עוגת פרג מהממת | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת פרג מנצחת

אוהבים פרג? המתכון הבא בדיוק בשבילכם. מתכון לעוגת פרג מנצחת, מתכון קל בשעה עבודה בלבד! עוגה בחושה ועסיסית המתאימה לאוהבי הפרג ולאלו אשר מחפשים קינוחי פרווה. מתכון קל ופשוט להכנה.

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

שעה

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


תבנית אינגליש קייק

  • 4 ביצים
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 100 גרם פרג טחון
  • 100 גרם קוקוס לבן טחון
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 2 כוסות קמח לבן
  • ½ כוס מיץ תפוזים
  • ½ כוס שמן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • לקישוט: 100 גרם אבקת סוכר
  • 1 כף מים

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל-170 מעלות.
2
מפרידים את הביצים ובקערה טורפים את החלבונים יחד עם סוכר לבן עד קבלת קצף בהיר ותפוח.
3
מוסיפים את מיץ התפוזים, שמן ותמצית וניל וטורפים היטב. מוסיפים בהדרגה את החלבונים וטורפים עד קבלת בלילה אחידה.
4
מוסיפים את הקמח יחד עם אבקת האפייה ומערבלים היטב. מוסיפים את הסוכר הלבן, הקוקוס והפרג וטורפים היטב עד הטמעה וקבלת בלילה אחידה.
5
יוצקים לתבנית משומנת היטב ואופים כ35-40 דקות. העוגה מוכנה כאשר נועצים קיסם במרכז העוגה והוא יוצא יבש.
6
מכינים את הגלייז - בקערה מערבבים 100 גרם אבקת סוכר יחד עם כף מים עד קבלת גלייז חלק. במידה והגלייז סמיך מידי ניתן להוסיף מעט מים ובמידה והוא דליל מידי תוסיפו אבקת סוכר.
7
לאחר צינון של העוגה מזלפים את הגלייז באחידות.

עוגת פרג מנצחת – קצת רקע ומידע על העוגה:

אוהבים פרג? המתכון הבא בדיוק בשבילכם. מתכון לעוגת פרג מנצחת, מתכון קל בשעה עבודה בלבד!
עוגה בחושה ועסיסית המתאימה לאוהבי הפרג ולאלו אשר מחפשים קינוחי פרווה. מתכון קל ופשוט להכנה.

העוגה הזו הינה פרווה אז כל שומרי הכשרות שימו לב העוגה הינה פרווה.
זמן ההכנה של העוגה הוא עד כ-60 דקות בלבד!! שעה ויש לכם עוגת פרג מהממת!
דרגת הקושי הינה קלה לכן אנחנו מבטיחים שהיצמדות למרכיבים ושלבי ההכנה ותצליחו להכין את המתכון.
אנחנו פה לכל שאלה כמובן במידה ואתם מסתבכים בשלב מסוים! 🙂

עוגת פרג מנצחת

הכמות שתצא לכם ממתכון זה הוא: תבנית אינגליש קייק.

מרכיבי המתכון של העוגה המנצחת והטעימה הזאת פשוטים מאוד ואלו המרכיבים:

ביצים, סוכר וניל, פרג טחון, קוקוס לבן טחון, אבקת אפייה, קמח לבן, מיץ תפוזים, שמן ותמצית וניל.

לציפוי: אבקת סוכר וכף מים.

אופן ההכנה של "עוגת פרג מנצחת" כולל בתוכו כ-7 שלבים בלבד.
כפי שציינו כבר לפני כן דרגת הקושי היא קלה לכן תוכלו להכין את העוגה בכיף ובקלות,
ואנו מתחייבים שהיצמדות למרכבי המתכון ולכל שלבי אופן ההכנה – כולם יצליחו.
ואם לא – אנחנו כאן לכל שאלה עבורכם 🙂
בשלב הראשון מחממים את התנור ל-170 מעלות.
באופן ההכנה בשלבים 2 עד שלב מספר 5 (כולל) מכינים את העוגה.
בשלב השישי מכינים את הגלייז בקערה מערבבים 100 גרם אבקת סוכר יחד עם כף מים עד קבלת גלייז חלק.
במידה והגלייז סמיך מידי ניתן להוסיף מעט מים ובמידה והוא דליל מידי תוסיפו אבקת סוכר.
בשלב השביעי והאחרון לאחר צינון של העוגה מזלפים את הגלייז באחידות.

עוגות בחושות

קצת מידע על עוגות בחושות, כיום הסוג הפופולרי ביותר שמכינים בכל העולם וגם במטבח הישראלי זוהי העוגה הבחושה.
למי שלא יודע למה היא נקראת כך אז למעשה אנו מדברים על עוגה שכל מרכיביה מעורבלים יחדיו במערבל
או בצורה ידנית כאשר לאחר שלב זה מוסיפים אליה קמח וחומרי תפיחה נוספים.

עוגות קרות

קצת מידע על עוגות קרות, אנשים רבים מעדיפים כיום עוגות קרות על פני עוגות בחושות או עוגות שמרים מסוימות.
הסיבה היא מעבר לטעם והמרקם הנפלא והקר גם התחושה שאנו אוכלים עוגה קרה שמקררת את הגוף ומביאה עמה תחושה
כיפית ונעימה – מעבר לטעם המשובח של מרכיבים מסוימים שיוצאים מהמקרר ישירות לפה שלכם.

אין טעים יותר או טעים פחות בעת הכנת עוגה או בחירת עוגה – הכל עניין של טעם.
יש כאלו שמעדיפים את העוגות הבחושות – ויש כאלו שמעדיפים את העוגות הקרות.

אצלנו באתר תוכלו למצוא את כל המינים והסוגים שרק תוכלו לרצות? יש משהו שבא לכם ואין? תכתבו לנו ונדאג לזה!

מתכונים לעוגות

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: