תמונה מתכון פאי פקאן וחלבה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

פאי פקאן וחלבה

מתכון מושלם לאוהבי הפאי – הפעם במתכונת משולבת עם חלבה & פקאן. מתכון אישי טעים ומושלם לאירוח מתכון בדרגת קושי קלה בחצי שעה עבודה בלבד. מינימום מצרכים מקסימום הנאה בטעם!

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 200 גרם חמאה רכה
  • 1 ו-3/4 כוסות קמח לבן
  • 3/4 כוס סוכר לבן
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 ביצה
  • למלית: 500 גרם שערות חלבה
  • 300 גרם סירופ מייפל
  • 100 גרם פקאן מסוכר קצוץ
  • לציפוי: 300 גרם פקאן מסוכר
  • 100 גרם סירופ מייפל

אופן הכנה:

1
בקערת המיקסר מערבבים היטב בעזרת וו גיטרה קמח, חמאה, סוכר ומלח עד קבלת תערובת פירורית.
2
מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבל עד קבלת בצק אחיד. אם הבצק עדיין פירורי, תוסיפו מעט מים על פי הצורך.
3
עטפו את הבצק והכניסו לקירור כחצי שעה.
4
לאחר הקירור, מרדדים את הבצק לעובי של כ1 ס"מ לקוטר 24-26
5
מתאימים את הבצק לתבנית, את שאריות השוליים חותכים בעזרת סכין חדה. מחוררים את הבצק מעט ובעדינות בעזרת מזלג.
6
אופים בתנור שחומם מראש ל165 מעלות לאפייה של 15 דקות עד הזהבה קלה ומניחים לתחתית הפאי להתקרר.
7
מכינים את המלית - בקערה מערבבים את חומרי המלית יחד לתערובת אחידה. מעבירים לתחתית הפאי ומיישרים את שכבת המלית.
8
אופים ל15 דקות נוספות עד הזהבה.
9
מקשטים עם פקאן מסוכר ומזלפים סירופ מייפל מעל.

פאי פקאן וחלבה – קצת רקע ומידע על המתכון:

מתכון מושלם לאוהבי הפאי – הפעם במתכונת משולבת עם חלבה & פקאן.
מתכון אישי טעים, ומושלם לאירוח מתכון בדרגת קושי קלה בחצי שעה עבודה בלבד.
מינימום מצרכים מקסימום הנאה בטעם!

פאי מטריף עם פקאן וחלבה שכל אורח שלכם או בני המשפחה יאהב!

מתכון קליל עם מינימום עבודה ומצרכים – בדיוק כמו שאתם אוהבים.

המרכיבים במתכון זה מחולקים הפעם לשלושה חלקים:

1.לפאי

2. למלית

3. לציפוי

בואו נתחיל במצרכים שתצטרכו על מנת להכין את הפאי:

חמאה רכב, קמח לבן, סוכר לבן, מלח וביצה

למלית תצטרכו: שערות חלבה, סירופ מייפל ופקאן מסוכר קצוץ

לציפוי תצטרכו: פקאן מסוכר וסירופ מייפל

*הערה חשובה: במצרכים נא להשתמש בכמויות המדויקות הכתובות בדף המתכון למעלה – זה חשוב.

אופן ההכנה כולל בתוכו 9 שלבים בלבד, פשוטים וקלים.

הערה חשובה: לא לשכוח לחמם מראש את התנור ל-165 מעלות על מנת שהפאי יצא מושלם!

אנחנו מאוד אוהבים את המתכון הזה כי הוא מעט שונה בנוף ומתאים להרבה אירועים במיוחד לחגים!

אצלנו באתר יש מגוון רחב של קינוחים לכל חגי ישראל השונים.

'קינוחים לראש השנה' , 'קינוחים לשבועות' , 'קינוחים לפורים' , 'קינוחים לסוכות' , 'קינוחים לחנוכה', 'קינוחים לחג הפסח'.

לאוהבי קינוחי כוסות תוכלו למצוא גם קינוחי כוסות לחגים בלחיצה על הקישורים הבאים

'קינוחי כוסות לפסח' , 'קינוחי כוסות לשבועות' – תהנו 🙂

מתכונים לעוגות

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: