תמונות המתכון יעלו בקרוב מאוד.

עוגיות פיצוחים

אוהבים פיצוחים, אוהבים עוגיות? אז למה לא לשלב את הדברים האלה יחד? מתכון מהיר מאוד של עד כ-20 דקות הכנה של עוגיות פיצוחים מושלמות משקדים, גרעיני חמניה, שומשום ועוד כל טוב. דרגת קושי קלה מאוד וגם פרווה!

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

עד 20 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 100 גרם שקדים מולבנים פרוסים
  • 50 גרם גרעיני חמניה
  • 50 גרם שומשום
  • קורט מלח
  • 4 כפות סוכר
  • 1 חלבון ביצה

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
בקערה מערבבים את השקדים, גרעינים, שומשום וסוכר יחד.
3
מוסיפים את המלח ומערבבים היטב. מוסיפים את החלבון ומערבבים היטב עד לציפוי מלא של הגרעינים.
4
יוצרים כדורים בעזרת 2 כפיות בתבנית מרופדת נייר אפיה ואופים למשך כ10-15 דקות.

עוגיות פיצוחים – קצת רקע ומידע על העוגיות:

אוהבים פיצוחים, אוהבים עוגיות? אז למה לא לשלב את הדברים האלה יחד? מתכון מהיר מאוד של עד כ-20 דקות הכנה
של עוגיות פיצוחים מושלמות משקדים, גרעיני חמניה, שומשום ועוד כל טוב. דרגת קושי קלה מאוד וגם פרווה!

המתכון הוא פרווה ולכל שומרי הכשרות – המתכון פרווה אז זה מושלם 🙂
זמן ההכנה של כל המתכון הוא עד כ-20 דקות בלבד!, כן, כן! עד 20 דקות בלבד והעוגיות מוכנות.

עוגיות פיצוחים

מריבים המתכון סופר פשוטים ויש בסך הכל 6 מרכיבים:

ואלו המרכיבים: שקדים מולבנים פרוסים, גרעיני חמניה, שומשום, מלח, סוכר וחלבון ביצה.

*הערה: למען הצלחת המתכון נא להשתמש באופן מדויק בכמות המרכיבים שרשמנו מעלה.

אופן ההכנה פשוט לא פחות והוא כולל 4 שלבים בלבד.

*לא לשכוח לחמם את התנור מראש ל-180 מעלות

העוגיות האלה מושלמות במיוחד לט"ו בשבט או לכל יום אחר בשנה!, תמיד כיף שיש במטבח צנצנת מוכנה במטבח מעוגיות אלו.

המתכון של העוגיות האלה ממכרות, טעימות מתפוצצות בפה וקראנצ'יות בטירוף והשוס? הם גם בריאות!

תוכלו לאכול אותם בין ארוחות כמנת אנרגיה ובוסט של כוח במהלך יום או אפילו לשלבם ביוגורט טעים

בגלל הפופולאריות של העוגיות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם

מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגיות שונות. גם עוגיות פרווה וגם חלביות.
מעוניינים במתכונים נוספים לעוגיות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגיות' , 'עוגיות פרווה'
וגם כמובן קלות המתכון נכנסות אל קטגוריה עצומה שיש לנו באתר של – 'קינוחים קלים להכנה' וכמובן הקטגוריה ראשית 'קינוחים טבעוניים'.

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: