תמונה מתכון קוביות בראוניז שוקולד וקוקוס | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

קוביות בראוניז שוקולד וקוקוס

לחג הפסח יש המון הכנות פרט לקינוחים, אם חיכיתם לרגע האחרון ואתם מחפשים מתכון לקינוח מעולה וטעים, קינוח קוביות בראוניז שוקולד וקוקוס בדיוק בשבילכם!

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

40 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • לבראוניז: 300 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם מחמאה
  • 3/4 כוס סוכר לבן
  • 3 ביצים
  • 1/3 כוס קקאו
  • 1/3 כוס קורנפלור
  • לשכבת הקוקוס: 1 ביצה
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • 1 ו1/2 כפיות תמצית וניל
  • 40 גרם מחמאה
  • כוס קוקוס לבן טחון
  • לשכבת הגאנש: 120 גרם שוקולד מריר
  • 100 מ"ל שמנת צמחית

אופן הכנה:

1
מתחילים בהכנת הבראוניז. מניחים בקערה 300 גרם שוקולד מריר ו100 גרם מחמאה וממיסים בפולסים במיקרו עד קבלת רוטב סמיך ואחיד.
2
מוסיפים את הסוכר הלבן וטורפים היטב.
3
מוסיפים את הביצים, בכל פעם אחת וטורפים היטב עד הטמעה בבלילה.
4
מוסיפים את הקקאו והקורנפלור ומקפלים אל הבלילה עד קבלת בלילת שוקולד אחידה ללא גושים.
5
לשכבת הקוקוס: מערבבים בקערה ביצה אחת, 1/2 כפיות תמצית וניל, 40 גרם מחמאה וכוס קוקוס לבן טחון עד קבלת עיסה אחידה. משטחים בעזרת כף בעדינות מעל שכבת הבראוניז שיצקנ לתבנית.
6
אופים בתנור החומם מראש ל170 מעלות למשך כ35 דקות או עד הזהבה והתייצבות.
7
מכינים את הגאנש, בקערה מניחים את השוקולד והשמנת וממיסים בפולסים במיקרו עד קבלת רוטב שוקולד אחיד. שופכים מעל שכבת הקוקוס לאחר צינון ומעבירים להתייצבות במקרר לשעה וחצי לפחות.
8
חותכים את הבראוניז לקוביות ושומרים בקירור.

קוביות בראוניז שוקולד וקוקוס – קצת רקע על המתכון והקינוח:

קוביות בראוניז שוקולד וקוקוס פשוט וביתי במינימום זמן הכנה ומקסימום תוצאה מפנקת.

המתכון הזה מתאים לכל אחד אבל באמת לכל אחד הוא כל כך פשוט וטעים שאפשר להכינו כמה פעמים שתרצו בקלות.

זהו אחד מהקינוחים האולטימטיביים לחג הפסח. הוא גם כשר לפסח וגם פרווה!

צורת הקינוח הוא קוביות בגודל בינוני שמתאים ונוח לאכילה לכל הגילאים.

זה יכול לבוא להשתלב נהדר כקינוח בצד לארוחת בוקר או אפילו אם בא לכם לחטוף ולנשנש משהו קטן במהלך הערב

לצד כוס תה או הנס קפה. זה באמת אחד מהשילובים הטובים והטעימים

המצרכים של המתכון פשוטים ובסייסים ואלו המצרכים:

שוקולד מריר, קורנפלור, שמנת צמחית, קקאו, סוכר, ביצים, תמצית וניל וקוקוס

אופן ההכנה פשוט וכולל בסה"כ 8 שלבים בלבד.

הקינוח הוא פרווה וזמן ההכנה המלא הוא בסך הכל 40 דקות.

ברמת קושי קלה

בין לבין יש לכם זמן רב של המתנה שהקינוח נמצא בתנור.

במיוחד עבורכם הוספנו מספר שדרוגים / תחליפים אם בא לכם משהו אחר:

שדרוג לסוג יותר מושחת ויותר שוקולד, ושדרוג לסוג קלאסי ופשוט יותר.

שדרוג / תחליף לשכבת גנאש: 120 גרם שוקולד מריר

על הגנאש מכינים את הגאנש, בקערה מניחים את השוקולד והשמנת וממיסים בפולסים במיקרו עד קבלת רוטב שוקולד אחיד.

שופכים מעל שכבת הקוקוס לאחר צינון ומעבירים להתייצבות במקרר לשעה וחצי לפחות.

*החלק החשוב במתכון הוא עבודת הערבוב הנכונה שימו לב לכך.

המתכון הזה שווה לכם הנאה מובטחת!

מה שמיוחד במתכון זה הוא הגמישות שלו שהוא מתאים להרבה מאוד דברים

ולכן נמצא במגוון רחב של קטגוריות באתר כמו:

'עוגות', 'קינוחים לחגים', 'קינוחים לפסח', 'קינוחים ללא גלוטן', 'קינוחים פרווה', 'קינוחים קלים להכנה'

הצטרפו ל-בלוג שלנו ותהנו ממגוון רחב של כתבות בנושאים מעולם הקינוחים.

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: