חזרה לעמוד הבלוג המלא >

קרם שניט: היסטוריה, מתכונים ומה כל כך מיוחד בה? | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

קרם שניט: היסטוריה, מתכונים ומה כל כך מיוחד בה?

קרם שניט היא עוגה פופולרית מאוד ברחבי העולם וגם בישראל. הידעתם? העוגה הזאת היא מהנמכרות ביותר במאפיות בסופי השבוע, אנשים רבים קונים אותה לכבוד שבת קודש בכתבה שלפניכם נדון על ההיסטוריה של העוגה וגם מתכונים שווים לעוגה גדולה ולעוגה אישית

קרם שניט

קרם שניט היא עוגה פופולרית מאוד ברחבי העולם. היא מורכבת משכבות של בצק עלים פריך,
הממולאות בקרם וניל קטיפתי. העוגה ידועה בטעם העשיר והמרקם הקריספי-רך שלה.
וזה אחד מהדברים שהופכים אותה לכל כך טעימה פופלארית ומבוקשת.
היא לא כבדה מדי, היא קרה לימים חמים ומרעננת את הפה בצורה מושלמת מעבר לטעם הנפלא שלה!

ההיסטוריה של קרם שניט

הידעתם? העוגה הופיעה לראשונה באיטליה בעיר נאפולי בסוף המאה ה-19.
טבחים מהעיר החלו להכין אותה מבצק נפוליטאני מסורתי ומרחו קרם וניל עדין בין דפיו.
מתכון העוגה התפשט ברחבי איטליה, והיא זכתה (כמו הפיצה "נאפוליטנה")
לשם "נפוליטאני", כלומר "מהעיר נאפולי".

במהלך המאה ה-20, העוגה הגיעה למדינות רבות באירופה,
ובסופו של דבר גם לעולם כולו. בישראל, העוגה הובאה על ידי העולים שהגיעו מגרמניה או מהקיסרות האוסטרו-הונגרית.
שם מכונה העוגה בשם "קרם שניט" (Cremeschnitte), שפירושו "פרוסת קרם".

אז מה הופך בעצם את הקרם שניט לכל כך פופלארית.
קרם שניט פופולרית מסיבות רבות. ראשית, היא טעימה מאוד. השילוב של בצק עלים פריך עם קרם וניל קטיפתי הוא שילוב מנצח.
שנית, העוגה היא קלה להכנה. ניתן למצוא מתכונים רבים לעוגה ברשת,
והיא ניתנת להכנה גם בבית. שלישית, העוגה היא קינוח פשוט וקל.
היא לא דורשת מניירות או ידע מתקדם בהכנת קינוחים.

בנוסף לטעמה, קרם שניט היא גם עוגה מאוד פופולרית באירועים חגיגיים.
היא מו served בדרך כלל באירועים כמו חתונות, בר מצווה, ובת מצווה.
העוגה היא מראה של יוקרה וסטייל, והיא תמיד גורמת התפעלות בקרב האורחים.

(ההיסטוריה נכתבה בהשראת הדברים שלמדנו בנושא עפ"י אתר ויקיפדיה – הקרדיט להם)

ניתן לומר באופן מוחלט שקרם שניט היא עוגה פופולרית מאוד ברחבי העולם.
היא טעימה, קלה להכנה, ופופולרית באירועים חגיגיים.

מתכונים לקרמשניט

מתכון לקרמשניט

תמונה מתכון מתכון לקרמשניט | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין
סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: שעה | דרגת קושי: קל
מתכון קלאסי לעוגת קרמשניט הטעם המוכר ואהוב על כולם.
במתכון קליל להכנה בשעה בלבד.
אופן ההכנה כולל בתוכו 6 שלבים בלבד. כאשר בשלב הרביעי (4) מתחיל שלב הכנת הקצפת.
תמונה קרמשניט אישי | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין
סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 25 דקות | דרגת קושי: קל
אחרי שקיבלנו ביקורת מדהימות על המתכון של עוגת הקרמשניט החגיגית שלנו,
הכנו עבורכם מתכון בגרסה האישית שלה. 25 דקות עבודה בלבד בדרגת קושי קלה.
מתכון פשוט מהמם של קרמשניט אישי.
המתכון כולל בתוכו כ-8 שלבים בלבד.
כאשר בשלב החמישי אתם מתחילים להכין את הקרם כבר, השלב השמיני והאחרון הוא שלב האחסון.

מידע נוסף:

באתרנו תוכלו למצוא מאות מתכונים מכל הסוגים וגם כתבות עשירות בבלוג.
הנה כתבות שרשמנו שאולי יעניינו אתכם בנושאים ספיישלים מיוחדים:

 

אוהבים לכתוב? יתרה מזאת לכתוב על עולם הקינוחים בפרט? ניתן לעשות זאת!
בא לכם לרשום לנו לבלוג? דברו איתנו ונשמח לשתף פעולה יחד.

אנו עובדים עבורכם על תוכן איכותי וחדשני, שיעלה לבלוג בכל שבוע כתבה חדשה
ומעניינת בנושאים שונים בתחום הקינוחים / מתכונים ועוד…

אוהב ומעריכים, צוות ללוש 😊

אהבתם? נשמח שתשתפו כאלו שזה יכול לעזור להם: