עוגת שוקולית פרווה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת שוקולית פרווה

העוגה הנוסטלגית ביותר במתכון פשוט קל וטעים ובנוסף לכך העוגה פרווה. המתכון הבא הוא מתכון לעוגת שוקולית עוגה בחושה קלילה ואוורירית, ניתן להכין גם כעוגת יום הולדת. עוגה קלאסית וטעימה ביותר, והכי חשוב – מצרכים שתמיד יש בבית וזמן הכנה סופר מהיר!

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


תבנית אחת בקוטר 26

  • 1 כוס קמח תופח
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 כוס אבקת שוקולית
  • 1 כוס שמן
  • 4 ביצים
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים
  • לציפוי: 100 גרם שוקולד מריר
  • 3 כפות שמן

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
מערבבים את כל המצרכים יחדיו לבלילה חלקה ואחידה.
3
מעבירים לתבנית משומנת היטב ואופים כחצי שעה.
4
מחממים בפולסים במיקרו שוקולד מריר חלק ושופכים על העוגה.
5
מומלץ לחורר את העוגה באמצעות מזלג או קיסם לפני מזיגת הגאנש
6
ניתן לקשט בשוקולד מגורד, סוכריות צבעוניות, עדשים ועוד

עוגת שוקולית פרווה – קצת רקע ומידע על העוגה:

העוגה הנוסטלגית ביותר במתכון פשוט קל וטעים ובנוסף לכך העוגה פרווה.
המתכון הבא הוא מתכון לעוגת שוקולית עוגה בחושה קלילה ואוורירית, ניתן להכין גם כעוגת יום הולדת.
עוגה קלאסית וטעימה ביותר, והכי חשוב – מצרכים שתמיד יש בבית וזמן הכנה סופר מהיר!

במתכון הזה שמנו דגש על השוקולד. אנחנו יודעים כן, זה לא הדבר הכי בריא בעולם. אבל איך אפשר בלי עוגת שוקולד שנוטפת בכל ביס חמה עסיסית ופריכה שאין כמותה. הביס המושלם ליד הכוס קפה או הכוס תה בבוקר או בשעות הערב שאתם נחים ומתרפקים אל מול הטלוויזיה. או אפילו אם סתם אם בא לכם משהו מתוק וטעים במהלך עוגה טעימה זה אחד הדברים שהכי טעים לאכול אם בוחרים את המתכון הנכון.

המתכון הנ"ל מתכון בדרגה קלה שכל אחד עם ידע בסיסי באפייה ועם מעקב נכון אחר פעולות אופן ההכנה יכול להכין את עוגת השוקולד הזאת.

מתכון לעוגת שוקולית פרווה

הגודל שיצא לכם מהמתכון הנ"ל זה: תבנית אחת בקוטר 26

להכנת 'עוגת שוקולית פרווה' – תצטרכו את המרכיבים הבאים:

קמח תפוח, סוכר, אבקת שוקולית, שמן, ביצים ומיץ תפוזים.

לציפוי העוגה תצטרכו שוקולד מריר ושמן.

*שימו לב למידות, נא השתמשו באופן מדויק בכמויות שרשמנו בחלק העליון של המרכיבים.
* נא לא לשכוח לחמם את התנור מראש ל-180 מעלות.

במידה ואתם אוהבים עוגות יש לנו מספר קטגוריות בדיוק בשבילכם!:
לפני הכל הקטגוריה הראשית בה תמצאו את כל המתכונים 'עוגות'

ואם תרצו להיות ספציפיים יותר תוכלו למצוא מתכונים לפי הקטגוריות הבאות: 'עוגות קרות' , 'עוגות בחושות' , 'עוגות פרווה'.

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: