קינוח כוסות שוקולד – קצת רקע ומידע על הקינוח:
קינוח כוסות שוקולד טעים, מהיר וקל להכנה! מתאים לכל אירוח או מאורע, קינוח בטעם שוקולד ממכר בכוס כך שמוגש כקינוח אישי.
20 דקות בלבד ויש לכם את הקינוח הזה מוכן, קל מאוד להכנה.
אחד מהקינוחים הפופולריים ביותר שיש זה קינוחים המוגשים בכוס, הם נוחים קלים להכנה וסופר טעימים!
הקינוח הזה חלבי אז כל שומרי הכשרות שימו לב הקינוח חלבי.
זמן ההכנה של הקינוח הזה הוא כ-20 דקות בלבד! כן, כן. עשרים דקות והקינוח מוכן והקינוח מוכן.
הכמות שתצא לכם מהמתכון הנ"ל הוא: 10-12 כוסות אישיות.
קינוח כוסות שוקולד
להכנת הקינוח הזה תצטרכו את המרכיבים הבאים:
שוקולד מריר/חלב, שמנת מתוקה, אבקת סוכר, סוכר לבן, שמנת מתוקה, תמצית וניל, מחית פיסטוק ופיסטוקים קצוצים.
*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.
אופן ההכנה כולל בתוכו בסה"כ 8 שלבים בלבד.
אנחנו מבטיחים שכל אחד שיערוך את המתכון בצורה נכונה שלב אחר שלב יצליח בהכנת המתכון.
- בשלב הראשון תחממו בקערה בפולסים במיקרוגל 100 גרם שוקולד חלב/מריר ו-100 מ"ל שמנת מתוקה עד קבלת תערובת שוקולד חלקה.
- הניחו 1-2 כפות שוקולד בתחתית כל כוס/כלי.
- בשלב השלישי מכינים את הקצפת: בקערת מיקסר עם וו בלון מערבלים 500 מ"ל שמנת מתוקה עד קבלת קצפת במרקם יוגורט.
- הוסיפו את אבקת הסוכר והסוכר הלבן ומערבלים היטב.
- מוסיפים את תמצית הוניל וממשיכים לערבל עד קבלת קצפת יציבה.
- מוסיפים את מחית הפיסטוק ומערבלים בתנועות קיפול עדינות עד הטמעה.
- מזלפים את הקצפת אל הכוסות מעל שכבת השוקולד ומעל מפזרים פיסטוקים קצוצים.
- בשלב האחרון לאחר שהכל מוכן – העבירו לקירור כ-3 שעות.
–
אוהבים 'קינוחי כוסות'? הכנו עבורכם מספר של קטגוריות לפי בחירתכם בנושא:
'קינוחי כוסות פרווה', 'קינוחי כוסות לפסח', 'קינוחי כוסות לשבועות'
–
בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:
- קינוחים לסוכות: איזה קינוחים הכי כדאי להכין בסוכות?
- קינוחים מהירים: איזה קינוחים מהירים להכנה אפשר לעשות?
- איזה קינוחים ילדים הכי אוהבים להכין?
- קינוחי כוסות מתכונים: שולחן שוק קינוחים – קינוחים אישיים זה הדבר הבא!
במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂
אוהבים, צוות ללוש.