קינוח כוסות שוקולד | קינוחי כוסות מתכונים | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

קינוח כוסות שוקולד

קינוח כוסות שוקולד טעים, מהיר וקל להכנה! מתאים לכל אירוח או מאורע, קינוח בטעם שוקולד ממכר בכוס כך שמוגש כקינוח אישי. 20 דקות בלבד ויש לכם את הקינוח הזה מוכן, קל מאוד להכנה.

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


10-12 יחידות

  • 100 גרם שוקולד מריר/חלב
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה
  • 5 כפות אבקת סוכר
  • 2 כפות סוכר לבן
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3 כפות מחית פיסטוק
  • 100 גרם פיסטוקים קצוצים

אופן הכנה:

1
מחממים בקערה בפולסים במיקרוגל 100 גרם שוקולד חלב/מריר ו100 מ"ל שמנת מתוקה עד קבלת תערובת שוקולד חלקה.
2
מניחים 1-2 כפות שוקולד בתחתית כל כוס/כלי.
3
מכינים את הקצפת - בקערת מיקסר עם וו בלון מערבלים 500 מ"ל שמנת מתוקה עד קבלת קצפת במרקם יוגורט.
4
מוסיפים את אבקת הסוכר והסוכר הלבן ומערבלים היטב.
5
מוסיפים את תמצית הוניל וממשיכים לערבל עד קבלת קצפת יציבה.
6
מוסיפים את מחית הפיסטוק ומערבלים בתנועות קיפול עדינות עד הטמעה.
7
מזלפים את הקצפת אל הכוסות מעל שכבת השוקולד ומעל מפזרים פיסטוקים קצוצים.
8
מעבירים לקירור כ-3 שעות

קינוח כוסות שוקולד –  קצת רקע ומידע על הקינוח:

קינוח כוסות שוקולד טעים, מהיר וקל להכנה! מתאים לכל אירוח או מאורע, קינוח בטעם שוקולד ממכר בכוס כך שמוגש כקינוח אישי.
20 דקות בלבד ויש לכם את הקינוח הזה מוכן, קל מאוד להכנה.

אחד מהקינוחים הפופולריים ביותר שיש זה קינוחים המוגשים בכוס, הם נוחים קלים להכנה וסופר טעימים!

הקינוח הזה חלבי אז כל שומרי הכשרות שימו לב הקינוח חלבי.
זמן ההכנה של הקינוח הזה הוא כ-20 דקות בלבד! כן, כן. עשרים דקות והקינוח מוכן והקינוח מוכן.

הכמות שתצא לכם מהמתכון הנ"ל הוא: 10-12 כוסות אישיות.

קינוח כוסות שוקולד

להכנת הקינוח הזה תצטרכו את המרכיבים הבאים:

שוקולד מריר/חלב, שמנת מתוקה, אבקת סוכר, סוכר לבן, שמנת מתוקה, תמצית וניל, מחית פיסטוק ופיסטוקים קצוצים.

*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.

אופן ההכנה כולל בתוכו בסה"כ 8 שלבים בלבד.
אנחנו מבטיחים שכל אחד שיערוך את המתכון בצורה נכונה שלב אחר שלב יצליח בהכנת המתכון.

  1. בשלב הראשון תחממו בקערה בפולסים במיקרוגל 100 גרם שוקולד חלב/מריר ו-100 מ"ל שמנת מתוקה עד קבלת תערובת שוקולד חלקה.
  2. הניחו 1-2 כפות שוקולד בתחתית כל כוס/כלי.
  3. בשלב השלישי מכינים את הקצפת: בקערת מיקסר עם וו בלון מערבלים 500 מ"ל שמנת מתוקה עד קבלת קצפת במרקם יוגורט.
  4. הוסיפו את אבקת הסוכר והסוכר הלבן ומערבלים היטב.
  5. מוסיפים את תמצית הוניל וממשיכים לערבל עד קבלת קצפת יציבה.
  6. מוסיפים את מחית הפיסטוק ומערבלים בתנועות קיפול עדינות עד הטמעה.
  7. מזלפים את הקצפת אל הכוסות מעל שכבת השוקולד ומעל מפזרים פיסטוקים קצוצים.
  8. בשלב האחרון לאחר שהכל מוכן – העבירו לקירור כ-3 שעות.

אוהבים 'קינוחי כוסות'? הכנו עבורכם מספר של קטגוריות לפי בחירתכם בנושא:

'קינוחי כוסות פרווה', 'קינוחי כוסות לפסח', 'קינוחי כוסות לשבועות'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: