תמונה מתכון פבלובה תותים | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

פבלובה תותים

מתכון פשוט מושלם לפבלובה אישית עם קרם פטיסייר ותותים טריים וחתוכים מעל. קינוח אישי פשוט מושלם! אנחנו מתחייבים על כך שאף אחד לא יישאר אדיש אליו. קינוח חלבי שאורכו המלא הוא כשעה וחצי של עבודה

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

שעה וחצי

דרגת קושי

בינוני

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • למרנג: 4 חלבונים
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית חומץ
  • למילוי פטיסייר:
  • 4 חלמונים
  • 100 גרם סוכר
  • 50 גרם קורנפלור
  • 500 מ״ל חלב
  • 1 כפית מחית וניל
  • לקישוט: תותים טריים
  • הערה: ניתן למלא את הפבלובה גם בקצפת רגילה - 500 מ״ל שמנת מתוקה 38% יחד עם אבקת סוכר

אופן הכנה:

1
מכינים את המרנג לפבלובה: מחממים תנור ל150 מעלות.
2
בקערת מיקסר מקציפים במהירות גבוהה את החלבונים למשך כ2 דקות עד קבלת קצף בהיר יציב. תוך כדי הקצפה מוסיפים בהדרגה את הסוכר. ממשיכים להקציף 3-4 דקות נוספות. מוסיפים את הקורנפלור, תמצית וניל וחומץ וממשיכים להקציף במהירות איטית עד הטמעה.
3
מעבירים את המרנג לשק זילוף עם צנטר משונן ומזלפים קעריות קטנות על תבנית מרופדת נייר אפיה.
4
מנמיכים את התנור לחום של 120 מעלות ואופים את המרנג כשעה ו20 דקות. בתום האפיה מכבים את התנור ומשאירים את התבנית בתוך התנור עד קירור מוחלט.
5
מכינים את קרם הפטיסייר: מביאים את החלב לרתיחה בסיר. בזמן שהחלב רותח טורפים היטב בקערה את החלמונים יחד עם הסוכר. מוסיפים את הקורנפלור וטורפים היטב. מוסיפים את הוניל ומערבבים היטב. ברגע שהחלב הגיע לרתיחה שופכים את החלב על תערובת החלמונים וטורפים עד לאיחוד. מעבירים את התערובת דרך מסננת חזרה לסיר ומבשלים על אש בינונית תוך כדי ערבוב של הקרם עד הסמכה.
6
מעבירים את הקרם לקערה ועוטפים בניילון נצמד, יש להצמיד את הניילון לפני הקרם על מנת למנוע היווצרות קרום. מעבירים לקירור לפחות לשעתיים.
7
מוציאים את הקרם מקירור וטורפים אותו היטב עד קבלת קרם חלק. מעבירים לשק זילוף.
8
פורסים את התותים לפרוסות או לקוביות. בכל קערית פבלובה שיצרנו מזלפים קרם פטיסייר ומקשטים בתותים.
9
מומלץ למלא את הפבלובות לפני האכילה ולא לשמור אותן מלאות בקרם. את הקרם ניתן לשמור בקירור בשק זילוף כ3-4 ימים.

פבלובה תותים – קצת רקע ומידע על הקינוח:

מתכון פשוט מושלם לפבלובה אישית עם קרם פטיסייר ותותים טריים וחתוכים מעל.
קינוח אישי פשוט מושלם! אנחנו מתחייבים על כך שאף אחד לא יישאר אדיש אליו.
קינוח חלבי שאורכו המלא הוא כשעה וחצי של עבודה

חייבים לצין שזהו אחד מהמתכונים המושקעים ביותר באתרנו ללוש.

מרכיבי המתכון הנ"ל מתחלק לשלושה חלקים שונים + הערה קטנה.

  1. שלב אחד: למרנג
  2. שלב שני: למילוי פטיסייר
  3. לקישוט

והערה שאפשר להשתמש בה אם תרצו לוותר על קרם פטיסייר וללכת על משהו קל יותר.

למרנג תצטרכו:

4 חלבונים , סוכר לבן, קורנפלור, תמצית וניל וחומץ.

למילוי הפטיסייר תצטרכו:

4 חלמונים, סוכר, קורנפלור, חלב, מחית ומחית וניל.

לקישוט תצטרכו:

תותים טריים ויפים!

הערה נוספת: ניתן למלא את הפבלובה גם בקצפת רגילה – 500 מ״ל שמנת מתוקה 38% יחד עם אבקת סוכר

*בשביל הצלחת המתכון באופן מושלם נא להשתמש בכמויות המרכיבים המדויקות שציינו בחלק העליון של המתכון זה קריטי.

האופן ההכנה כולל בתוכו כ-9 שלבים בלבד. וגם הם מתחלקים לשלושה
בשלב הראשוני תכינו את המרנג, לאחר מכן תכינו את קרם הפטיסייר, ובשלב השלישי תחתכו את התותים הטריים.

נא לא לשכוח לחמם את התנור ל-150 מעלות על מנת להכין את המרנג של הפבלובה בצורה המושלמת.

במידה והסתבכתם בשלב מסוים במתכון ואתם מעוניינים לשאול אותנו משהו בנושא
אתם מוזמנים לכתוב לנו כאן בתגובות או לחלופין במייל: info@la-lush.co.il – ונשמח לעזור לכם בכל שאלה!

המתכון הזה מעבר לטעם שלו מהמם בצבעים שלו (לבן ואדום) והוא יראה מושלם במיוחד על שולחנות החג
אנחנו מאוד ממליצים להכין את הקינוח הזה בחג ויש לנו קטגוריה שלמה של "קינוחים לחגים"

כתבות בבלוג בנושאים השונים מעולם הקינוחים:

מבחינת החגים הקינוח מתאים מאוד לחגי ישראל השונים ובמיוחד ל-'קינוחים לשבועות'

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: