קינוח כוסות פיסטוק | קינוחי כוסות מתכונים | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

קינוח כוסות פיסטוק

טרנד הפיסטוק לא פסח גם מעלינו וחיפשנו איך לשלב אותו במספר קינוחים שונים והנה פתרון אישי ומעולה לאוהבי הפיסטוק. מתכון לקינוח כוסות פיסטוק ב-20 דקות בלבד.

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


10-12 יחידות

  • 100 גרם שוקולד מריר/חלב
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה
  • 5 כפות אבקת סוכר
  • 2 כפות סוכר לבן
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3 כפות מחית פיסטוק
  • 100 גרם פיסטוקים קצוצים

אופן הכנה:

1
מחממים בקערה בפולסים במיקרוגל 100 גרם שוקולד חלב/מריר ו-100 מ"ל שמנת מתוקה עד קבלת תערובת שוקולד חלקה.
2
מניחים 1-2 כפות שוקולד בתחתית כל כוס/כלי.
3
מכינים את הקצפת - בקערת מיקסר עם וו בלון מערבלים 500 מ"ל שמנת מתוקה עד קבלת קצפת במרקם יוגורט.
4
מוסיפים את אבקת הסוכר והסוכר הלבן ומערבלים היטב.
5
מוסיפים את תמצית הוניל וממשיכים לערבל עד קבלת קצפת יציבה.
6
מוסיפים את מחית הפיסטוק ומערבלים בתנועות קיפול עדינות עד הטמעה.
7
מזלפים את הקצפת אל הכוסות מעל שכבת השוקולד ומעל מפזרים פיסטוקים קצוצים.
8
מעבירים לקירור כ-3 שעות

קינוח כוסות פיסטוק – קצת רקע ומידע על הקינוח:

טרנד הפיסטוק לא פסח גם מעלינו וחיפשנו איך לשלב אותו במספר קינוחים שונים והנה פתרון אישי ומעולה לאוהבי הפיסטוק.
מתכון לקינוח כוסות פיסטוק ב-20 דקות בלבד.

אחד מהקינוחים שיש להם ביקוש רב – אלה קינוחי כוסות מתכונים.
אז רשמנו עבורכם מתכון פשוט מושלם.
הקטנו את עוגת ריבת חלב שכולם אוהבים מעוגה גדולה והכנסנו אותה לתוך כוס – על מנת להעניק לכם את הביס המושלם.

קינוח כוסות פיסטוק הינו מתכון חלבי אז כל שומרי הכשרות שימו לב שהמתכון הוא חלבי.
אורכו של המתכון הינו כ-20 דקות בלבד! כן, כן! עשרים דקות והקינוח מוכן.
דרגת הקושי של המתכון היא קלה. ואנחנו מתחייבים שהיצמדות לכל שלבי המתכון המרכיבים ואופן ההכנה וכולם
יוכלו להכין את המתכון – כמובן שאנחנו כאן לכל שאלה.

הכמות שתצא מהמתכון הנ"ל זה 10-12 יחידות.

קינוח כוסות פיסטוק

המרכיבים למתכון הנ"ל נורא בסיסיים ואלו המרכיבים שתצטרכו:

שוקולד מריר/חלב, שמנת מתוקה, אבקת סוכר, סוכר לבן, שמנת מתוקה, תמצית וניל, מחית פיסטוק ופיסטוקים קצוצים.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמות המדויקת של המרכיבים שרשמנו בדף המתכון.

אופן ההכנה כולל בתוכו כ-8 שלבים קצרים וברורים, אלה שלבי ההכנה:

  1. חממו בקערה בפולסים במיקרוגל 100 גרם שוקולד חלב/מריר ו-100 מ"ל שמנת מתוקה עד קבלת תערובת שוקולד חלקה.
  2. הניחו 1-2 כפות שוקולד בתחתית כל כוס/כלי.
  3. בשלב זה מכינים את הקצפת: בקערת מיקסר עם וו בלון מערבלים 500 מ"ל שמנת מתוקה עד קבלת קצפת במרקם יוגורט.
  4. מוסיפים את אבקת הסוכר והסוכר הלבן ומערבלים היטב.
  5. מוסיפים את תמצית הוניל וממשיכים לערבל עד קבלת קצפת יציבה.
  6. כעת תצטרכו להוסיף את מחית הפיסטוק ומערבלים בתנועות קיפול עדינות עד הטמעה.
  7. מזלפים את הקצפת אל הכוסות מעל שכבת השוקולד ומעל מפזרים פיסטוקים קצוצים.
  8. העבירו את הקינוח כוסות לקירו למשך 3 שעות.

אוהבים 'קינוחי כוסות'? הכנו עבורכם מספר של קטגוריות לפי בחירתכם בנושא:

'קינוחי כוסות פרווה', 'קינוחי כוסות לפסח', 'קינוחי כוסות לשבועות'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: