תמונה עוגת פרג לפסח | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת פרג לפסח

פסח מתקרב ואנחנו חייבים למלא לכם את המחברת במתכונים שתוכלו להכין לחג במידה ותרצו. והפעם? עוגת פרג ושקדים כשרה לחלוטין לפסח. עוגה בחושה עשויה מקמח שקדים. עוגה פרווה בפחות משעה עבודה!

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

40 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • המתכון מתאים לתבנית אינגליש קייק
  • 2 ביצים
  • שליש כוס סוכר
  • שליש כוס שמן
  • רבע כוס מיץ תפוזים
  • ⅔ כוס של פרג טחון
  • ⅔ כוס של קמח שקדים
  • 2 כפות קמח כשר לפסח או לחילופין קמח ללא גלוטן / קמח מצות דק
  • כפית אבקת אפיה (כפית מלאה)
  • שליש כוס קוקוס

אופן הכנה:

1
תחממו את התנור ל-180 מעלות.
2
בקערה תערבבו פרג, קמח שקדים, אבקת אפיה וגם את הקוקוס.
3
בקערה נפרדת הקציפו את הביצים במשך כחצי דקה לפחות. לאחר מכן הוסיפו את הסוכר והמשיכו להקציף במשך 2 דקות לפחות עד שתקבלו תערובת בהירה ותפוחה, לאחר מכן הוסיפו שמן ואת המיץ והמשיכו לערבב. בסוף מוספים את כל תערובת הקמחים ומערבבים יחדיו ערבוב קליל עד שתקבלו תערובת אחידה.
4
שמנו תבנית אינגליש קייק וצקו את הבלילה אל תוך התבנית.
5
הכניסו לתנור שחיממתם מבעוד מועד (ל-180 מעלות) ותאפו את העוגה במשך 30-35 דקות עד שתראו שאי אפויה (ניתן לבדוק זאת בעזרת קיסם)
6
פתחו את דלת התנור והשאירו את העוגה בתנור למשך 5-7 דקות ולאחר מכן הוציאו אותה.
7
טיפ המערכת: קנו פרג טחון טרי או תטחנו בעצמם בבית. זה חשוב לטעם העוגה!

עוגת פרג לפסח – קצת רקע ומידע על העוגה:

פסח מתקרב ואנחנו חייבים למלא לכם את המחברת במתכונים שתוכלו להכין לחג במידה ותרצו. והפעם?
עוגת פרג ושקדים כשרה לחלוטין לפסח. עוגה בחושה עשויה מקמח שקדים. עוגה פרווה בפחות משעה עבודה!

המתכון שלנו בא להעביר את המסר שגם בחג הפסח אפשר לאכול קינוחים ועוגות טעימים ולא כל הדברים הכשרים פחות טעימים.
העוגה הזאת משרתת זאת מצוין!

העוגה הזאת פרווה אז כל שומרי הכשרות אין ממה לדאוג העוגה כשרה לפסח ופרווה לחלוטין.
מרגע תחילת ההכנה עד הרגע שתוכלו לנגוס בה מדובר ב-40 דקות בלבד כאשר מרבית הזמן הוא האפייה של העוגה בתנור
שכן אורכו של האפיה הוא באזור 30-35 דקות בלבד, זמן ההכנה של העוגה עצמו הוא כ-10 דקות בלבד! כן, כן עשר דקות עבודה בלבד!

מרכיבי המתכון די פשוטים ואלו המרכיבים:

תבנית אינגליש קייק, ביצים, סוכר, שמן, מיץ תפוזים, פרג טחון (מומלץ מאוד מאוד טרי!), קמח שקדים
קמח כשר לפסח או לחילופין קמח ללא גלוטן / קמח מצות דק, אבקת אפיה וקוקוס.

*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.

כמו שציינו אופן ההכנה פשוט מאוד, זמן ההכנה המלא הוא כ-40 דקות, אבל רוב הזמן (30 דקות) זה אפייה בתנור.

הערות מטבח:

  1. נא לא לשכוח לחמם את התנור ל-180 מעלות מראש. זה חשוב!
  2. תבדקו שהעוגה אפויה בעזרת קיסם (כשהוא יוצא יבש)
  3. תנסו לא להקל ראש בעניין הפרג ולקנות פרג שנטחן במקום טרי או תטחנו בעצמכם זה משפר את הטעם פלאים!

בגלל הפופולאריות שיש לקינוחי עוגות והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם

מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגות שונות. גם עוגות בחושות וגם עוגות קרות.

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

אוהבים עוגות בסגנון הזה? יש לנו מספר מתכונים עבורכם שאולי תאהבו:

בנוסף לכך במיוחד לחג הפסח יש לנו מגוון רחב של מתכונים רק לחג הפסח!
לכניסה לחצו על שם הקטגוריה 'קינוחים לפסח'

וגם תוכלו למצוא קינוחים לכל חגי ישראל שכבר קיימים באתר תחת הקטגוריה 'קינוחים לחגים'

בבלוג שלנו כתבנו מאמר במיוחד לנושא הקינוחים לחג הפסח אתם מוזמנים לקרוא ולהתרשם.
קינוחים לפסח: האם קינוח כשר לפסח שונה בטעם מקינוח לא כשר לפסח?

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: