מתכון למאפינס שוקולד | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

מתכון למאפינס שוקולד

המאפינס המוכר ואהוב חוזר במתכון חדש! מתכון למאפינס שוקולד שכולם אוהבים לאכול! חצי שעה עבודה בלבד ויש לכם 20-24 יחידות מאפינס שוקולד טעים ומושלם! מתכון שקל להכין, טעים ומומלץ בטירוף!

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


20-24 יחידות

  • 2 כוסות קמח לבן
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 ו-1/2 כוסות סוכר לבן
  • 2 כפות קקאו
  • 2 כפות שוקולית
  • 3 ביצים
  • 1 כוס מים רותחים
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1 כוס שמן
  • לציפוי: 100 גרם שוקולד מריר
  • 100 מ״ל שמנת מתוקה

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל-180 מעלות
2
בקערה גדולה מערבבים היטב קמח, אבקת אפייה, סוכר לבן, קקאו (מומלץ לנפות) ושוקולית.
3
בקערה נפרדת טורפים היטב את הביצים ותמצית הוניל ומוסיפים לקערת היבשים.
4
מוסיפים את השמן וטורפים היטב את החומרים עד לקבלת בלילה אחידה.
5
מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים היטב.
6
מסדרים מנג׳טים בתבנית שקעים למאפינס ויוצקים בלילה אל כל שקע עד 2/3 גובה התבנית.
7
אופים כ-20 דקות, המאפינס מוכנים כאשר נועצים קיסם או שיפוד במרכז העוגה והקיסם יוצא עם פירורים לחים.
8
מכינים את הציפוי - בקערה מניחים שוקולד מריר יחד עם שמנת מתוקה וממיסים בפולסים במיקרוגל עד קבלת תערובת שוקולד חלקה
9
מזלפים 2 כפות שוקולד מעל כל מאפינס.

מתכון למאפינס שוקולד – קצת רקע ומידע על המאפינס:

המאפינס המוכר ואהוב חוזר במתכון חדש! מתכון למאפינס שוקולד שכולם אוהבים לאכול!
חצי שעה עבודה בלבד ויש לכם 20-24 יחידות מאפינס שוקולד טעים ומושלם! מתכון שקל להכין, טעים ומומלץ בטירוף!

לאחר שקיבלנו הרבה בקשות להתחיל לעלות 'מתכונים למאפינס' – החלטנו להרים את הכפפה ולעשות זאת עבורכם 🙂

המתכון הוא חלבי. אז לכל שומרי הכשרות המתכון שימו לב המתכון חלבי.
זמן ההכנה של המתכון הינו כ-30 דקות בלבד! חצי שעה והמאפינס מוכן.
קושי המתכון הינה קלה לכן היצמדות מדויקת למרכיבים ואופן ההכנה מבטיחים הצלחה.

מתכון למאפינס שוקולד

הכמות שתצא לכם מהמתכון הנ"ל הוא: 20-24 יחידות.

המרכיבים להכנת המתכון מתחלקים ל-2, להכנת המאפינס והציפוי שלו.

להכנת המאפינס תצטרכו: קמח לבן, אבקת אפייה, סוכר לבן, קקאו, שוקולית, ביצים, מים, תמצית וניל ושמן.

בשביל הציפוי תצטרכו: שוקולד מריר ושמנת מתוקה.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.

אופן ההכנה כולל בתוכו כ-9 שלבים.

כאשר בשלב הראשון: מחממים תנור ל-180 מעלות.

בשלבים 2 עד שלב 6 מכינים את המאפינס.

בחלק השביעי של אופן ההכנה: אופים כ-20 דקות, המאפינס מוכנים כאשר נועצים קיסם או שיפוד במרכז העוגה והקיסם יוצא עם פירורים לחים.

בשלב השמיני מכינים את הציפוי: בקערה מניחים שוקולד מריר יחד עם שמנת מתוקה וממיסים בפולסים במיקרוגל עד קבלת תערובת שוקולד חלקה

בחלק האחרון של המתכון כל שנותר זה לזלף 2 כפות שוקולד מעל כל מאפינס.

מכורים למאפינס שוקולד ולא יכולים לוותר עליו גם בחג הפסח? אז במיוחד בשבילכם מאפינס כשר לפסח

אוהבים קינוחי מאפינס? יש לנו קטגוריה בדיוק בשביל זה: 'מתכונים למאפינס'

בנוסף הבלוג שלנו שעוסק במגוון כתבות מעניינות מתחום הקינוחים עוסק בכתבות המתאימות למתכון הנ"ל

אז למה אתם מחכים?

וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או לרשום לנו בקבוצת הפייסבוק איך יצא. נשמח לפרסם 😊

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: