תמונה מתכון פאי שוקולד וקצפת | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

פאי שוקולד וקצפת

מי אמר שחג הפסח מונע מאיתנו קינוחים טעימים ושווים? לא חייב להסתפק רק במצה עם שוקולד! תפנקו את עצמכם ואת האורחים שלכם בפאי שוקולד וקצפת שטעים בדיוק כמו פאי רגיל! מתכון קליל עם מינימום עבודה ומצרכים, בדיוק כמו שאנחנו אוהבים

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

40 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • לתחתית: 250 גרם עוגיות יין כשרות לפסח
  • 150 גרם חמאה
  • למילוי השוקולד: 100 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם שוקולד חלב
  • 250 מ"ל (מיכל) שמנת מתוקה להקצפה
  • לקצפת: 250 מ"ל (מיכל) שמנת מתוקה להקצפה
  • 3 כפות סוכר
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 1/2 כוס חלב
  • לקישוט: 50 גרם שוקולד מריר/חלב/לבן מגורד

אופן הכנה:

1
במעבד מזון טוחנים את עוגיות היין לפירורים דקים.
2
ממיסים את החמאה בפולסים במיקרו ומוסיפים אל תערובת העוגיות. מערבבים יחדיו היטב עד קבלת מרקם של חול.
3
מעבירים את הפירורים לתבנית פאי משומנת היטב ומהדקים את התערובת אל הדפנות ליצירת בסיס. מעבירים את התבנית להקפאה כ15 דקות.
4
להכנת קרם השוקולד, ממיסים בפולסים במיקרו שוקולד חלב, מריר ושמנת מתוקה עד המסה וקבלת גנאש אחיד.
5
מוציאים את התחתית מקירור ויוצקים את הגנאש מעל הקלתית. מקפיאים לשעה נוספת עד התייצבות מוחלטת.
6
להכנת הקצפת, מקציפים בקערת המיקסר שמנת מתוקה, סוכר לבן ותמצית וניל עד קבלת קצפת במרקם יוגורט. מוסיפים את החלב וממשיכים להקציף, מוסיפים את האינסטנט פודינג וממשיכים להקציף עד קבלת קצפת יציבה.
7
מוציאים את הפאי מקירור ומעבירים את הקצפת לשקית זילוף (מומלץ עם צנתר עגול חלק), מזלפים את הקצפת מעל הפאי ומקשטים בשוקולד המגורד.

פאי שוקולד וקצפת – קצת רקע ומידע על המתכון:

מתכון פאי שוקולד וקצפת שנכתב עבורכם במיוחד לאנשים שאוהבים מתוק וקינוחים לחג הפסח.

כל השוס של המתכון הוא שזה רק 40 דקות בלבד! כן כן כמו שקראתם 40 דקות בלבד והקינוח מוכן!!!

פאי שוקולד מטריף עם קצפת שפשוט הופכת את הקינוח הזה למושלם!

מתכון קליל עם מינימום עבודה ומצרכים – בדיוק כמו שאתם אוהבים.

המרכיבים במתכון זה מחולקים הפעם לשלושה חלקים:

1.לתחתית

2. למילוי השוקולד

3. לקצפת

בואו נתחיל במצרכים שתצטרכו על מנת להכין את התחתית:

עוגיות יין כשרות לפסח וחמאה.

למילוי השוקולד תצטרכו בסך הכל חמישה מצרכים.

שמנת מתוקה להקצפה, סוכר, תמצית וניל, אינסטנט פודינג וניל, כוס חלב.

לקישוט תצטרכו50 גרם שוקולד מריר/חלב/לבן מגורד

באופן הכנה תראו 7 שלבים בלבד נורא פשוטים.

כל שלב רשום באופן ברור ומפורט שכולם יוכלו להכין.

במידה ויש לכם שאלות או משהו לא מובן נשמח לענות לכם על כל שאלה בנושא.

אנחנו מאוד אוהבים את המתכון הזה כי מי אמר שחג הפסח מונע מאיתנו קינוחים טעימים ושווים?

לא חייב להסתפק רק במצה עם שוקולד! תפנקו את עצמכם ואת האורחים שלכם בפאי שוקולד וקצפת שטעים בדיוק כמו פאי רגיל!

אצלנו באתר יש מגוון רחב של קינוחים לכל חגי ישראל השונים.

'קינוחים לראש השנה' , 'קינוחים לשבועות' , 'קינוחים לפורים' , 'קינוחים לסוכות' , 'קינוחים לחנוכה'

והמתכון הנ"ל שמתאים ונמצא בקטגוריית 'קינוחים לחג הפסח'.

לאוהבי קינוחי כוסות תוכלו למצוא גם קינוחי כוסות לחגים בלחיצה על הקישורים הבאים

'קינוחי כוסות לפסח' , 'קינוחי כוסות לשבועות' – תהנו 🙂

הצטרפו ל-בלוג שלנו ותהנו ממגוון רחב של כתבות בנושאים מעולם הקינוחים.

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: