תמונה מתכון לפחזניות | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

מתכון לפחזניות

מתכון מושלם לפחזניות מלאות בקצפת מבצק פריך וכל כך טעים שכולם יתמכרו אליהם! שעה וחצי הכנה בדרגת קושי קלה. ויהיו לכם פחזניות מהממות שמעליהם אבקת סוכר שתעטוף את הקינוח בצורה מושלמת.

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

שעה וחצי

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 250 מ״ל מים
  • 100 גרם חמאה
  • 3 כפיות סוכר לבן
  • קורט מלח
  • 1 כוס קמח לבן
  • 4 ביצים
  • לקצפת: 500 מ״ל שמנת מתוקה (2 מיכלים)
  • 5 כפות אבקת סוכר

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל-200 מעלות
2
בסיר קטן על אש בינונית מביאים לרתיחה מים, חמאה, סוכר ומלח.
3
ברגע שהתערובת מגיעה לרתיחה מוסיפים את כל כמות הקמח ומערבבים היטב עד להטמעה
4
מסירים מהאש ומצננים כ3 דקות, מוסיפים בכל פעם ביצה אחת ומערבבים היטב עד הטמעה.
5
מעבירים את הבצק לשק זילוף עם צנטר משונן ומזלפים על גבי תבנית מרופדת נייר אפיה את הפחזניות
6
אופים במשך כ-20 דקות, בזמן הזה לא לפתוח את דלת התנור. לאחר 20 דקות פותחים מעט את דלת התנור ליצירת חריץ קטן ואופים במשך 5 דקות נוספות.
7
מוציאים את התבנית ומחוררים חריץ קטן בתחתית כל פחזניה.
8
מכינים את הקצפת - בקערת מיקסר מערבלים במהירות גבוהה את השמנת המתוקה עד היווצרות קרם במרקם יוגורט. מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבלים במהירות נמוכה יותר למשך 1-2 דקות נוספות.
9
מעבירים את הקצפת לשק זילוף, מזלפים את הקצפת בתוך כל פחזניה דרך החריץ שיצרנו קודם לכן.
10
בוזקים אבקת סוכר מעל הפחזניות ושומרים בקירור

מתכון לפחזניות – קצת רקע ומידע על הקינוח:

מתכון מושלם לפחזניות מלאות בקצפת מבצק פריך וכל כך טעים שכולם יתמכרו אליהם! שעה וחצי הכנה בדרגת קושי קלה.
ויהיו לכם פחזניות מהממות שמעליהם אבקת סוכר שתעטוף את הקינוח בצורה מושלמת.

המתכון הנ"ל של הפחזניות הוא חלבי – אז לכל שומרי הכשרות שימו לב המתכון הינו חלבי.
זמן העבודה של המתכון הוא כשעה וחצי בלבד כולל הכל.
והוא מחלק ל-2 חלקים שונים גם באופן ההכנה וגם במרכיבים, הכנת הפחזניות והכנת הקצפת.

אז למה אתם מחכים שנתחיל? אז להכנת הפחזניות תצטרכו את המרכיבים הבאים:

מים, חמאה, סוכר לבן, קורט מלח, קמח לבן וביצים

להכנת הקצפת תצטרכו את המרכיבים הבאים: שמנת מתוקה (2 מיכלים) ואבקת סוכר.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמות המדויקת של המרכיבים שרשמנו בדף המתכון.

אופן ההכנה ל-פחזניות כולל בתוכו כ-9 שלבדים בלבד.

כאשר בשלב הראשון חשוב מאוד לא לשכוח לחמם מבעוד מועד את התנור לכ-200 מעלות, שיגיע לטמפרטורה הרצויה.

בשלב השישי זהו שלב האפיה אופים במשך כ-20 דקות, בזמן הזה לא לפתוח את דלת התנור.
לאחר 20 דקות פותחים מעט את דלת התנור ליצירת חריץ קטן ואופים במשך 5 דקות נוספות.

בשלב השמיני זהו השלב בו נכין את הקצפת למילוי הפחזניות בקערת מיקסר מערבלים במהירות גבוהה את השמנת המתוקה עד
היווצרות קרם במרקם יוגורט. מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבלים במהירות נמוכה יותר למשך 1-2 דקות נוספות.
לאחר מכן, מעבירים את הקצפת לשק זילוף, מזלפים את הקצפת בתוך כל פחזניה דרך החריץ שיצרנו קודם לכן.

בשלב האחרון של המתכון בוזקים אבקת סוכר ומכניסים לקירור.

בגלל ייחודיות המתכון הטעם והמורכבות אנו מחשיבים את מתכון זה כמתכון חגיגי שמומלץ להכין בחגים.
מוזמנים למצוא מתכונים שווים נוספים לחגים בקטגוריה שלנו: 'קינוחים לחגים'

בצק רבוך

הידעתם? שמו של בצק הפחזניות הינו בצק רבוך מלשון (רביכה), מכיוון שאת הבצק מכינים בבישול והוא רך מאוד.

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: