תמונה מתכון עוגת תפוחים בחושה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת תפוחים בחושה

מתכון לעוגת תפוחים קליל וללא מאמץ, מתכון שהולך להפוך לראשון בספר המתכונים שלכם! עוגת תפוחים בחושה עסיסית ולחה עם קארסט שקדים ממכרת! העוגה המושלמת לאירוח במיוחד בחגים וגם לקפה של הבוקר

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

50 דקות

דרגת קושי

בינוני

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 3 תפוחים קלופים חתוכים לקוביות
  • 1 ו1/4 כוסות סוכר לבן
  • 2 כפיות קינמון
  • 3 ביצים
  • 1 כוס קמח לבן
  • 1 ו1/2 כפיות אבקת אפיה
  • 3/4 כוס שמן
  • 3/4 כוס שקדים פרוסים
  • 3 כפות אבקת סוכר

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל160 מעלות.
2
מניחים בקערה את קוביות התפוח יחד עם 3 כפות סוכר לבן, כף קמח ו2 כפיות קינמון ומערבבים היטב עד ציפוי מלא של התפוחים.
3
בקערה נפרדת מערבבים את הביצים והסוכר שנותר בעזרת מטרפה עד קבלת בלילה אחידה עם שכבת קצף בהיר בחלק העליון.
4
מוסיפים את השמן ומערבבים היטב. מוסיפים את הקמח שנותר יחד עם אבקת האפיה ומערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה. שימו לב לא לערבב מעבר למה שצריך את הבלילה.
5
מוסיפים את התפוחים לתערובת ומערבבים היטב בעזרת כף.
6
יוצקים את התערובת לתבנית קוטר 24 או ל2 תבניות אינגליש קייק.
7
מערבבים בקערה את השקדים הפרוסים יחד עם אבקת הסוכר ומפזרים מעל התערובת שיצקנו מעל העוגה.
8
אופים במשך 30-35 דקות עד השחמה או עד שנועצים קיסם בעוגה והוא יוצא יבש.
9
לעוגת תפוחים חגיגית במיוחד, בזקו אבקת סוכר גם מעל העוגה לאחר שהתקררה .

עוגת תפוחים בחושה – קצת רקע ומידע על העוגה:

מגיעים להתארח ולא יודעים איזה קינוח להביא איתכם? מחפשים מתכון קליל וטעים לעוגה שאי אפשר להפסיק לאכול?
המתכון הזה בדיוק בשבילכם! עוגת תפוחים בחושה עסיסית אוורירית ומלאה במייפל שתגרוף אין ספור מחמאות

המתכון הוא פרווה ולכל שומרי הכשרות – המתכון פרווה אז אתם יכולים לאכול בראש שקט.
זמן ההכנה הוא עד 50 דקות אבל סך כל העבודה הוא פחות מ-20 דקות, כן כן! פחות מ20 דקות.
מרכיבי המתכון פשוטים מאוד ואלו המרכיבים:
3 תפוחים קלופים חתוכים לקוביות, סוכר לבן, קינמון, ביצים, קמח לבן, אבקת אפיה, שמן, שקדים פרוסים ואבקת סוכר
*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.
אופן ההכנה כולל בתוכו 9 שלבים פשוטים מאוד! כמו שאמרנו מרבית העבודה היא התפיחה בתנור
כך שבפועל אתם עובדים מספר דקות.

דברים חשובים:

*אל תשכחו מסעיף מספר 1 באופן ההכנה – מחממים תנור ל160 מעלות מראש.

*לעוגת תפוחים חגיגית במיוחד, בזקו אבקת סוכר גם מעל העוגה לאחר שהתקררה. 

בגלל הפופולאריות של העוגות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם

מתכונים לעוגות

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: