תמונה מתכון פנקוטה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

פנקוטה

קינוחים ללא גלוטן תמיד היו חלק מחיינו ובשנים האחרונות הערנות והביקוש עלו יותר. הכנו לכם כאן מתכון מושלם של פנקוטה פרווה ללא גלוטן ב-20 דקות עבודה בלבד! קינוח טעים ואישי מושלם שבא משהו מתוק ובמיוחד בימי הקיץ.

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

בינוני

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • מ״ל קרם קוקוס
  • 8 גרם ג’לטין
  • 4 כפות מים קרים
  • 3 כפות סוכר
  • 3 כפות סירופ מייפל
  • 1 ו-1/2 כפיות תמצית וניל
  • לקישוט: דבש
  • אגוזים טחונים

אופן הכנה:

1
מערבבים בקערית את הג'לטין יחד עם המים ומניחים בצד ל-10 דקות.
2
מחממים סיר קטן עם קרם קוקוס, סוכר, מייפל ותמצית וניל ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש ומבשלים לשתי דקות נוספות.
3
לאחר שהתערובת הגלטין הסמיכה לג׳לי מחממים במיקרוגל ל10 שניות. מוסיפים לתערובת קרם הקוקוס ומערבבים היטב.
4
מסננים את התערובת ומעבירים לכלים אישיים.
5
מעבירים למקרר ל-5 שעות לפחות להתייצבות .
6
לפני ההגשה הופכים לצלחת, מזלפים דבש ומפזרים אגוזים קצוצים.

פנקוטה – קצת רקע ומידע על הקינוח:

קינוח זה מושלם לחולי צליאק ולאנשים הנמנעים מאכילת גלוטן והמתכון הזה הוא ללא שמרים בכלל.

המתכון הוא פרווה. אז לכל שומרי הכשרות המתכון פרווה ואין לכם ממה לדאוג 🙂

אורך תהליך הכנת המתכון הוא כ-20 דקות הכנה בלבד, כן, כעשרים דקות בלבד
עיקר הזמן הינו ההמתנה להתייצבות הג'לטין והקינוח כ-5 שעות לפחות על מנת להגיע להתייצבות מושלמת!

מתכון לפנקוטה

המרכיבים להכנת המתכון נורא פשוטים ואלו המרכיבים:

קרם קוקוס, ג'לטין, מים קרים, סוכר, סירופ מייפל ותמצית וניל.

לקישוט הקינוח תצטרכו: דבש ואגוזים טחונים.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.

אופן ההכנה כולל 6 שלבים בלבד ודרגת הקושי של המתכון היא בינונית.
אך אנחנו מבטיחים שכל אחד שיערוך את המתכון בצורה נכונה שלב אחר שלב יצליח בהכנת המתכון.

כאשר בשלב הראשון: מערבבים בקערית את הג'לטין יחד עם המים ומניחים בצד ל-10 דקות.

בשלב השני מה שצריך לעשות זה: מחממים סיר קטן עם קרם קוקוס, סוכר, מייפל ותמצית וניל ומביאים לרתיחה על אש בינונית.
מנמיכים את האש ומבשלים לשתי דקות נוספות.

בשלב החמישי והחשוב הוא שלב ההקפאה: מעבירים למקרר ל-5 שעות לפחות להתייצבות .

לפני ההגשה הופכים לצלחת, מזלפים דבש ומפזרים אגוזים קצוצים.

לכן במיוחד עבורכם יש לנו קטגוריה שלמה של "קינוחים ללא גלוטן" – (לכניסה לחצו על שם הקטגוריה)

בעקבות הביקוש הרב לקינוחים פרווה ו-ללא גלוטן כתבנו 2 מאמרים בנושא (לכניסה לחצו על שם המאמר)

אז למה אתם מחכים?

תכינו את הפנקוטה המושלמת הזו ונשמח לשמוע בתגובות מטה איך יצא.

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: