תמונה מתכון לעוגת שוקולד לבן | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת שוקולד לבן

שוקולד לבן הוא השוקולד האהוב עלינו, הכי מתאים לחורף הקרוב ותמיד טעים בטירוף! בטח שמשלבים אותו בתוך עוגה בחושה.. הכנו לכם מתכון לעוגת שוקולד לבן עסיסית וטעימה והכי חשוב.. קלה להכנה!

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 70 גרם שוקולד לבן
  • ⅓ כוס שמן
  • 2 ביצים
  • ½ כוס סוכר לבן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס קמח תופח
  • ¾ כוס חלב
  • לציפוי: 50 גרם שוקולד לבן
  • 2 כפות שמנת מתוקה או חלב

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל-170 מעלות
2
מחממים בקערה בפולסים במיקרו 70 גרם שוקולד לבן ואת השמן עד קבלת עיסת שוקולד חלקה.
3
מקציפים בעזרת מיקסר או מטרפה בקערה נפרדת את הביצים יחד עם הסוכר.
4
מוסיפים את תמצית הוניל ואת תערובת השוקולד ומערבבים היטב. מוסיפים את החלב ומערבבים שוב.
5
מוסיפים את הקמח ומערבבים בקיפולים עד הטמעה בתערובת.
6
משמנים תבנית אינגליש קייק ויוצקים אליה את התערובת.
7
אופים במשך 30 דקות עד השחמה. ניתן לבדוק בעזרת נעיצת קיסם במרכז העוגה. במידה והקיסם יוצא יבש עם פירורים לחים העוגה מוכנה.
8
לציפוי - מחממים בקערה בפולסים במיקרו 50 גרם שוקולד לבן ו2 כפות שמנת מתוקה ומערבבים היטב עד תערובת חלקה.
9
יוצקים את הציפוי מיד לאחר הוצאת העוגה מהתנור.

עוגת שוקולד לבן – קצת רקע ומידע על העוגה:

שוקולד לבן הוא השוקולד האהוב עלינו, הכי מתאים לחורף הקרוב ותמיד טעים בטירוף!
בטח שמשלבים אותו בתוך עוגה בחושה..
הכנו לכם מתכון לעוגת שוקולד לבן עסיסית וטעימה והכי חשוב.. קלה להכנה!

במתכון עוגת שוקולד בחושה שלנו שמנו דגש על השוקולד לבן. אנחנו יודעים כן, זה לא הדבר הכי בריא בעולם. אבל איך אפשר בלי עוגת שוקולד שנוטפת בכל ביס חמה עסיסית ופריכה שאין כמותה.
הביס המושלם ליד הכוס קפה או הכוס תה בבוקר או בשעות הערב שאתם נחים ומתרפקים אל מול הטלוויזיה.
או אפילו אם סתם אם בא לכם משהו מתוק וטעים במהלך היום עוגת שמרים שוקולד זה אחד הדברים שהכי טעים לאכול אם בוחרים את המתכון הנכון.

המתכון הוא חלבי אז כל שומרי הכשרות שימו לב המתכון חלבי.

אורך ההכנה עוד כ-חצי שעה בלבד. כן, כן 30 דקות והעוגה מוכנה! בדרגת קושי קלה.

מרכיבי המתכון הם אלו:

שוקולד לבן, שמן, ביצים, סוכר לבן, תמצית וניל, קמח תופח וחלב.

לציפוי תצטרכו: שוקולד לבן ושמנת מתוקה או חלב

*שימו לב למידות מדויקת נא השתמשו באופן מדויק בכמויות שרשמנו בחלק העליון של המרכיבים.

אם בא לכם עוגת שוקולד בחושה ולא משוקולד לבן גם זה רשמנו עבורכם – מתכון לעוגת שוקולד בחושה

המתכון שלנו שם דגש על פרט חשוב מאוד בעוגות בחושות. דבר שלדעת צוות האופים של האתר אין שני לו! וזה: העסיסיות והטריות.
העוגה הזאת שומרת על טריות במשך כמה ימים. חימום קטן במיקרו גם לאחר מספר ימים והשוקולד ימשיך לנטוף ולנזול בכל ביס. פשוט מושלם, לא?

אז למה אתם מחכים? תכינו את העוגה ונשמח לשמוע בתגובות מטה איך יצא.

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו שנוכל להשוויץ בתוצאה 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: