עוגת שקדים לפסח | קינוחים לחג הפסח | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת שקדים לפסח

שקדים זה אחד מהמרכיבים הפופולאריים ביותר בחג הפסח. מתכון לעוגת שקדים לפסח בפחות משעה, עוגה פרווה שתהפוך את החג שלכם לטעים הרבה יותר! עם קישוט של שקדים פרוסים ואבקת סוכר.

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

50 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


תבנית אינגליש קייק

  • 3 ביצים
  • 3/4 כוס סוכר לבן
  • 2 כוסות אבקת שקדים טחונים
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 3/4 כוס קוקוס לבן טחון
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים
  • 1/3 כוס שמן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 שקית סוכר וניל
  • לקישוט: 100 גרם שקדים פרוסים
  • אבקת סוכר

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
בקערת מיקסר מקציפים ביצים יחד עם סוכר לבן עד קבלת קצף בהיר ותפוח.
3
מוסיפים את השמן, מיץ תפוזים, קוקוס לבן, אבקת אפייה, תמצית וניל, סוכר וניל ואבקת שקדים ומערבלים היטב עד קבלת תערובת אחידה.
4
משמנים היטב תבנית ויוצקים אליה את הבלילה, מפזרים שקדים פרוסים ואופים למשך 35-40 דקות עד השחמה, העוגה מוכנה כאשר נועצים קיסם במרכז והוא יוצא יבש עם פירורים לחים.
5
מניחים לעוגה להצטנן לחלוטין ובוזקים אבקת סוכר.

עוגת שקדים לפסח – קצת רקע ומידע על העוגה:

שקדים זה אחד מהמרכיבים הפופולאריים ביותר בחג הפסח. מתכון לעוגת שקדים לפסח בפחות משעה,
עוגה פרווה שתהפוך את החג שלכם לטעים הרבה יותר! עם קישוט של שקדים פרוסים ואבקת סוכר.

אחד הדברים שתמיד טוב שיהיה בבית ללא ספק, זה קינוח פרווה.
במיוחד לאלו ששומרים כשרות ואת זמן ההמתנה בין אכילת בשר וחלב.
קינוחים פרווה אלו קינוחים שתמיד כיף שיש בצנצנת בבית או במקרר שאפשר לאכול בכל עת שמתחשק לנו.

כפי שכבר הבנתם העוגה הזאת הינה פרווה – אז לכל שומרי הכשרות אין לכם ממה לדאוג העוגה פרווה.
זמן ההכנה של הקינוח הוא כ-50 דקות, מהתחלה ועד סופו של המתכון.
דרגת הקושי הינה קלה לכן אנחנו מבטיחים שהיצמדות למרכיבים ושלבי ההכנה ותצליחו להכין את המתכון.
אנחנו פה לכל שאלה כמובן במידה ואתם מסתבכים בשלב מסוים! 🙂

המתכון שלנו בא להעביר את המסר שגם בחג הפסח אפשר לאכול קינוחים ועוגות טעימים
ולא כל הדברים הכשרים פחות טעימים. העוגה הזאת משרתת זאת מצוין!

עוגת שקדים לפסח

הכמות שתצא מהמתכון הוא 1 תבנית אינגליש קייק.

מרכיבי המתכון של המתכון הנ"ל פשוטים מאוד ואלו המרכיבים:

ביצים, סוכר לבן, אבקת שקדים טחונים, אבקת אפייה, קוקוס לבן טחון, מיץ תפוזים, שמן, תמצית וניל וסוכר וניל.

לקישוט של העוגה תצטרכו: שקדים פרוסים ואבקת סוכר.

*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.

אופן ההכנה של "עוגת שקדים לפסח" כוללת בתוכו כ-5 שלבים בלבד.
כפי שציינו כבר לפני כן דרגת הקושי היא קלה לכן תוכלו להכין את העוגה הזאת בכיף ובקלות,
ואנו מתחייבים שהיצמדות למרכבי המתכון ולכל שלבי אופן ההכנה – כולם יצליחו.
ואם לא – אנחנו כאן לכל שאלה עבורכם 🙂

אלה השלבים שלב אחר שלב:
  1. בשלב הראשון תחממו את התנור מראש ל-180 מעלות.
  2. קחו קערת מיקסר ובה תקציפו ביצים יחד עם סוכר לבן עד קבלת קצף בהיר ותפוח.
  3. כעת הוסיפו את השמן, מיץ תפוזים, קוקוס לבן, אבקת אפייה, תמצית וניל,
    סוכר וניל ואבקת שקדים ומערבלים היטב עד קבלת תערובת אחידה.
  4. שמנו היטב תבנית ויוצקים אליה את הבלילה, מפזרים שקדים פרוסים ואופים למשך 35-40 דקות עד השחמה,
    העוגה מוכנה כאשר נועצים קיסם במרכז והוא יוצא יבש עם פירורים לחים.
  5. בשלב האחרון הניחו לעוגה להצטנן לחלוטין ובוזקים אבקת סוכר.

בנוסף לכך במיוחד לחג הפסח יש לנו מגוון רחב של מתכונים רק לחג הפסח!
לכניסה לחצו על שם הקטגוריה 'קינוחים לפסח'

וגם תוכלו למצוא קינוחים לכל חגי ישראל שכבר קיימים באתר תחת הקטגוריה 'קינוחים לחגים'

בבלוג שלנו כתבנו מאמר במיוחד לנושא הקינוחים לחג הפסח אתם מוזמנים לקרוא ולהתרשם.

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: