פיצה שוקולד – קצת רקע ומידע על המתכון:
מתכון שמשלב את 2 הדברים שהרבה אנשים אוהבים ומבקשים מאיתנו, בצק ושוקולד, מי לא אוהב פיצה טעימה?
וכשזה בא בצורה מתוקה וטעימה כמו פיצה שוקולד מה יכול להיות רע?
מתכון מעט ארוך אבל שווה וטעים בטירוף לפיצה שוקולד מהממת.
המתכון הוא חלבי. אז לכל שומרי הכשרות המתכון חלבי שימו לב 🙂
אורך תהליך הכנת המתכון הוא כשעתיים (מעט ארוך אבל מתגמל – זמן זה כולל את התפחת הבצק).
דרגת הקושי הינה בינונית איך אנחנו מתחייבים שהיצמדות למרכיבים ולאופן ההכנה מבטיח את הצלחת המתכון.
אנחנו כאן לכל שאלה עבורכם בנוגע למתכון הנ"ל.
המרכיבים להכנת המתכון נורא פשוטים ובסיסיים ומתחלים ל-2,
הכנת הבצק והכנת המילוי.
להכנת הבצק תצטרכו את המרכיבים הבאים: קמח, סוכר, שמרים יבשים, מים חמימים, מלח ושמן.
להכנת המילוי תצטרכו: ממרח שוקולד, שוקולד לבן קצוץ ושוקולד חלב קצוץ.
*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.
הכמות שתצא לכם מהמתכון הנ"ל הוא בערך 3-4 פיצות שוקולד אישיות.
מתכון לפיצה שוקולד
אופן ההכנה כולל בתוכו כ-8 שלבים בלבד, ואלה השלבים, שלב אחר שלב.
- קחו קערת מיקסר ובתוכה הניחו קמח לבן, סוכר ושמרים ותערבבו מעט.
- הוסיפו 2 כוסות מים חמימים והניחו לזמן של 2-3 דקות,
כעת הוסיפו את המלח והשמן והתחילו לערבל בעזרת וו גיטרה למשך כ-2 דקות במהירות בינונית. - הוסיפו בהדרגה מעט מים תוך כדי ערבול עד שתקבלו בצק אחיד וחלק. מערבלים במשך כ-7 דקות בערך.
- כעת כסו את הקערה והניחו לה לתפוח.
לאחר חצי שעה ללוש את הבצק ולכסות שוב להתפחה של כשעה נוספת, עד הכפלת נפח הבצק. - תחלקו את הבצק ל-4 חלקים, ותרדדו מעט עד לעובי של כ 2-3 ס״מ.
- שלב האפייה: תאפו את הבצק למשך זמן של 10-15 דקות עד הזהבה קלה את תחתיות
הפיצה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. - הוציאו את התחתיות ותמרחו מעל כל עיגול פיצה ממרח שוקולד ותפזרו שוקולד קצוץ.
- החזירו את הפיצה לתנור למשך זמן של כ-15 דקות נוספות עד השחמה מלאה.
קינוחים מיוחדים
תוכלו למצוא אצלנו באתר מגוון רחב של קינוחים מיוחדים מכל הסוגים,
לא רק את הקינוחים הטובים המוכרים והבייסיק שכולנו אוהבים.
תוכלו למצוא שם מתכונים כמו:
מתכון לקרם ברולה, שכבות קינדר ונוטלה, מתכון לסברינה, אוזן המן ענקית, סושי שוקולד ו-פחזניות קראמבל.
ועוד הרבה דברים מיוחדים וטובים במיוחד!
לכניסה לקטגוריה של קינוחים מיוחדים לחצו כאן >
מידע נוסף:
- קינוחים לשבת: עוגות לשבת – עוגיות לשבת – מה מומלץ?
- קינוח לסוכות: איזה קינוחים הכי כדאי להכין בסוכות?
- איזה קינוחים ילדים הכי אוהבים להכין?
- קינוחים קלים להכנה – קינוחים שמתאימים לכולם – מה הכי קל להכין?
- אחסון במטבח: פתרונות אחסון למטבח קטן – איך לאחסן חומרי אפייה?
—
במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂
אוהבים, צוות ללוש.