עוגת שוקולד שילדים אוהבים – קצת רקע ומידע על העוגה:
עוגת שוקולד שילדים אוהבים הינה אחת מהעוגות הפופולאריות ביותר כיום.
לעוגות שוקולד יש כיום עשרות מתכונים שונים של ברחבי הרשת או ספרי הבישול השונים. חלקם מוצלחים יותר חלקם מוצלחים פחות.
במתכון הזה שמנו דגש על השוקולד. אנחנו יודעים כן, זה לא הדבר הכי בריא בעולם. אבל איך אפשר בלי עוגת שוקולד שנוטפת בכל ביס חמה עסיסית ופריכה שאין כמותה.
הביס המושלם ליד הכוס קפה או הכוס תה בבוקר או בשעות הערב שאתם נחים ומתרפקים אל מול הטלוויזיה.
או אפילו אם סתם אם בא לכם משהו מתוק וטעים במהלך עוגה טעימה זה אחד הדברים שהכי טעים לאכול אם בוחרים את המתכון הנכון.
מתכון עוגת השוקולד שלנו מתכון בדרגה בינונית שכמעט קל אחד עם ידע בסיסי באפייה ועם מעקב נכון אחר פעולות אופן ההכנה יכול להכין את עוגת השוקולד הזאת.
דבר שלדעת צוות האופים של האתר אין שני לו! זה: העסיסיות והטריות. העוגה הזאת שומרת על טריות במשך כמה ימים.
חימום קטן במיקרו גם לאחר מספר ימים והשוקולד ימשיך לנטוף ולנזול בכל ביס. פשוט מושלם, לא?
עוגת שוקולד שילדים אוהבים
העוגה הזאת חלבית, ומרגע תחילת ההכנה עד הרגע שתוכלו לנגוס בה מדובר בעד שעה בלבד.
שחלק לא מבוטל מכך זה פעולות של המתנה כמו שהעוגה תהיה מוכנה בתנור ותהיה אפויה בצורה המקסימלית אליה אנו רוצים להגיע בעת הכנת העוגה עפ"י המתכון
במתכון זה הוספנו לכם ציפוי שיעניק לכם טעם מתוק שלא תוכלו להפסיק לאכול
המלצת הצוות: קשטו את העוגה במגוון תוספות שאתם או ילדיכם אוהבים כמו סוכריות וכו'.
המרכיבים להכנת העוגה הם:
ביצים, סוכר לבן, סוכר וניל, תמצית וניל, קמח תופח, שמן, שוקולית, שמנת מתוקה ומים רותחים.
לציפוי הגנאש של העוגה תצטרכו: שוקולד חלב/מריר ושמנת מתוקה.
*למען הצלחתה המתכון נא השתמשו בכמויות המדויקות שרשום בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי!
אופן ההכנה של 'עוגת שוקולד שילדים אוהבים' כולל בתוכו כ-4 שלבים בלבד, ואלה השלבים:
בשלב הראשון: מקציפים בקערה את הביצים יחד עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
בחלק השני של המתכון מה שצריך לעשות זה להוסיף את סוכר הוניל, תמצית וניל, שמן, שוקולית,
שמנת מתוקה ומים רותחים ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
בשלב השלישי מעבירים את הבלילה אל תבנית משומנת היטב ואופים בתנור שחומם ל180 מעלות כ35 דקות,
לבדיקה האם העוגה אפויה מספיק, נכניס קיסם למרכז העוגה. הקיסם אמור לצאת יבש אך עם פירורים לחים עליו.
בשלב הרביעי והאחרון זהו השלב שבו מכינים את ציפוי הגנאש, ומכינים אותו כך:
לציפוי גנאש – נמיס 100 גרם שוקולד חלב/מריר יחד עם 100 מ"ל שמנת מתוקה בפולסים במיקרו.
מומלץ לחורר את העוגה לפני מזיגת הגנאש עליה בעזרת קיסם או מזלג.
—
אצלנו באתר תוכלו למצוא את כל סוגי העוגות שרק תוכלו לרצות יש משהו שבא לכם ואין? תכתבו לנו ונדאג לזה!
מתכונים לעוגות
מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'
את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'
—
באתרנו תוכלו למצוא מאות מתכונים מכל הסוגים וגם כתבות עשירות בבלוג.
הנה כתבות שרשמנו שאולי יעניינו אתכם בנושאים שיתאימו לזה:
- קינוחים לשבת: עוגות לשבת – עוגיות לשבת – מה מומלץ?
- מתכונים לעוגות פרווה: עוגות פרווה טעימות – מה הכי כדאי להכין?
- עוגות בחושות: אחסון עוגות – הקפאת עוגות – מה מומלץ ולמה?
- עוגות לשבועות: אילו עוגות הכי מומלץ להכנה בחג השבועות?
- קינוחים לראש השנה – המתכונים הכי שווים לחג ראש השנה
- עוגות: עוגות בחושות – עוגות קרות – כל מה שצריך לדעת
- הכנת קצפת לזילוף – כל מה שצריך לדעת על הכנת קצפת
- עוגות שחיתות: עוגות מושחתות – מה מומלץ ולמה?
- קינוחים לסוכות: איזה קינוחים הכי כדאי להכין בסוכות?
- איזה קינוחים ילדים הכי אוהבים להכין?
—
במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂
אוהבים, צוות ללוש.
אוהבים לכתוב? יתרה מזאת לכתוב על עולם הקינוחים בפרט? ניתן לעשות זאת!
בא לכם לרשום לנו לבלוג? דברו איתנו ונשמח לשתף פעולה יחד.
אוהב ומעריכים, צוות ללוש