תמונה קינוח עוגת שוקולד בחושה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת שוקולד בחושה

אחד המתכונים הפופולאריים והנפוצים ביותר זה מתכון לעוגת שוקולד בחושה. המתכון הבא הוא סופר פשוט עסיסי וטעים שכולם אבל כולם אוהבים. אנחנו מבטיחים! *שימו לב: באופן ההכנה הוספנו מרכיבים שונים במידה ותרצו לעשות את עוגת שוקולד בחושה פרווה.

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

40 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 4 ביצים
  • ¾ כוס סוכר לבן
  • 1 כוס שמן קנולה
  • 4 כפות קקאו
  • 4 כפות שוקולית
  • 2 כוסות קמח לבן
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כוס מים רותחים
  • לציפוי: 125 גרם שוקולד מריר
  • חצי מיכל שמנת מתוקה (125 מ"ל)

אופן הכנה:

1
בוחשים בקערה את כל מצרכי העוגה לפי הסדר במטרפה ידנית עד קבלת בלילה אחידה וחלקה.
2
מעבירים לתבנית משומנת היטב לתנור שחומם מראש ל160 מעלות ואופים למשך כ 40 דקות.
3
לציפוי: ממיסים את השוקולד והשמנת בפולסים במיקרו עד קבלת גאנש אחיד, שופכים מעל העוגה לאחר סיום האפייה, מומלץ לחורר את העוגה בסיום האפייה ולפני שפיכת הגאנש בעזרת מזלג או קיסם לקבלת עוגה עסיסית במיוחד.
4
לגרסת פרווה: ניתן להכין ציפוי מהמסה יחד של המצרכים הבאים: 100 גרם שוקולד מריר, 3 כפות מים, 2 כפות סוכר לבן , 40 גרם מרגרינה בטעם חמאה

עוגת שוקולד בחושה – קצת רקע ומידע על העוגה:

עוגת שוקולד בחושה הינה אחת מהעוגות הפופולאריות ביותר כיום.
לעוגת שוקולד בחושה יש כיום עשרות מתכונים שונים של ברחבי הרשת או ספרי הבישול השונים. חלקם מוצלחים יותר חלקם מוצלחים פחות.

במתכון עוגת שוקולד בחושה שלנו שמנו דגש על השוקולד. אנחנו יודעים כן, זה לא הדבר הכי בריא בעולם. אבל איך אפשר בלי עוגת שוקולד שנוטפת בכל ביס חמה עסיסית ופריכה שאין כמותה. הביס המושלם ליד הכוס קפה או הכוס תה בבוקר או בשעות הערב שאתם נחים ומתרפקים אל מול הטלוויזיה. או אפילו אם סתם אם בא לכם משהו מתוק וטעים במהלך היום עוגת שמרים שוקולד זה אחד הדברים שהכי טעים לאכול אם בוחרים את המתכון הנכון.

מתכון עוגת השמרים שוקולד שלנו מתכון בדרגה בינונית שכמעט קל אחד עם ידע בסיסי באפייה ועם מעקב נכון אחר פעולות אופן ההכנה יכול להכין את עוגת שמרים שוקולד המושלמת.

עוגת שוקולד בחושה

המתכון שלנו לעוגת שמרים שוקולד שם דגש על פרט חשוב מאוד בעוגות בחושות. דבר שלדעת צוות האופים של האתר אין שני לו! וזה: העסיסיות והטריות. עוגת שוקולד בחושה הזאת שומרת על טריות במשך כמה ימים. חימום קטן במיקרו גם לאחר מספר ימים והשוקולד ימשיך לנטוף ולנזול בכל ביס. פשוט מושלם, לא?

העוגה הזאת חלבית, ומרגע תחילת ההכנה עד הרגע שתוכלו לנגוס בה מדובר ב-40 דקות בלבד. שחלק לא מבוטל מכך זה פעולות של המתנה כמו שהעוגה תהיה מוכנה בתנור ותהיה אפויה בצורה המקסימלית אליה אנו רוצים להגיע בעת הכנת העוגה עפ"י המתכון

במתכון זה הוספנו עבורכם גם גרסת פרווה במידה ותרצו לעשות את העוגה פרווה ולא חלבית.

הצטרפו ל-בלוג שלנו ותהנו ממגוון רחב של כתבות בנושאים מעולם הקינוחים.

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: