עוגת לימון וקוקוס | מתכונים לעוגות | מתכונים לעוגות פרווה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת לימון וקוקוס

מתכון מהמם לעוגה על טהרת פירות ההדר, והפעם בחרנו בלימון. ב-40 דקות תקבלו עוגת לימון וקוקוס בחושה עסיסית וטעימה בטירוף, עוגת פרווה בפחות משעה שתמיד כיף שיש בבית!

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

40 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


תבנית אינגליש קייק

  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • 1/3 כוס שמן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות מיץ לימון טרי
  • 1/2 כוס מים
  • קליפה מגורדת דק מחצי לימון
  • 3/4 כוס קמח לבן
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כוס קוקוס לבן טחון

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל-180 מעלות
2
בקערה גדולה מקציפים בעזרת מטרפה את הביצים יחד עם הסוכר עד קבלת קצף תפוח ובהיר.
3
מוסיפים שמן, מיץ לימון, מים, תמצית וניל וגרידת לימון וטורפים היטב עד קבלת תערובת אחידה.
4
מוסיפים את הקמח הלבן ואבקת האפייה והקוקוס ומערבלים עד קבלת בלילה אחידה ללא גושים.
5
משמנים היטב תבנית אינגליש קייק ויוצקים אליה את התערובת, אופים למשך כחצי שעה, העוגה מוכנה כאשר נועצים קיסם במרכז העוגה והוא יוצא יבש עם פירורים לחים.

עוגת לימון וקוקוס – קצת רקע ומידע על העוגה:

מתכון מהמם לעוגה על טהרת פירות ההדר, והפעם בחרנו בלימון.
ב-40 דקות תקבלו עוגת לימון וקוקוס בחושה עסיסית וטעימה בטירוף, עוגת פרווה בפחות משעה שתמיד כיף שיש בבית!

אחד הדברים שתמיד טוב שיהיה בבית ללא ספק, זה קינוח פרווה.
במיוחד לאלו ששומרים כשרות ואת זמן ההמתנה בין אכילת בשר וחלב.
קינוחים פרווה אלו קינוחים שתמיד כיף שיש בצנצנת בבית או במקרר שאפשר לאכול בכל עת שמתחשק לנו.

כפי שכבר הבנתם העוגה הזאת הינה פרווה – אז לכל שומרי הכשרות אין לכם ממה לדאוג העוגה פרווה.
זמן ההכנה של הקינוח הוא כארבעים דקות בלבד! כן , כן ארבעים דקות והעוגה מוכנה.
דרגת הקושי הינה קלה לכן אנחנו מבטיחים שהיצמדות למרכיבים ושלבי ההכנה ותצליחו להכין את המתכון.
אנחנו פה לכל שאלה כמובן במידה ואתם מסתבכים בשלב מסוים! 🙂

עוגת לימון וקוקוס

הכמות שתצא לכם מהמתכון היא תבנית אינגליש קייק.

מרכיבי המתכון של המתכון הנ"ל פשוטים מאוד ואלו המרכיבים:

ביצים, כוס סוכר לבן, שמן, תמצית וניל, מיץ לימון טרי, מים, קליפה מגורדת דק מחצי לימון, קמח לבן, אבקת אפייה וקוקוס לבן טחון.

*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.

אופן ההכנה של "עוגת לימון וקוקוס" כולל בתוכו כ-5 שלבים בלבד.
כפי שציינו כבר לפני כן דרגת הקושי היא קלה לכן תוכלו להכין את העוגה הזאת בכיף ובקלות,
ואנו מתחייבים שהיצמדות למרכבי המתכון ולכל שלבי אופן ההכנה – כולם יצליחו.
ואם לא – אנחנו כאן לכל שאלה עבורכם 🙂
  1. תחממו את התנור מראש ל-180 מעלות.
  2. קחו קערה גדולה והקציפו בעזרת מטרפה את הביצים יחד עם הסוכר עד שתקבלו קצף תפוח ובהיר.
  3. כעת הוסיפו את המרכיבים הבאים שמן, מיץ לימון, מים, תמצית וניל וגרידת לימון וטורפים היטב עד קבלת תערובת אחידה.
  4. ואז הוסיפו את הקמח הלבן ואבקת האפייה והקוקוס ומערבלים עד קבלת בלילה אחידה ללא גושים.
  5. שמנו היטב תבנית אינגליש קייק ויוצקים אליה את התערובת, אופים למשך כחצי שעה,
    העוגה מוכנה כאשר נועצים קיסם במרכז העוגה והוא יוצא יבש עם פירורים לחים.

עוגות בחושות

קצת מידע על עוגות בחושות, כיום הסוג הפופולרי ביותר שמכינים בכל העולם וגם במטבח הישראלי זוהי העוגה הבחושה.
למי שלא יודע למה היא נקראת כך אז למעשה אנו מדברים על עוגה שכל מרכיביה מעורבלים יחדיו במערבל
או בצורה ידנית כאשר לאחר שלב זה מוסיפים אליה קמח וחומרי תפיחה נוספים.

עוגות קרות

קצת מידע על עוגות קרות, אנשים רבים מעדיפים כיום עוגות קרות על פני עוגות בחושות או עוגות שמרים מסוימות.
הסיבה היא מעבר לטעם והמרקם הנפלא והקר גם התחושה שאנו אוכלים עוגה קרה שמקררת את הגוף ומביאה עמה תחושה
כיפית ונעימה – מעבר לטעם המשובח של מרכיבים מסוימים שיוצאים מהמקרר ישירות לפה שלכם.

אין טעים יותר או טעים פחות בעת הכנת עוגה או בחירת עוגה – הכל עניין של טעם.
יש כאלו שמעדיפים את העוגות הבחושות – ויש כאלו שמעדיפים את העוגות הקרות.

אצלנו באתר תוכלו למצוא את כל המינים והסוגים שרק תוכלו לרצות? יש משהו שבא לכם ואין? תכתבו לנו ונדאג לזה!

מתכונים לעוגות

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: