פאי פקאן פרווה – קצת רקע ומידע על המתכון:
מתכון מושלם לאוהבי הפאי ובמיוחד לאוהבי הפקאן. מתכון לפאי פקאן פרווה בשעה עבודה.
פאי פרווה ששומרים הכשרות ביננו יוכלו לאכול בכל עת.
הפאי הזה הינו פרווה אז כל שומרי הכשרות שימו לב העוגה פרווה אין לכם ממה לדאוג.
זמן ההכנה של הפאי הוא כשעה הכנה ועבודה בלבד. 60 דקות וזה הכל.
דרגת הקושי הינה בינונית ובכל אופן אנחנו מבטיחים שהיצמדות למרכיבים ושלבי ההכנה ותצליחו להכין את המתכון.
אנחנו פה לכל שאלה כמובן במידה ואתם מסתבכים בשלב מסוים! 🙂
פאי פקאן פרווה
הכמות שתצא מהמתכון הנ"ל הוא: תבנית קוטר 24
מרכיבי הפאי מתחלקים לשלושה חלקים:
- לפאי
- למלית
- ולקישוט
לפאי תצטרכו: מחמאה, קמח לבן, סוכר לבן, מלח וביצה.
למלית תצטרכו: פקאן מסוכר קצוץ, מחמאה, סוכר חום כהה, מלח, קמח לבן וביצים.
לקישוט של הפאי תצטרכו: פקאן מסוכר וסירופ מייפל.
*בשביל הצלחת המתכון באופן מושלם נא להשתמש בכמויות המרכיבים המדויקות שציינו בחלק העליון של המתכון.
אופן ההכנה של 'פאי פקאן פרווה' כולל בתוכו כ-8 שלבי הכנה.
כאשר בשלבים 1 עד 4 כולל מכינים את הפאי: מערבבים יחד עם המרכיבים, בקערות ואת כל השלבים אחד אחר השני. נא לעקוב!
בשלב החמישי מכינים את המלית כך: בקערה גדולה מניחים פקאן קצוץ יחד עם מחמאה מומסת,
מוסיפים את הסוכר החום המלח והקמח ומערבבים היטב עד קבלת עיסה אחידה.
בשלב השישי אופים את הבצק של הפאי בתנור שחומם מראש ל165 מעלות לכ15 דקות ומניחים לפאי להתקרר.
במספרי השלבים 7 ו-8 יוצקים את המלית ומסיימים את האפייה.
שימו לב לאחר סיום האפייה לאחר מפזרים פקאן מסוכר שלם ומזלפים סירופ מייפל.
מתכונים לפאי
אוהבים פאי ובא לכם מתכונים נוספים? יש לנו קטגוריה שלמה מלאה ב-מתכונים לפאי.
—
מתכונים לעוגות
מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'
את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'
—
בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:
- קינוחים לשבת: עוגות לשבת – עוגיות לשבת – מה מומלץ?
- קינוח לסוכות: איזה קינוחים הכי כדאי להכין בסוכות?
- איזה קינוחים ילדים הכי אוהבים להכין?
- עוגות: עוגות בחושות – עוגות קרות – כל מה שצריך לדעת
- עוגות לשבועות: אילו עוגות הכי מומלץ להכנה בחג השבועות?
- מתכונים לעוגות גבינה – עשה ואל תעשה
- עוגות בחושות: אחסון עוגות – הקפאת עוגות – מה מומלץ ולמה?
- אחסון במטבח: פתרונות אחסון למטבח קטן – איך לאחסן חומרי אפייה?
—
במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂
אוהבים, צוות ללוש.
2 תגובות
הי, לגבי הפאי פקאן, לא ברור אם צריך ביצים במלית או לא?
רשמנו, צריך 2 ביצים למלית + ביצה לבצק הפאי