קרם שניט
קרם שניט היא עוגה פופולרית מאוד ברחבי העולם. היא מורכבת משכבות של בצק עלים פריך,
הממולאות בקרם וניל קטיפתי. העוגה ידועה בטעם העשיר והמרקם הקריספי-רך שלה.
וזה אחד מהדברים שהופכים אותה לכל כך טעימה פופלארית ומבוקשת.
היא לא כבדה מדי, היא קרה לימים חמים ומרעננת את הפה בצורה מושלמת מעבר לטעם הנפלא שלה!
ההיסטוריה של קרם שניט
הידעתם? העוגה הופיעה לראשונה באיטליה בעיר נאפולי בסוף המאה ה-19.
טבחים מהעיר החלו להכין אותה מבצק נפוליטאני מסורתי ומרחו קרם וניל עדין בין דפיו.
מתכון העוגה התפשט ברחבי איטליה, והיא זכתה (כמו הפיצה "נאפוליטנה")
לשם "נפוליטאני", כלומר "מהעיר נאפולי".
במהלך המאה ה-20, העוגה הגיעה למדינות רבות באירופה,
ובסופו של דבר גם לעולם כולו. בישראל, העוגה הובאה על ידי העולים שהגיעו מגרמניה או מהקיסרות האוסטרו-הונגרית.
שם מכונה העוגה בשם "קרם שניט" (Cremeschnitte), שפירושו "פרוסת קרם".
אז מה הופך בעצם את הקרם שניט לכל כך פופלארית.
קרם שניט פופולרית מסיבות רבות. ראשית, היא טעימה מאוד. השילוב של בצק עלים פריך עם קרם וניל קטיפתי הוא שילוב מנצח.
שנית, העוגה היא קלה להכנה. ניתן למצוא מתכונים רבים לעוגה ברשת,
והיא ניתנת להכנה גם בבית. שלישית, העוגה היא קינוח פשוט וקל.
היא לא דורשת מניירות או ידע מתקדם בהכנת קינוחים.
בנוסף לטעמה, קרם שניט היא גם עוגה מאוד פופולרית באירועים חגיגיים.
היא מו served בדרך כלל באירועים כמו חתונות, בר מצווה, ובת מצווה.
העוגה היא מראה של יוקרה וסטייל, והיא תמיד גורמת התפעלות בקרב האורחים.
(ההיסטוריה נכתבה בהשראת הדברים שלמדנו בנושא עפ"י אתר ויקיפדיה – הקרדיט להם)
ניתן לומר באופן מוחלט שקרם שניט היא עוגה פופולרית מאוד ברחבי העולם.
היא טעימה, קלה להכנה, ופופולרית באירועים חגיגיים.
מתכונים לקרמשניט
במתכון קליל להכנה בשעה בלבד.
הכנו עבורכם מתכון בגרסה האישית שלה. 25 דקות עבודה בלבד בדרגת קושי קלה.
מתכון פשוט מהמם של קרמשניט אישי.
כאשר בשלב החמישי אתם מתחילים להכין את הקרם כבר, השלב השמיני והאחרון הוא שלב האחסון.
מידע נוסף:
באתרנו תוכלו למצוא מאות מתכונים מכל הסוגים וגם כתבות עשירות בבלוג.
הנה כתבות שרשמנו שאולי יעניינו אתכם בנושאים ספיישלים מיוחדים:
- סופגניות מיוחדות: איך הסופגניות הפכו ללהיט של חנוכה
- קינוחי כוסות בקלי קלות – הכי קלים והכי מהירים
- הכנת קצפת לזילוף – כל מה שצריך לדעת על הכנת קצפת
- אחסון במטבח: פתרונות אחסון למטבח קטן – איך לאחסן חומרי אפייה?
- תחליפי קמח לפסח: קמח לפסח – כל מה שצריך לדעת
- עוגיות טעימות: עוגיות טעימות בטירוף – העוגיות הכי טעימות בעולם
- קינוחים מהירים: איזה קינוחים מהירים להכנה אפשר לעשות?
אוהבים לכתוב? יתרה מזאת לכתוב על עולם הקינוחים בפרט? ניתן לעשות זאת!
בא לכם לרשום לנו לבלוג? דברו איתנו ונשמח לשתף פעולה יחד.
אנו עובדים עבורכם על תוכן איכותי וחדשני, שיעלה לבלוג בכל שבוע כתבה חדשה
ומעניינת בנושאים שונים בתחום הקינוחים / מתכונים ועוד…
אוהב ומעריכים, צוות ללוש 😊