תמונות המתכון יעלו בקרוב מאוד.

עוגת קרמבו פרווה

לאוהבי הקינוחי פרווה המתכון הבא הוא בשבילכם: מתכון לעוגת קרמבו מושלמת בשעה וחצי עבודה בלבד, והשוס? העוגה פרווה לחלוטין! העוגה המושלמת אחרי האוכל בשישי בערב, או סתם אם בא לכם עוגה מושלמת פרווה אחרי ארוחה טובה.

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

שעה וחצי

דרגת קושי

בינוני

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


תבנית עגולה קוטר 24

  • לתחתית: 5 ביצים
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 3 כפות שמן
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג שוקולד
  • 1 כפית תמצית וניל
  • לקרם: 500 מ"ל שמנת צמחית (2 מיכלים)
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • 3 כפות סוכר לבן
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • לציפוי: 250 מ"ל שמנת צמחית
  • 100 גרם שוקולד מריר

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל-160 מעלות
2
מכינים את התחתית - בקערת מיקסר מקציפים 5 חלבונים במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף.
3
טורפים בקערה שמן וחלמונים היטב ומוסיפים בהדרגה לקערת המיקסר עד להטמעה. מוסיפים את פודינג השוקולד וממשיכים להקציף עד קבלת בלילה אחידה.
4
יוצקים את הבלילה לתבנית עגולה משומנת היטב ואופים כ30 דקות. מצננים לגמרי.
5
בינתיים מכינים את הקרם - בקערה מיקסר מקציפים היטב שמנת צמחית למרקם יוגורט. מוסיפים את הסוכר ותמצית הוניל וממשיכים להקציף. מוסיפים את פודינג הוניל וממשיכים להקציף עד קבלת קצפת אחידה.
6
מכינים את הציפוי - בקערה ממיסים בפולסים במיקרוגל שוקולד מריר ושמנת צמחית עד קבלת תערובת שוקולד אחידה וחלקה.
7
מעבירים את הקרם מעל התחתית שנאפתה ומיישרים. מעל יוצקים את ציפוי השוקולד ומעבירים לקירור של כשעתיים לפחות.

עוגת קרמבו פרווה – קצת רקע ומידע על העוגה:

לאוהבי הקינוחי פרווה המתכון הבא הוא בשבילכם: מתכון לעוגת קרמבו מושלמת בשעה וחצי עבודה בלבד, והשוס? העוגה פרווה לחלוטין!
העוגה המושלמת אחרי האוכל בשישי בערב, או סתם אם בא לכם עוגה מושלמת פרווה אחרי ארוחה טובה.

הקינוח הזה הוא פרווה אז כל שומרי הכשרות שימו לב אין לכם ממה לדאוג הקינוח הוא פרווה
זמן ההכנה של העוגה במלואה הוא כ-שעה וחצי
שכן חלקו של המתכון הוא האפייה בתנור ככה שהעבודה על העוגה קצרה יותר.

מתכון לעוגת קרמבו פרווה

הגודל שיצא לכם מהמתכון הנ"ל זה: תבנית אחת בקוטר 24

להכנת 'עוגת קרמבו פרווה' – המרכיבים מתחלקים לשלושה חלקים:

  1. לתחתית
  2. לקרם
  3. לציפוי

מוכנים? נתחיל:

להכנת התחתית תצטרכו: ביצים, סוכר לבן, שמן, אינסטנט פודינג שוקולד ותמצית וניל.

בשביל הקרם תצטרכו שמנת צמחית (2 מיכלים), אינסטנט פודינג וניל, סוכר לבן ותמצית וניל.

לציפוי תצטרכו בסה"כ שמנת צמחית ושוקולד מריר.

*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.

הערות מטבח:

  1. נא לא לשכוח לחמם את התנור ל-160 מעלות מראש.

בשלב השני מתחילים להכין את הקרם: בקערת מיקסר מקציפים 5 חלבונים במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף.
וממשיכים כך גם באופן ההכנה בשלבים 3,4.

בשלב החמישי מכינים את הקרם: בקערה מיקסר מקציפים היטב שמנת צמחית למרקם יוגורט. מוסיפים את הסוכר ותמצית הוניל וממשיכים להקציף.
מוסיפים את פודינג הוניל וממשיכים להקציף עד קבלת קצפת אחידה.

בשלב השישי מכינים את הציפוי: בקערה ממיסים בפולסים במיקרוגל שוקולד מריר ושמנת צמחית עד קבלת תערובת שוקולד אחידה וחלקה.

בשלב האחרון כל מה שנשאר לעשות זה את הדבר הבא: מעבירים את הקרם מעל התחתית שנאפתה ומיישרים.
מעל יוצקים את ציפוי השוקולד ומעבירים לקירור של כשעתיים לפחות.

במידה ואתם אוהבים עוגות יש לנו מספר קטגוריות בדיוק בשבילכם!:
לפני הכל הקטגוריה הראשית בה תמצאו את כל המתכונים 'עוגות'

ואם תרצו להיות ספציפיים יותר תוכלו למצוא מתכונים לפי הקטגוריות הבאות: 'עוגות קרות' , 'עוגות בחושות' , 'עוגות פרווה'.

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: