תמונות המתכון יעלו בקרוב מאוד.

בלינצס פרווה

מתכון לאחד מהקינוחים המבוקשים ביותר. יש כאלה שרואים אותו כקינוח ויש כאלה שרואים אותו לארוחת בוקר, בישראל הוא יותר נחשב לקינוח מהמם וטעים בכל זמן. ב-20 דקות בלבד תקבלו מתכון לבלינצס פרווה וטעים. קיים באתר גם גרסה חלבית למי שמעוניין.

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


15-20 יחידות

  • 3 ביצים
  • 1 כף שמן
  • 2 כוסות מים
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים
  • 3 כוסות קמח לבן
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 250 מ״ל שמנת צמחית
  • 1 כף פודינג וניל
  • לשימון המחבת ספריי שמן
  • אבקת סוכר לפזר מעל שמוכן

אופן הכנה:

1
בקערה גדולה טורפים היטב בעזרת מטרפה ביצים וסוכר עד קבלת קצף בהיר.
2
מוסיפים את השמן, מים, מיץ תפוזים ותמצית וניל וטורפים היטב עד קבלת בלילה אחידה.
3
מוסיפים את הקמח הלבן וטורפים בעדינות עד קבלת בלילה אחידה וחלקה.
4
משמנים מחבת רחבה ושטוחה ומניחים על אש בינונית.
5
יוצקים בעזרת מצקת בלילה אל המחבת ומזיזים בתנועות מעוגלות כדי לפזר את הבלילה לבלינצ׳ס עגול ודק.
6
מטגנים מכל צד כדקה - דקה וחצי, חוזרים על הפעולה עד סיום הבלילה.
7
מכינים את הקצפת: בקערת מיקסר מניחים שמנת צמחית ופודינג וניל, מקציפים היטב עד קבלת קצפת יציבה.
8
מעבירים את הקצפת לשק זילוף, מזלפים לאורך בכל בלינצ׳ס ומקפלים לגליל, לאחר מכן בוזקים אבקת סוכר

בלינצס פרווה – קצת רקע ומידע על המתכון:

מתכון לאחד מהקינוחים הפופולאריים והמבוקשים ביותר בכל העולם. יש כאלה שרואים אותו כקינוח ויש כאלה שרואים אותו לארוחת בוקר,
בישראל הוא יותר נחשב לקינוח מהמם וטעים בכל זמן. ב-20 דקות בלבד תקבלו מתכון לבלינצס חלבי וטעים.
למעוניינים שימו לב: קיים גם מתכון בגרסא חלבית לכניסה ל-מתכון לבלינצס חלבי לחצו כאן.

אחד הדברים שתמיד טוב שיהיה בבית ללא ספק, זה קינוח פרווה.
במיוחד לאלו ששומרים כשרות ואת זמן ההמתנה בין אכילת בשר וחלב.
קינוחים פרווה אלו קינוחים שתמיד כיף שיש בצנצנת בבית או במקרר שאפשר לאכול בכל עת שמתחשק לנו.

כפי שכבר הבנתם העוגה הזאת הינה פרווה – אז לכל שומרי הכשרות אין לכם ממה לדאוג העוגה פרווה.
זמן ההכנה של הקינוח הוא כעשרים דקות בלבד! כן , כן 20 דקות וזה מוכן!
דרגת הקושי הינה קלה לכן אנחנו מבטיחים שהיצמדות למרכיבים ושלבי ההכנה ותצליחו להכין את המתכון.
אנחנו פה לכל שאלה כמובן במידה ואתם מסתבכים בשלב מסוים! 🙂

בלינצס פרווה

אלו המרכיבים שתצטרכו על מנת להכין את המתכון:

ביצים, שמן, מים, מיץ תפוזים, קמח לבן, סוכר לבן ותמצית וניל.

למילוי של הבלינצס תצטרכו שמנת צמחית ופודינג וניל.

לחימום המחבת להכנה תצטרכו ספריי שמן לשימון המחבת.

כאשר הבלינצס מוכן תצטרכו לפיזור מעל אבקת סוכר.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.

הכמות שתצא לכם מהמתכון הנ"ל הוא כ: 15-20 יחידות.

מתכון לבלינצס פרווה

אופן ההכנה כולל בתוכו כ-8 שלבים בלבד, ואלה השלבים, שלב אחר שלב.

  1. קחו קערה גדולה ובה תטרפו היטב בעזרת מטרפה ביצים וסוכר עד שתקבלו קצף בהיר.
  2. לאחר מכן הוסיפו את השמן, מים, מיץ תפוזים ותמצית וניל ותטרפו היטב עד קבלת בלילה אחידה.
  3. עכשיו הוסיפו את הקמח הלבן וטורפים בעדינות עד קבלת בלילה אחידה וחלקה.
  4. שמנו מחבת רחבה ושטוחה ומניחים על אש בינונית.
  5. צקו בעזרת מצקת בלילה אל המחבת והזיזו בתנועות מעוגלות כדי לפזר את הבלילה לבלינצ׳ס עגול ודק.
  6. תטגנו מכל צד כדקה – דקה וחצי, חוזרים על הפעולה עד סיום הבלילה.
  7. בשלב זה מכינים את הקצפת: בקערת מיקסר הניחו שמנת צמחית ופודינג וניל, תקציפו היטב עד קבלת קצפת יציבה.
  8. העבירו את הקצפת לשק זילוף, מזלפים לאורך בכל בלינצ׳ס ומקפלים לגליל, לאחר מכן בוזקים אבקת סוכר

קינוחים מיוחדים

תוכלו למצוא אצלנו באתר מגוון רחב של קינוחים מיוחדים מכל הסוגים,
לא רק את הקינוחים הטובים המוכרים והבייסיק שכולנו אוהבים.

תוכלו למצוא שם מתכונים כמו:

מתכון לקרם ברולה, שכבות קינדר ונוטלה, מתכון לסברינה, אוזן המן ענקית, סושי שוקולד ו-פחזניות קראמבל.
ועוד הרבה דברים מיוחדים וטובים במיוחד!

לכניסה לקטגוריה של קינוחים מיוחדים לחצו כאן >

מידע נוסף:

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

2 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: