תמונה מתכון עוגת גבינה קרה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת גבינה קרה

עוגת גבינה קרה פירורים מושלמת וטעימה במיוחד, מתכון קליל שאינו דורש מאמץ גבוה שבסופה תקבלו עוגת גבינה קרה מרשימה לאירוח. מצפים את העוגה בגנאש שוקולד לבן שמעניק לעוגה טעם עדין וממכר שלא תרצו להפסיק לאכול!

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

60 דקות

דרגת קושי

בינוני

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • לתחתית: 250 גרם פתי בר
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • למלית הגבינה: 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • 500 גרם גבינה לבנה 9%
  • 250 גרם גבינת שמנת 30% לפחות
  • לציפוי: 100 גרם שוקולד לבן
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה

אופן הכנה:

1
מרסקים את הפתי בר לפירורים דקים ומוסיפים את החמאה המומסת. מערבבים היטב עד קבלת עיסה אחידה.
2
מהדקים את התערובת אל תחתים התבנית ומיישרים בעזרת כף/לקקן.
3
בקערת המיקסר מקציפים שמנת מתוקה יחד עם הסוכר הלבן ופודינג הוניל עד קבלת קרם יציב ואחיד.
4
מערבבים יחדיו את הגבינה הלבנה וגבינת השמנת עד לתערובת אחידה.
5
מוסיפים לקערת המיקסר את תערובת הגבינות ומערבבים באמצעות קיפולים עדינים עד לקבלת בלילה חלקה.
6
יוצקים את מלית הגבינה מעל תחתית הביסקוויטים ומעבירים לקירור להתייצבות של כשעתיים
7
לאחר ההתייצבות ממיסים שוקולד לבן ושמנת מתוקה לגנאש חלק בפולסים במיקרו.
8
שופכים את הגנאש מעל העוגה ומכניסים להתייצבות נוספת של כשעה.
9
מומלץ להקפיא את העוגה כחצי שעה לפני ההגשה כדי שתהיה יציבה לחלוטין.

עוגת גבינה קרה – קצת רקע ומידע על העוגה:

עוגת גבינה קרה הינה אחת מהעוגות הפופולאריות ביותר כיום.
לעוגות גבינה יש כיום עשרות מתכונים שונים של ברחבי הרשת או ספרי הבישול השונים. חלקם מוצלחים יותר חלקם מוצלחים פחות.

הקינוח הנ"ל של עוגת גבינה הזאת שווה בטירוף וטעימה מאוד.
שעה עבודה בלבד ויש לכם עוגה קרה וטעימה בטירוף במיוחד לימים חמים.
תמיד כיף שיש עוגה כזאת במקרר.

במתכון הנ"ל זמן ההכנה הוא קצר מאוד יחסית בסך הכל עד שעה! כן כן, עד שעה והעוגה מוכנה.

המתכון הוא כמובן חלבי לכל השומרים, איך לא? מדובר בעוגת גבינה כמובן 😉

דרגת קושי ההכנה הוא בינוני, אך הצמדות מדויקת לכל שלבי אופן ההכנה וכל אחד יוכל להכין את העוגה.

מרכיבי העוגה הם פשוטים מאוד ואלו המרכיבים:

פתי בר וחמאה.

למלית הגבינה תצטרכו:

שמנת מתוקה, סוכר לבן, אינסטנט פודינג וניל, גבינה לבנה 9%, גבינת שמנת 30% לפחות, שוקולד לבן ושמנת מתוקה

אופן ההכנה כולל בתוכו 9 שלבים בלבד.

המלצה שלנו: להקפיא את העוגה כחצי שעה לפני ההגשה כדי שתהיה יציבה לחלוטין.

בגלל הפופולאריות של העוגות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם

מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגות שונות. גם עוגות בחושות וגם עוגות קרות.

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: