פיצה שוקולד | קינוחים מיוחדים | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

פיצה שוקולד

מתכון שמשלב את 2 הדברים שהרבה אנשים אוהבים ומבקשים מאיתנו, בצק ושוקולד, מי לא אוהב פיצה טעימה? וכשזה בא בצורה מתוקה וטעימה כמו פיצה שוקולד מה יכול להיות רע? מתכון מעט ארוך אבל שווה וטעים בטירוף לפיצה שוקולד מהממת

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

שעתיים

דרגת קושי

בינוני

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


3-4 פיצות אישיות

  • 1 קילו קמח לבן
  • 3/4 כוס סוכר לבן
  • 1 ו-1/2 כפות שמרים יבשים
  • 4 כוסות מים חמימים
  • 1 ו-1/2 כפות מלח
  • 1/2 כוס שמן
  • למילוי: 350 גרם ממרח שוקולד
  • 100 גרם שוקולד לבן קצוץ
  • 100 גרם שוקולד חלב קצוץ

אופן הכנה:

1
בקערת מיקסר מניחים קמח לבן, סוכר ושמרים ומערבבים מעט.
2
מוסיפים 2 כוסות מים חמימים ומניחים ל2-3 דקות, לאחר מכן מוסיפים את המלח והשמן ומתחילים לערבל בעזרת וו גיטרה למשך כ2 דקות במהירות בינונית.
3
מוסיפים עוד מים בהדרגה תוך כדי ערבול עד שמתקבל בצק אחיד וחלק. מערבלים במשך כ7 דקות.
4
מכסים את הקערה ומניחים להתפחה. לאחר חצי שעה ללוש את הבצק ומכסים שוב להתפחה של כשעה נוספת, עד הכפלת נפח הבצק.
5
מחלקים את הבצק ל4 חלקים, מרדדים מעט עד לעובי של כ2-3 ס״מ.
6
אופים למשך כ10-15 דקות עד הזהבה קלה את תחתיות הפיצה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות.
7
מוציאים את התחתיות ומורחים מעל כל עיגול פיצה ממרח שוקולד ומפזרים שוקולד קצוץ.
8
מחזירים לתנור למשך כ15 דקות נוספות עד השחמה מלאה.

פיצה שוקולד – קצת רקע ומידע על המתכון:

מתכון שמשלב את 2 הדברים שהרבה אנשים אוהבים ומבקשים מאיתנו, בצק ושוקולד, מי לא אוהב פיצה טעימה?
וכשזה בא בצורה מתוקה וטעימה כמו פיצה שוקולד מה יכול להיות רע?
מתכון מעט ארוך אבל שווה וטעים בטירוף לפיצה שוקולד מהממת.

המתכון הוא חלבי. אז לכל שומרי הכשרות המתכון חלבי שימו לב  🙂
אורך תהליך הכנת המתכון הוא כשעתיים (מעט ארוך אבל מתגמל – זמן זה כולל את התפחת הבצק).
דרגת הקושי הינה בינונית איך אנחנו מתחייבים שהיצמדות למרכיבים ולאופן ההכנה מבטיח את הצלחת המתכון.

אנחנו כאן לכל שאלה עבורכם בנוגע למתכון הנ"ל.

המרכיבים להכנת המתכון נורא פשוטים ובסיסיים ומתחלים ל-2,
הכנת הבצק והכנת המילוי.

להכנת הבצק תצטרכו את המרכיבים הבאים: קמח, סוכר, שמרים יבשים, מים חמימים, מלח ושמן.

להכנת המילוי תצטרכו: ממרח שוקולד, שוקולד לבן קצוץ ושוקולד חלב קצוץ.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.

הכמות שתצא לכם מהמתכון הנ"ל הוא בערך 3-4 פיצות שוקולד אישיות.

מתכון לפיצה שוקולד

אופן ההכנה כולל בתוכו כ-8 שלבים בלבד, ואלה השלבים, שלב אחר שלב.

  1. קחו קערת מיקסר ובתוכה הניחו קמח לבן, סוכר ושמרים ותערבבו מעט.
  2. הוסיפו 2 כוסות מים חמימים והניחו לזמן של 2-3 דקות,
    כעת הוסיפו את המלח והשמן והתחילו לערבל בעזרת וו גיטרה למשך כ-2 דקות במהירות בינונית.
  3. הוסיפו בהדרגה מעט מים תוך כדי ערבול עד שתקבלו בצק אחיד וחלק. מערבלים במשך כ-7 דקות בערך.
  4. כעת כסו את הקערה והניחו לה לתפוח.
    לאחר חצי שעה ללוש את הבצק ולכסות שוב להתפחה של כשעה נוספת, עד הכפלת נפח הבצק.
  5. תחלקו את הבצק ל-4 חלקים, ותרדדו מעט עד לעובי של כ 2-3 ס״מ.
  6. שלב האפייה: תאפו את הבצק למשך זמן של 10-15 דקות עד הזהבה קלה את תחתיות
    הפיצה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
  7. הוציאו את התחתיות ותמרחו מעל כל עיגול פיצה ממרח שוקולד ותפזרו שוקולד קצוץ.
  8. החזירו את הפיצה לתנור למשך זמן של כ-15 דקות נוספות עד השחמה מלאה.

קינוחים מיוחדים

תוכלו למצוא אצלנו באתר מגוון רחב של קינוחים מיוחדים מכל הסוגים,
לא רק את הקינוחים הטובים המוכרים והבייסיק שכולנו אוהבים.

תוכלו למצוא שם מתכונים כמו:

מתכון לקרם ברולה, שכבות קינדר ונוטלה, מתכון לסברינה, אוזן המן ענקית, סושי שוקולד ו-פחזניות קראמבל.
ועוד הרבה דברים מיוחדים וטובים במיוחד!

לכניסה לקטגוריה של קינוחים מיוחדים לחצו כאן >

מידע נוסף:

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: