עוגיות פקאן מושלגות | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגיות פקאן מושלגות

העוגיות המושלגות האהובות על אנשים רבים הפעם בתחפושת שונה לחלוטין! עוגיות פקאן מושלגות מתכון מהמם בשעה עבודה בלבד לעוגיות טעימות פקאן טעימות ושוות בטירוף.

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

שעה

דרגת קושי

בינוני

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


25 עוגיות

  • 2 כוסות קמח לבן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 200 גרם פקאן טבעי
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כוס סוכר לבן
  • 1/4 כוס סוכר חום
  • 220 גרם חמאה רכה
  • לציפוי - 200 גרם אבקת סוכר

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל-180 מעלות
2
טוחנים במעבד מזון את הפקאן הטבעי לפירורים דקים
3
במיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה רכה, סוכר חום, סוכר לבן ותמצית וניל לתערובת אחידה.
4
תוך כדי ערבול מוסיפים את הפקאן, קמח והמלח ומערבלים עד קבלת בצק אחיד ודביק מעט.
5
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים לקירור כחצי שעה
6
לאחר קירור, יוצרים כדורים שווים מהבצק ומסדרים בתבנית מרופדת נייר אפייה ברווחים שווים. אופים 15 דקות עד להתייצבות של העוגיות (שימו לב שהעוגיות לא צריכות להיות שחומות אלא רק להזהיב ולהתייצב)
7
מצפים את העוגיות באבקת הסוכר (בעדינות כיוון שהעוגיות רכות)
8
מניחים לצינון כחצי שעה

עוגיות פקאן מושלגות – קצת רקע ומידע על העוגיות:

העוגיות המושלגות האהובות על אנשים רבים הפעם בתחפושת שונה לחלוטין!
עוגיות פקאן מושלגות מתכון מהמם בשעה עבודה בלבד לעוגיות טעימות פקאן טעימות ושוות בטירוף.

המתכון הוא חלבי אז לכל שומרי הכשרות שימו לב – המתכון הוא חלבי.
זמן ההכנה של העוגיות הוא כשעה בלבד – 60 דקות והעוגיות מוכנות.
דרגת הקושי של המתכון הינה בינונית – אך אנחנו מבטיחים שהיצמדות לכל שלבי המתכון והמרכיבים יבטיח לכם הצלחה!

עוגיות פקאן מושלגות

הכמות שתצא לכם מהכנת המתכון הנ"ל: כ-25 עוגיות.

המרכיבים להכנת המתכון נורא פשוטים ואלו המרכיבים:

קמח לבן, תמצית וניל, פקאן טבעי, מלח, סוכר לבן, סוכר חום וחמאה רכה.

לציפוי של העוגיות תצטרכו כ-200 גרם אבקת סוכר.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.

אופן ההכנה של המתכון כולל בתוכו כ-8 שלבים.

בשלב הראשון כל מה שתצטרכו הוא: לחמם את התנור ל-180 מעלות.

בשלבים 2 עד 6 עובדים על הכנת עוגיות כולל קירור שלהם (חשוב מאוד!)

בשלב מספר 7 זה שלב ציפוי העוגיות: מצפים את העוגיות באבקת הסוכר (בעדינות כיוון שהעוגיות רכות)

בחלק האחרון מה שנותר זה רק להניח לצינון במשך כחצי שעה.

אוהבים עוגיות מושלגות? בא לכם את גרסת הפרווה? יש לכם מתכון גם לזה: עוגיות מושלגות פרווה

בגלל הפופולאריות של העוגיות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם

מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגיות שונות. גם עוגיות פרווה וגם חלביות.
מעוניינים במתכונים נוספים לעוגיות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגיות' , 'עוגיות פרווה'
וגם כמובן קלות המתכון נכנסות אל קטגוריה עצומה שיש לנו באתר של – 'קינוחים קלים להכנה' וכמובן הקטגוריה ראשית 'קינוחים טבעוניים'.

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: