פבלובה תותים – קצת רקע ומידע על הקינוח:
מתכון פשוט מושלם לפבלובה אישית עם קרם פטיסייר ותותים טריים וחתוכים מעל.
קינוח אישי פשוט מושלם! אנחנו מתחייבים על כך שאף אחד לא יישאר אדיש אליו.
קינוח חלבי שאורכו המלא הוא כשעה וחצי של עבודה
חייבים לצין שזהו אחד מהמתכונים המושקעים ביותר באתרנו ללוש.
מרכיבי המתכון הנ"ל מתחלק לשלושה חלקים שונים + הערה קטנה.
- שלב אחד: למרנג
- שלב שני: למילוי פטיסייר
- לקישוט
והערה שאפשר להשתמש בה אם תרצו לוותר על קרם פטיסייר וללכת על משהו קל יותר.
למרנג תצטרכו:
4 חלבונים , סוכר לבן, קורנפלור, תמצית וניל וחומץ.
למילוי הפטיסייר תצטרכו:
4 חלמונים, סוכר, קורנפלור, חלב, מחית ומחית וניל.
לקישוט תצטרכו:
תותים טריים ויפים!
הערה נוספת: ניתן למלא את הפבלובה גם בקצפת רגילה – 500 מ״ל שמנת מתוקה 38% יחד עם אבקת סוכר
*בשביל הצלחת המתכון באופן מושלם נא להשתמש בכמויות המרכיבים המדויקות שציינו בחלק העליון של המתכון זה קריטי.
האופן ההכנה כולל בתוכו כ-9 שלבים בלבד. וגם הם מתחלקים לשלושה
בשלב הראשוני תכינו את המרנג, לאחר מכן תכינו את קרם הפטיסייר, ובשלב השלישי תחתכו את התותים הטריים.
נא לא לשכוח לחמם את התנור ל-150 מעלות על מנת להכין את המרנג של הפבלובה בצורה המושלמת.
—
במידה והסתבכתם בשלב מסוים במתכון ואתם מעוניינים לשאול אותנו משהו בנושא
אתם מוזמנים לכתוב לנו כאן בתגובות או לחלופין במייל: info@la-lush.co.il – ונשמח לעזור לכם בכל שאלה!
המתכון הזה מעבר לטעם שלו מהמם בצבעים שלו (לבן ואדום) והוא יראה מושלם במיוחד על שולחנות החג
אנחנו מאוד ממליצים להכין את הקינוח הזה בחג ויש לנו קטגוריה שלמה של "קינוחים לחגים"
כתבות בבלוג בנושאים השונים מעולם הקינוחים:
מבחינת החגים הקינוח מתאים מאוד לחגי ישראל השונים ובמיוחד ל-'קינוחים לשבועות'
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה 🙂
אוהבים, צוות ללוש.