תמונה עוגת מייפל ופקאן | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת מייפל ופקאן

אין ספק שהשילוב המנצח הוא מייפל ופקאן! עוגת מייפל ופקאן אוורירית ועסיסית, לחה וטעימה בטירוף שתחוסל בתוך חמש דקות! מתכון קליל שלא תפסיקו להכין

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

שעה

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1 וחצי שקיות סוכר וניל
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 1/2 כוס שמן
  • 4 ביצים
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1/2 בקבוק מייפל
  • 2 כוסות פקאן מסוכר קצוץ
  • 2 כפות קמח לבן

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל180 מעלות
2
טורפים בעזרת מטרפה או מזלג 4 ביצים בקערה.
3
מוסיפים את השמן ומיץ התפוזים ומערבבים היטב.
4
מוסיפים את הקמח התופח, סוכר וניל וסוכר לבן ומערבבים בעדינות עד קבלת בלילה אחידה.
5
בקערה נפרדת מערבבים היטב פקאן קצוץ וקמח לבן עד ציפוי מלא של הפקאן. מוסיפים את הפקאן לתערובת ומערבבים היטב.
6
משמנים 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית בקוטר 24 ויוצקים את התערובת אליהן.
7
אופים למשך 40-50 דקות עד השחמה. לבדיקת העוגה נועצים קיסם במרכז העוגה, במידה והקיסם יוצא יבש - העוגה מוכנה! חשוב לא לחכות עד שהקיסם יצא יבש לגמרי, זה בסדר שיהיו עליו מעט פירורים ורטיבות קלה, אחרת העוגה תצא שרופה ויבשה.
8
נחורר את העוגה בעדינות לאחר האפיה ונזלף בנדיבות סירופ מייפל על העוגה.

עוגת מייפל ופקאן – קצת רקע ומידע על העוגה:

אין ספק שהשילוב המנצח הוא עוגת מייפל ופקאן!
עוגת מייפל ופקאן אוורירית ועסיסית, לחה וטעימה בטירוף שתחוסל בתוך חמש דקות!
מתכון קליל שלא תפסיקו להכין
המתכון הוא פרווה אז לכל שומרי הכשרות לא לדאוג – המתכון הוא פרווה.

עוגת מייפל ופקאן

מרכיבים המתכון פשוטים מאוד וקיימים כמעט בכל בית, ואלו המרכיבים:
קמח תופח, סוכר וניל, סוכר לבן, שמן, ביצים, מיץ תפוזים, בקבוק מייפל, פקאן מסוכר קצוץ וקמח לבן
*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.
אופן ההכנה פשוט מאוד, העבודה עצמה על העוגה מסתכמת בכ-10 דקות בלבד! כן כן , 10 דקות בלבד.
מרבית העבודה נעשית בתנור בזמן שהעוגה נאפית עד לתוצאה המושלמת.

אופן ההכנה כולל בתוכו כ-8 שלבים בלבד!
כאשר בשלב השביעי הוא שלב האפייה: אופים למשך 40-50 דקות עד השחמה. לבדיקת העוגה נועצים קיסם במרכז העוגה,
במידה והקיסם יוצא יבש – העוגה מוכנה! חשוב לא לחכות עד שהקיסם יצא יבש לגמרי,
זה בסדר שיהיו עליו מעט פירורים ורטיבות קלה, אחרת העוגה תצא שרופה ויבשה.
*הערה חשובה: נא לא לשכוח לחמם את התנור ל-180 מעלות מראש. זה חשוב!

בגלל הפופולאריות של העוגות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם

מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגות שונות. גם עוגות בחושות וגם עוגות קרות.

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

בנוסף הבלוג שלנו שעוסק במגוון כתבות מעניינות מתחום הקינוחים עוסק בכתבות המתאימות למתכון הנ"ל

אז למה אתם מחכים?

וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או לרשום לנו בקבוצת הפייסבוק איך יצא. נשמח לפרסם 😊

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: