פאי פקאן פרווה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

פאי פקאן פרווה

מתכון מושלם לאוהבי הפאי ובמיוחד לאוהבי הפקאן. מתכון לפאי פקאן פרווה בשעה עבודה. פאי פרווה ששומרים הכשרות ביננו יוכלו לאכול בכל עת.

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

שעה

דרגת קושי

בינוני

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


תבנית קוטר 24

  • לפאי:200 גרם מחמאה
  • 1 ו-3/4 כוסות קמח לבן
  • ¾ כוס סוכר לבן
  • ½ כפית מלח
  • 1 ביצה
  • למלית: 200 גרם פקאן מסוכר קצוץ
  • 80 גרם מחמאה
  • ½ כוס סוכר חום כהה
  • ¼ כפית מלח
  • 3 כפות קמח לבן
  • 2 ביצים
  • לקישוט: 200 גרם פקאן מסוכר
  • 100 גרם סירופ מייפל

אופן הכנה:

1
בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים מחמאה קרה חתוכה לקוביות יחד עם קמח לבן, סוכר ומלח עד קבלת תערובת פירורית.
2
מוסיפים את הביצה ומערבלים היטב עד קבלת בצק אחיד.
3
מאחדים את הבצק בעזרת לישה, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור כחצי שעה.
4
לאחר הקירור, מרדדים את הבצק לעובי של כ1 ס"מ ומסדרים בתבנית, חשוב להצמיד את הבצק גם לדפנות תבנית הפאי. מחוררים את הבצק בעזרת מזלג.
5
מכינים את המלית - בקערה גדולה מניחים פקאן קצוץ יחד עם מחמאה מומסת, מוסיפים את הסוכר החום המלח והקמח ומערבבים היטב עד קבלת עיסה אחידה.
6
אופים את בצק הפאי בתנור שחומם מראש ל165 מעלות לכ15 דקות ומניחים לפאי להתקרר.
7
יוצקים את המלית את תוך הקלתית ואופים 15 דקות נוספות.
8
לאחר סיום האפייה מפזרים פקאן מסוכר שלם ומזלפים סירופ מייפל.

פאי פקאן פרווה – קצת רקע ומידע על המתכון:

מתכון מושלם לאוהבי הפאי ובמיוחד לאוהבי הפקאן. מתכון לפאי פקאן פרווה בשעה עבודה.
פאי פרווה ששומרים הכשרות ביננו יוכלו לאכול בכל עת.

הפאי הזה הינו פרווה אז כל שומרי הכשרות שימו לב העוגה פרווה אין לכם ממה לדאוג.
זמן ההכנה של הפאי הוא כשעה הכנה ועבודה בלבד. 60 דקות וזה הכל.
דרגת הקושי הינה בינונית ובכל אופן אנחנו מבטיחים שהיצמדות למרכיבים ושלבי ההכנה ותצליחו להכין את המתכון.
אנחנו פה לכל שאלה כמובן במידה ואתם מסתבכים בשלב מסוים! 🙂

פאי פקאן פרווה

הכמות שתצא מהמתכון הנ"ל הוא: תבנית קוטר 24

מרכיבי הפאי מתחלקים לשלושה חלקים:

  • לפאי
  • למלית
  • ולקישוט

לפאי תצטרכו: מחמאה, קמח לבן, סוכר לבן, מלח וביצה.

למלית תצטרכו: פקאן מסוכר קצוץ, מחמאה, סוכר חום כהה, מלח, קמח לבן וביצים.

לקישוט של הפאי תצטרכו: פקאן מסוכר וסירופ מייפל.

*בשביל הצלחת המתכון באופן מושלם נא להשתמש בכמויות המרכיבים המדויקות שציינו בחלק העליון של המתכון.

אופן ההכנה של 'פאי פקאן פרווה' כולל בתוכו כ-8 שלבי הכנה.

כאשר בשלבים 1 עד 4 כולל מכינים את הפאי: מערבבים יחד עם המרכיבים, בקערות ואת כל השלבים אחד אחר השני. נא לעקוב!

בשלב החמישי מכינים את המלית כך: בקערה גדולה מניחים פקאן קצוץ יחד עם מחמאה מומסת,
מוסיפים את הסוכר החום המלח והקמח ומערבבים היטב עד קבלת עיסה אחידה.

בשלב השישי אופים את הבצק של הפאי בתנור שחומם מראש ל165 מעלות לכ15 דקות ומניחים לפאי להתקרר.

במספרי השלבים 7 ו-8 יוצקים את המלית ומסיימים את האפייה.

שימו לב לאחר סיום האפייה לאחר מפזרים פקאן מסוכר שלם ומזלפים סירופ מייפל.

מתכונים לפאי

אוהבים פאי ובא לכם מתכונים נוספים? יש לנו קטגוריה שלמה מלאה ב-מתכונים לפאי.

מתכונים לעוגות

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: