חטיף גרנולה ביתי | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

חטיף גרנולה ביתי

מתכון בריא שתמיד טוב שיש בתיק כאשר אנו מרגישים שבא לנו בוסט של אנרגיה מחטיף בריא ואנרגטי. מתכון לחטיף גרנולה ביתי – פרווה! ב-30 דקות עבודה בלבד. הכמות שתצא לכם מהמתכון הוא כ10-12 יחידיות אישיות של חטיף גרנולה ביתי ללא סוכר. בתאבון!

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

בינוני

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


10-12 יחידות

  • 1 כוס שיבולת שועל עבה
  • 1/4 כוס קמח מלא
  • 1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים דק
  • 1/2 כוס שקדים קצוצים
  • 1/2 כוס גרעיני חמניה
  • 1 ביצה
  • 6 כפות סירופ מייפל
  • 1/3 כוס שמן
  • 2 כפות טחינה גולמית

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
מערבבים את כל המרכיבים בקערה גדולה עד איחוד. במידה והתערובת לא מספיק אחידה, אפשר להוסיף 1-2 כפות טחינה.
3
מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה ומעבירים 2-3 כפות מהתערובת לתבנית. יוצרים בעזרת הידיים צורת מלבן.
4
אופים במשך 15-20 דקות עד הזהבה. מוציאים מהתנור ומניחים לחטיפים להצטנן לחלוטין.

חטיף גרנולה ביתי – קצת רקע ומידע על הקינוח:

מתכון בריא שתמיד טוב שיש בתיק כאשר אנו מרגישים שבא לנו בוסט של אנרגיה מחטיף בריא ואנרגטי. מתכון לחטיף גרנולה ביתי – פרווה!
ב-30 דקות עבודה בלבד. הכמות שתצא לכם מהמתכון הוא כ10-12 יחידיות אישיות של חטיף גרנולה ביתי ללא סוכר. בתאבון!

הקינוחים הבריאים תמיד היו חלק מחיינו ובשנים האחרונות הערנות והביקוש אל דברים בריאים צבר תאוצה יותר ויותר.
הרבה יותר אנשים מפעם מודעים למה שהם מכניסים לגוף ורוצים לשמור על עצמם כמה שיותר, ובצדק.
אך תמיד יהיה את החולשה והרצון למשהו מתוק וטעים – והמתכון הזה נוצר בדיוק בשביל כך.

המתכון הוא פרווה אז כל שומרי הכשרות אין לכם ממה לדאוג המתכון הוא פרווה לחלוטין 🙂
אורך ההכנה של המתכון הוא כ-30 דקות בלבד!! כן, כן חצי שעה והחטיפים מוכנים.
דרגת הקושי של ההכנה אומנם בינוני אך אנחנו מבטיחים שהיצמדות למרכיבים ולאופן ההכנה יבטיחו את הצלחת המתכון.

חטיף גרנולה ביתי

הכמות שתצא מהמתכון הנ"ל הוא בין 10-12 יחידות.

המרכיבים להכנת המתכון נורא פשוטים ואלו המרכיבים:

שיבולת שועל עבה, קמח מלא, אגוזי מלך קצוצים דק, שקדים קצוצים, גרעיני חמניה, ביצה, סירופ מייפל, שמן וטחינה גולמית.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.

אופן ההכנה כולל בתוכו כ-4 שלבים בלבד!

כאשר בשלב הראשון: מחממים תנור ל-180 מעלות.

 בשלב השלישי כבר מכינים לאפייה: מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה ומעבירים 2-3 כפות מהתערובת לתבנית. יוצרים בעזרת הידיים צורת מלבן.

בשלב האחרון זהו שלב האפייה: אופים במשך 15-20 דקות עד הזהבה. מוציאים מהתנור ומניחים לחטיפים להצטנן לחלוטין.

אוהבים קינוחים בריאים / ללא גלוטן / טבעוניים? יש לנו קטגוריות מלאות בכך:
מתכונים לקינוחים בריאים | מתכונים לקינוחים טבעוניים | מתכונים לקינוחים ללא גלוטן

בנוסף הבלוג שלנו שעוסק במגוון כתבות מעניינות מתחום הקינוחים עוסק בכתבות המתאימות למתכון הנ"ל

אז למה אתם מחכים?

תכינו את הקינוח הזה ונשמח לשמוע בתגובות מטה איך יצא.

וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או לרשום לנו בקבוצת הפייסבוק איך יצא. נשמח לפרסם 😊

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: