עוגת תפוחים כשרה לפסח | קינוחים לחג הפסח | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת תפוחים כשרה לפסח

מתכונים לג הפסח זה אחד מהדברים המבוקשים ביותר. מתכון לעוגת תפוחים כשרה לפסח בשעה עבודה בלבד, עוגה פרווה בחושה ועסיסית על טהרת התפוחים שתשדרג לכם את שולחן הקינוחים בחג הפסח.

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

שעה

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


תבנית אינגליש קייק

  • 2 ביצים
  • 3 תפוחים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כוס קמח תופח לפסח
  • 3 כפות קמח מצה
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/4 כפית מלח

אופן הכנה:

1
מקלפים את התפוחים וחותכים אותם לקוביות קטנות.
2
מערבבים את התפוחים עם הקינמון, טורפים ביצים וסוכר יחד עד ציפוי מלא של התפוחים.
3
מוסיפים את הקמח, אבקת אפיה, תמצית וניל, שמן, קמח תופח, קמח מצה ומלח וטורפים היטב עד קבלת תערובת אחידה.
4
משמנים היטב תבנית אינגליש קייק ויוצקים אליה את התערובת, אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך כ40 דקות עד השחמה, העוגה מוכנה כאשר נועצים קיסם במרכז העוגה והוא יוצא יבש עם פירורים לחים.

עוגת תפוחים כשרה לפסח – קצת רקע ומידע על העוגה:

מתכונים לג הפסח זה אחד מהדברים המבוקשים ביותר. מתכון לעוגת תפוחים כשרה לפסח בשעה עבודה בלבד,
עוגה פרווה בחושה ועסיסית על טהרת התפוחים שתשדרג לכם את שולחן הקינוחים בחג הפסח.

אחד הדברים שתמיד טוב שיהיה בבית ללא ספק, זה קינוח פרווה.
במיוחד לאלו ששומרים כשרות ואת זמן ההמתנה בין אכילת בשר וחלב.
קינוחים פרווה אלו קינוחים שתמיד כיף שיש בצנצנת בבית או במקרר שאפשר לאכול בכל עת שמתחשק לנו.

כפי שכבר הבנתם העוגה הזאת הינה פרווה – אז לכל שומרי הכשרות אין לכם ממה לדאוג העוגה פרווה.
זמן ההכנה של הקינוח הוא כשעה, מהתחלה ועד סופו של המתכון.
דרגת הקושי הינה קלה לכן אנחנו מבטיחים שהיצמדות למרכיבים ושלבי ההכנה ותצליחו להכין את המתכון.
אנחנו פה לכל שאלה כמובן במידה ואתם מסתבכים בשלב מסוים! 🙂

המתכון שלנו בא להעביר את המסר שגם בחג הפסח אפשר לאכול קינוחים ועוגות טעימים
ולא כל הדברים הכשרים פחות טעימים. העוגה הזאת משרתת זאת מצוין!

עוגת תפוחים כשרה לפסח

הכמות שתצא מהמתכון הוא 1 תבנית אינגליש קייק.

מרכיבי המתכון של המתכון הנ"ל פשוטים מאוד ואלו המרכיבים:

ביצים, תפוחים, סוכר, קינמון, תמצית וניל, שמן, קמח תופח לפסח, קמח מצה, אבקת אפייה ומלח.

*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.

אופן ההכנה של "עוגת תפוחים כשרה לפסח" כוללת בתוכו כ-4 שלבים בלבד.
כפי שציינו כבר לפני כן דרגת הקושי היא קלה לכן תוכלו להכין את העוגה הזאת בכיף ובקלות,
ואנו מתחייבים שהיצמדות למרכבי המתכון ולכל שלבי אופן ההכנה – כולם יצליחו.
ואם לא – אנחנו כאן לכל שאלה עבורכם 🙂

אלה השלבים שלב אחר שלב:

  1. מקלפים את התפוחים וחותכים אותם לקוביות קטנות.
  2. תערבבו את התפוחים עם הקינמון, טורפים ביצים וסוכר יחד עד ציפוי מלא של התפוחים.
  3. הוסיפו את הקמח, אבקת אפיה, תמצית וניל, שמן, קמח תופח, קמח מצה ומלח וטורפים היטב עד קבלת תערובת אחידה.
  4. שמנו היטב תבנית אינגליש קייק ויוצקים אליה את התערובת, אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך כ40 דקות עד השחמה,
    העוגה מוכנה כאשר נועצים קיסם במרכז העוגה והוא יוצא יבש עם פירורים לחים.

בנוסף לכך במיוחד לחג הפסח יש לנו מגוון רחב של מתכונים רק לחג הפסח!
לכניסה לחצו על שם הקטגוריה 'קינוחים לפסח'

וגם תוכלו למצוא קינוחים לכל חגי ישראל שכבר קיימים באתר תחת הקטגוריה 'קינוחים לחגים'

בבלוג שלנו כתבנו מאמר במיוחד לנושא הקינוחים לחג הפסח אתם מוזמנים לקרוא ולהתרשם.

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: