תמונה קינוח עוגת שוקולד שילדים אוהבים | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת שוקולד שילדים אוהבים

עוגת שוקולד רכה וטעימה, עסיסית ואוורירית שילדים אוהבים! עוגת השוקולד נשמרת טרייה גם למשך כמה ימים מחוץ לקירור! מתכון קל ללא הפרדת ביצים שניתן להכין גם עם הילדים!

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

35 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס קמח תופח
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס שוקולית
  • ½ מיכל שמנת מתוקה (125 מ"ל)
  • 2 כפות מים רותחים
  • לציפוי גנאש: 100 גרם שוקולד חלב/ מריר
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה

אופן הכנה:

1
מקציפים בקערה את הביצים יחד עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
2
מוסיפים את סוכר הוניל, תמצית וניל, שמן, שוקולית, שמנת מתוקה ומים רותחים ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
3
מוסיפים את הקמח וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. שימו לב לא לערבב מעבר למה שנדרש כדי לא לפגוע באווריריות העוגה.
4
מעבירים את הבלילה אל תבנית משומנת היטב ואופים בתנור שחומם ל180 מעלות כ35 דקות, לבדיקה האם העוגה אפויה מספיק, נכניס קיסם למרכז העוגה. הקיסם אמור לצאת יבש אך עם פירורים לחים עליו.
5
לציפוי גנאש - נמיס 100 גרם שוקולד חלב/מריר יחד עם 100 מ"ל שמנת מתוקה בפולסים במיקרו. מומלץ לחורר את העוגה לפני מזיגת הגנאש עליה בעזרת קיסם או מזלג.

עוגת שוקולד שילדים אוהבים – קצת רקע ומידע על העוגה:

עוגת שוקולד שילדים אוהבים הינה אחת מהעוגות הפופולאריות ביותר כיום.
לעוגות שוקולד יש כיום עשרות מתכונים שונים של ברחבי הרשת או ספרי הבישול השונים. חלקם מוצלחים יותר חלקם מוצלחים פחות.

במתכון הזה שמנו דגש על השוקולד. אנחנו יודעים כן, זה לא הדבר הכי בריא בעולם. אבל איך אפשר בלי עוגת שוקולד שנוטפת בכל ביס חמה עסיסית ופריכה שאין כמותה.
הביס המושלם ליד הכוס קפה או הכוס תה בבוקר או בשעות הערב שאתם נחים ומתרפקים אל מול הטלוויזיה.
או אפילו אם סתם אם בא לכם משהו מתוק וטעים במהלך עוגה טעימה זה אחד הדברים שהכי טעים לאכול אם בוחרים את המתכון הנכון.

מתכון עוגת השוקולד שלנו מתכון בדרגה בינונית שכמעט קל אחד עם ידע בסיסי באפייה ועם מעקב נכון אחר פעולות אופן ההכנה יכול להכין את עוגת השוקולד הזאת.

דבר שלדעת צוות האופים של האתר אין שני לו! זה: העסיסיות והטריות. העוגה הזאת שומרת על טריות במשך כמה ימים.

חימום קטן במיקרו גם לאחר מספר ימים והשוקולד ימשיך לנטוף ולנזול בכל ביס. פשוט מושלם, לא?

עוגת שוקולד שילדים אוהבים

העוגה הזאת חלבית, ומרגע תחילת ההכנה עד הרגע שתוכלו לנגוס בה מדובר בעד שעה בלבד.

שחלק לא מבוטל מכך זה פעולות של המתנה כמו שהעוגה תהיה מוכנה בתנור ותהיה אפויה בצורה המקסימלית אליה אנו רוצים להגיע בעת הכנת העוגה עפ"י המתכון

במתכון זה הוספנו לכם ציפוי שיעניק לכם טעם מתוק שלא תוכלו להפסיק לאכול

המלצת הצוות: קשטו את העוגה במגוון תוספות שאתם או ילדיכם אוהבים כמו סוכריות וכו'.

המרכיבים להכנת העוגה הם:

ביצים, סוכר לבן, סוכר וניל, תמצית וניל, קמח תופח, שמן, שוקולית, שמנת מתוקה ומים רותחים.

לציפוי הגנאש של העוגה תצטרכו: שוקולד חלב/מריר ושמנת מתוקה.

*למען הצלחתה המתכון נא השתמשו בכמויות המדויקות שרשום בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי!

אופן ההכנה של 'עוגת שוקולד שילדים אוהבים' כולל בתוכו כ-4 שלבים בלבד, ואלה השלבים:

בשלב הראשון: מקציפים בקערה את הביצים יחד עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.

בחלק השני של המתכון מה שצריך לעשות זה להוסיף את סוכר הוניל, תמצית וניל, שמן, שוקולית,
שמנת מתוקה ומים רותחים ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.

בשלב השלישי מעבירים את הבלילה אל תבנית משומנת היטב ואופים בתנור שחומם ל180 מעלות כ35 דקות,
לבדיקה האם העוגה אפויה מספיק, נכניס קיסם למרכז העוגה. הקיסם אמור לצאת יבש אך עם פירורים לחים עליו.

בשלב הרביעי והאחרון זהו השלב שבו מכינים את ציפוי הגנאש, ומכינים אותו כך:
לציפוי גנאש – נמיס 100 גרם שוקולד חלב/מריר יחד עם 100 מ"ל שמנת מתוקה בפולסים במיקרו.
מומלץ לחורר את העוגה לפני מזיגת הגנאש עליה בעזרת קיסם או מזלג.

אצלנו באתר תוכלו למצוא את כל סוגי העוגות שרק תוכלו לרצות יש משהו שבא לכם ואין? תכתבו לנו ונדאג לזה!

מתכונים לעוגות

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

באתרנו תוכלו למצוא מאות מתכונים מכל הסוגים וגם כתבות עשירות בבלוג.
הנה כתבות שרשמנו שאולי יעניינו אתכם בנושאים שיתאימו לזה:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

אוהבים לכתוב? יתרה מזאת לכתוב על עולם הקינוחים בפרט? ניתן לעשות זאת!
בא לכם לרשום לנו לבלוג? דברו איתנו ונשמח לשתף פעולה יחד.

אוהב ומעריכים, צוות ללוש

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: