה אפייה. עוגה פרווה מושלמת מהפרי החורפי שרובנו אוהבים.

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

10 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 2 ביצים
  • שליש כוס סוכר (כ-65 גרם)
  • שליש כוס שמן (כ-65 גרם)
  • חצי כוס מיץ קלמנטינה סחוט טבעי וטרי!
  • גרידת קלמנטינה (גירוד החלק הכתום של הקליפה)
  • כוס 1 של קמח תופח (כ-140 גרם) (ניתן להשתמש בקמח רגיל + כפית אבקת אפיה)
  • כף 1 של קורנפלור (כ-10 גרם) (ניתן להשתמש בכף קמח)

אופן הכנה:

1
חממו מראש את התנור ל-175 מעלות ותשמנו היטב תבנית אינגליש קייק.
2
ערבבו את הביצים יחד עם הסוכר (ניתן לערבב במיקסר או לחילופין במטרה ידנית). הוסיפו לתערובת שמן ואת המיץ וגרידת הקלמנטינה וערבבו שוב.
3
הוסיפו קמח תופח יחד עם קורנפלור וערבבו שוב עד שהחומרים יתאחדו.
4
צקו לתבנית המשומנת ואפו את העוגה בזמן משוער של 20-25 דקות, עד הזהבה ובדקו עם מוכן בעזרת קיסם
5
שדרוג: אפשר ואף מומלץ לבזוק אבקת סוכר לפני ההגשה.

עוגת קלמנטינה – קצת רקע ומידע על העוגה:

מתכון קל ומהיר לעוגה מאחת מפרי ההדרים אהובים ביותר – הקלמנטינה. מתכון לעוגת קלמנטינה בחושה ועסיסית ב-10 דקות עבודה
בלבד ופחות מחצי שעה אפייה. עוגה פרווה מושלמת מהפרי החורפי שרובנו אוהבים.

המתכון של העוגה הינו פרווה – העוגה פרווה לחלוטין אז לכל שומרי הכשרות אין ממה לדאוג – העוגה פרווה.
זמן ההכנה של המרכיבים הוא כ-10 דקות בלבד! כן, עשר דקות בלבד.
ועוד זמן משוער של בין 20-25 דקות אפייה בתנור – פחות או יותר חצי שעה והעוגה המדהימה הזאת מוכנה!

מרכיבי המתכון פשוטים מאוד ואלו המרכיבים:
ביצים, סוכר, שמן, מיץ קלמנטינה סחוט טבעי וטרי (הטריות מומלצת מאוד), גרידת קלמנטינה
קמח תופח (אפשר להחליף בקמח רגיל + אבקת אפיה) וקורנפלור (ניתן להחליף ולהשתמש בקמח במקום).

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמות המדויקת של המרכיבים שרשמנו בדף המתכון.

אופן ההכנה של עוגת השיש המושלמת הזו היא כוללת 5 שלבים פשוטים מאוד בלבד.
כאשר השלב החמישי אינו חובה וניתן לבחירה אם תרצו לבזוק אבקת סוכר מעל העוגה.
כמו שאמרנו דרגת הקושי היא קלה מאוד ולכן כולם יכולים להכין אותה עם היצמדות למתכון.
דברים חשובים:*אל תשכחו מסעיף מספר 1 באופן ההכנה – מחממים תנור ל-175 מעלות מראש, ולשמן היטב תבנית אינגלייש קייק.

בגלל הפופולאריות של העוגות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם

מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגות שונות. גם עוגות בחושות וגם עוגות קרות.

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

המתכון הספציפי הזה מתאים לשלל הקטגוריות באתר והוא רחב מאוד ומתאים לכל הקטגוריות הבאות מלבד קטגוריות העוגות:

'מתכונים מהירים' , 'קינוחים פרווה' , ו- 'קינוחים קלים להכנה'

בבלוג שלנו אנו כותבים מאמרים מעולם הקינוחים, והמתכון הנ"ל מתאים לכתבות הבאות:

הכנתם את המתכון?
כמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: