תמונה מתכון בראוניז טבעוני | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

בראוניז טבעוני

מחפשים קינוחים טבעוניים שווים? המתכון הבא הוא בדיוק בשבילכם! בראוניז טבעוני לחלוטין משוקולד, בראוניז פרווה פריך ועסיסי שתמיד כיף שיש. וגם הוא ללא גלוטן!

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 16 תמרים
  • 4 כפות קקאו
  • 1/2 כוס מייפל
  • 3 כפות שמן קוקוס
  • 3/4 כוס שקדים
  • 3/4 כוס פקאן
  • לשכבת טראפלס: 100 גרם שוקולד מריר
  • 5 כפות קרם קוקוס
  • 1/3 כוס אגוזי לוז

אופן הכנה:

1
במחבת רחבה קולים את האגוזים עד הזהבה. מצננים ומעבירים למעבד מזון. קוצצים גס.
2
מגלענים את התמרים ומוסיפים לתערובת האגוזים במעבד המזון. מוסיפים את הקקאו, מייפל ושמן קוקוס וטוחנים עד קבלת תערובת אחידה
3
מעבירים את התערובת לתבנית מרופדת נייר אפיה ומהדקים היטב. מעבירים למקפיא ל15 דקות.
4
ממיסים בפולסים במיקרוגל את השוקולד המריר יחד עם קרם הקוקוס בפולסים עד קבלת תערובת חלקה. שופכים את השוקולד על הבראוניז.
5
קולים את אגוזי הלוז עד הזהבה, מצננים וקוצצים גס. מפזרים מעל תערובת השוקולד.

בראוניז טבעוני– קצת רקע ומידע על הקינוח:

בראוניז טבעוני – מחפשים קינוחים טבעוניים שווים? המתכון הבא הוא בדיוק בשבילכם! בראוניז טבעוני לחלוטין משוקולד,
בראוניז פרווה פריך ועסיסי שתמיד כיף שיש. והוא גם ללא גלוטן!

המתכון הוא פרווה. אז לכל שומרי הכשרות המתכון פרווה ואין לכם ממה לדאוג 🙂

אורך תהליך הכנת המתכון הוא כ-30 דקות הכנה בלבד, כן, כחצי שעה בלבד
זמן ההקפאה שהקינוח מצריך הוא בסה"כ כרבע שעה.

המרכיבים להכנת המתכון נורא פשוטים ואלו המרכיבים:

תמרים, קקאו, מייפל, שמן קוקוס, שקדים ופקאן

לשכבת הטראפלס תצטרכו: שוקולד מריר, קרם קוקוס ואגוזי לוז.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.

אופן ההכנה כולל 5 שלבים בלבד ודרגת הקושי של המתכון היא קלה.
אנחנו מבטיחים שכל אחד שיערוך את המתכון בצורה נכונה שלב אחר שלב יצליח בהכנת המתכון.

כאשר בשלב השני: מגלענים את התמרים ומוסיפים לתערובת האגוזים במעבד המזון. מוסיפים את הקקאו,
מייפל ושמן קוקוס וטוחנים עד קבלת תערובת אחידה.

ובשלב הרביעי: ממיסים בפולסים במיקרוגל את השוקולד המריר יחד עם קרם הקוקוס בפולסים עד קבלת תערובת חלקה. שופכים את השוקולד על הבראוניז.

במיוחד עבורכם יש לנו קטגוריה שלמה של "קינוחים טבעוניים" – (לכניסה לחצו על שם הקטגוריה)

מתכונים קינוחים

אוהבים לקרוא אודות עולם הקינוחים במגוון נושאים שונים? יש לנו בלוג מיועד בדיוק לכך.
בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: