החל מסורבה מפירות שונים – עד לגלידה ביתית עם שוקולד או פירות, וגם ארטיקים שווים במיוחד.
קינוחים לקיץ
כמו שכבר אמרנו הקיץ דופק על דלתנו וממש אפשר להרגיש את החום מבעד לתריסים או שהולכים ברחוב.
אספנו עבורכם כמה מהקינוחים לקיץ שאנחנו אישית הכי אוהבים – שהם באמת יגרמו לגופכם להצטנן ולהתקרר.
ולהורים מביננו נוכל לומר שזה אחלה תעסוקה ופעילות להפעיל את הילדים – ולהכין את הקינוחים האלה יחד איתם.
מתכון לסורבה
בנימה אישית בימים חמים אנחנו מתים על ברד / סורבה קר שיקרר את הגרון והגוף – זה פשוט מושלם כשחם בחוץ.
ויחד עם אחד מהפירות האוהבים – אבטיח.
יצרנו מתכון מקסים , סופר פשוט וטעים במיוחד של סורבה אבטיח.
מתכון לסורבה אבטיח (ברד אבטיח) טעים וקליל בטירוף ב-10 דקות עבודה בלבד וב-3 מרכיבים בלבד שעיקרם זה אבטיח ומיץ תפוזים. מושלם לימים חמים!
סוג מתכון: פרווה | זמן ההכנה: 10 דקות | דרגת קושי: קל
למעבר למתכון המלא להכנת סורבה אבטיח לחצו כאן >
–
הכנת גלידה ביתית
מי לא אוהב גלידה? כמעט כולם אוהבים – באחריות. ישנו בעולם מגוון רחב של גלידות החל מקלאסיות כמו וניל ושוקלד
ועד טעמים חדשניים כמו בייגה מלוח, עוגיות, קינדר, קרם ברולה ועוד. – בגדול כמעט כולם אוהבים גלידה מכל סוג שהיא.
אז לאוהבי הגלידות שבנינו שאוהבים גם גלידות וגם את עולם האפייה והכנת הקינוחים אז במיוחד בשבילכם יש לנו מתכון לגלידה.
מתכון לגלידה ביתית
מתכון לגלידה מדהימה ב-3 מרכיבים בלבד! (ללא התוספות) וברבע שעה עבודה – וואו כמה שזה טעים.
ממליצים להתפנק בתוספות שיעניקו לגלידה בוסט מטורף של טעם!
סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 15 דקות | דרגת קושי: קל
למעבר למתכון המלא להכנת גלידה ביתית לחצו כאן >
—
מתכון מהמם למוס מנגו טבעוני ב-10 דקות עבודה בלבד! ב-5 מרכיבים בלבד.
סוג מתכון | חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | דרגת קושי: קל
למעבר למתכון המלא למוס מנגו טבעוני לחצו כאן >
—
המתכון האולטימטיבי לקיץ! 30 דקות בלבד של הכנה ויש לכם גלידת אוראו ביתית שתרענן לכם את הימים החמים.
סוג מתכון | חלבי | זמן הכנה: 30 דקות | דרגת קושי: קל
למעבר למתכון המלא לגלידת אוראו לחצו כאן >
—
30 דקות בלבד של הכנה ויש לכם גלידת פיסטוק ביתית שתרענן לכם את הימים החמים.
סוג מתכון | חלבי | זמן הכנה: 30 דקות | דרגת קושי: קל
למעבר למתכון המלא לגלידת פיסטוק לחצו כאן >
—
באתרנו תוכלו למצוא מאות מתכונים מכל הסוגים וגם כתבות עשירות בבלוג.
הנה כתבות שרשמנו העוסקות במידע אודות עולם הקינוחים שאולי יעניינו אתכם:
אוהבים לכתוב? יתרה מזאת לכתוב על עולם הקינוחים בפרט? ניתן לעשות זאת!
בא לכם לרשום לנו לבלוג? דברו איתנו ונשמח לשתף פעולה יחד.
אה, וכמובן אל תשכחו להצטרף אלינו לאינסטגרם או בלעמוד הפייסבוק שנוכל להכיר אתכם גם שם 🙂
אוהב ומעריכים, צוות ללוש