תמונה מתכון עוגת מייפל אגוזים | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת מייפל אגוזים

השילוב הקלאסי של מייפל ואגוזים אף פעם לא מאכזב. במיוחד לא כשמדובר בעוגה מלאה בסירופ מייפל מפנק וקראנציות של אגוזים, הבונוס הוא שמדובר במתכון לעוגת מייפל אגוזים כל כך קל שאחרי 10 דקות עבודה כל שנותר הוא לחכות בציפיה ליד התנור. העוגה המושלמת לאירוח או לנשנוש

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

60 דקות

דרגת קושי

פרווה

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1 וחצי שקיות סוכר וניל
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 1/2 כוס שמן
  • 4 ביצים
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1/2 בקבוק מייפל
  • 2 כוסות אגוזי מלך קצוצים גס
  • 2 כפות קמח לבן

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל180 מעלות
2
טורפים בעזרת מטרפה או מזלג 4 ביצים בקערה.
3
מוסיפים את השמן ומיץ התפוזים ומערבבים היטב.
4
מוסיפים את הקמח התופח, סוכר וניל וסוכר לבן ומערבבים בעדינות עד קבלת בלילה אחידה.
5
בקערה נפרדת מערבבים היטב אגוזי מלך קצוצים וקמח לבן עד ציפוי מלא של האגוזים. מוסיפים את האגוזים לתערובת ומערבבים היט
6
משמנים 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית בקוטר 24 ויוצקים את התערובת אליהן.
7
אופים למשך 40-50 דקות עד השחמה. לבדיקת העוגה נועצים קיסם במרכז העוגה, במידה והקיסם יוצא יבש - העוגה מוכנה! חשוב לא לחכות עד שהקיסם יצא יבש לגמרי, זה בסדר שיהיו עליו מעט פירורים ורטיבות קלה, אחרת העוגה תצא שרופה ויבשה.
8
נחורר את העוגה בעדינות לאחר האפיה ונזלף בנדיבות סירופ מייפל על העוגה.

עוגת מייפל אגוזים – קצת רקע ומידע על העוגה:

השילוב הקלאסי של מייפל ואגוזים אף פעם לא מאכזב. במיוחד לא כשמדובר בעוגה מלאה בסירופ מייפל מפנק וקראנציות של אגוזים,
הבונוס הוא שמדובר במתכון לעוגת מייפל אגוזים כל כך קל שאחרי 10 דקות עבודה כל שנותר הוא לחכות בציפיה ליד התנור.
העוגה המושלמת לאירוח או לנשנוש
המתכון הוא פרווה אז לכל שומרי הכשרות לא לדאוג – המתכון הוא פרווה.
דרגת הקושי היא קלה אך דורשת ריכוז בגלל אורכו של המתכון, היצמדות למידע הדרוש כאן יבטיח לכם הצלחה במתכון!
מרכיבים המתכון פשוטים מאוד וקיימים כמעט בכל בית, ואלו המרכיבים:
קמח תופח, סוכר וניל, סוכר לבן, שמן, ביצים, מיץ תפוזים, בקבוק מייפל, אגוזי מלך וקמח לבן
*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.
אופן ההכנה פשוט מאוד, העבודה עצמה על העוגה מסתכמת בכ-10 דקות בלבד! כן כן , 10 דקות בלבד.
מרבית העבודה נעשית בתנור בזמן שהעוגה נאפית עד לתוצאה המושלמת.
*הערה חשובה: נא לא לשכוח לחמם את התנור ל-180 מעלות מראש. זה חשוב!

בגלל הפופולאריות של העוגות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם

מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגות שונות. גם עוגות בחושות וגם עוגות קרות.

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

בנוסף הבלוג שלנו שעוסק במגוון כתבות מעניינות מתחום הקינוחים עוסק בכתבות המתאימות למתכון הנ"ל

אז למה אתם מחכים?

וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או לרשום לנו בקבוצת הפייסבוק איך יצא. נשמח לפרסם 😊

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: