תמונה מתכון לעוגת לוטוס קרה | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת לוטוס קרה

העוגיות שכמעט כולם אוהבים משתלבות פשוט נהדר בעוגה קרה שמפוצצת בטעמי לוטוס איכותיים. מתכון של עוגה עשירה שכל אורח או טועם פשוט יתאהב בה. עוגת לוטוס ממכרת ומפוצצת בטעמי לוטוס! אפשר להגיש כעוגה קרה או עוגת גלידה קפואה

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

עד שעה

דרגת קושי

בינוני

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • תבנית עגולה בקוטר 26
  • 250 גרם עוגיות לוטוס
  • גרם חמאה
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה (500 מ״ל)
  • 2 גביעי שמנת חמוצה (200 מ״ל)
  • 3 כפות פודינג וניל
  • צנצנת ממרח לוטוס

אופן הכנה:

1
לטחון את עוגיות הלוטוס עד קבלת פירורים
2
להמיס את החמאה במיקרוגל ולהוסיף אותה אל העוגיות הטחונות
3
לשטח בעזרת כף את העוגיות בתחתית התבנית בשכבה אחידה ולהכניס למקפיא להתקשות
4
להקציף בקערת המיקסר 2 מיכלי שמנת מתוקה עד לקבלת מוס יציב במרקם יוגורט, להוסיף את הפודינג ולהקציף עד קבלת מסה מעט יציבה וקשה יותר
5
להוסיף את השמנת החמוצה ולערבב הקיפולים עדינים אל תוך השמנת
6
מוזגים את הקצפת אל התבנית ומחזירים למקרר לייצוב של כחצי שעה
7
להמיס את ממרח הלוטוס בפולסים במיקרו (לא לחמם מעל חצי דקה, הלוטוס נמס במהירות!)
8
לשפוך את ממרח הלוטוס מעל העוגה ולהחזיר למקרר להתייצבות נוספת

עוגת לוטוס קרה – קצת רקע ומידע על העוגה:

עוגת לוטוס קרה הינה אחת מהעוגות הפופולאריות ביותר כיום.
לעוגות לוטוס יש כיום עשרות מתכונים שונים של ברחבי הרשת או ספרי הבישול השונים. חלקם מוצלחים יותר חלקם מוצלחים פחות.

בשנים האחרונות עוגיות לוטוס נכנסו אל חיינו בסערה הרבה יותר מפעם והטעם הטעים שלהם השתלט על מאות מתכוני ברחבי העולם.

בהמון וריאציות וסגנונות שונים של מתכונים – מגלידה ועד סופלה, אבל הפופולרי ביותר זו עוגת לוטוס קרה וטעימה

שבאה מושלם עם הקפה או התה בבוקר או בערב מול הספה עם כוס שתייה חמה, השילוב הוא פשוט מדהים.

עוגת לוטוס

מתכון לעוגת לוטוס קרה וטעימה בטירוף, עוגה מושחתת על טהרת הלוטוס.
עד שעה עבודה בלבד ויש לכם עוגה פשוט מושלמת!

במתכון הנ"ל זמן ההכנה הוא קצר מאוד יחסית בסך הכל עד שעה! כן כן, עד שעה והעוגה מוכנה.

המתכון הוא כמובן חלבי לכל השומרים, איך לא?

דרגת קושי ההכנה הוא בינוני, אך הצמדות מדויקת לכל שלבי אופן ההכנה וכל אחד יוכל להכין את העוגה.

מרכיבי העוגה הם פשוטים מאוד ואלו המרכיבים:

תבנית עגולה בקוטר 26", עוגיות לוטוס, חמאה, 2 מיכלי שמנת מתוקה, 2 גביעי שמנת חמוצה, פודינג וניל וצנצנת ממרח לוטוס

אופן ההכנה כולל בתוכו 8 שלבים בלבד.

באשר לכמויות המרכיבים הרשומים ואופן ההכנה נא להשתמש בכמויות ובאופן ההכנה שלב אחר שלב. זה חשוב!

הערה: שימו לב לסעיף מספר 4 – הוא נורא חשוב לתהליך הכנת העוגה.

"להקציף בקערת המיקסר 2 מיכלי שמנת מתוקה עד לקבלת מוס יציב במרקם יוגורט,

להוסיף את הפודינג ולהקציף עד קבלת מסה מעט יציבה וקשה יותר"

המלצה שלנו: למזוג את הקצפת אל התבנית ומחזירים למקרר לייצוב של כחצי שעה

בגלל הפופולאריות של העוגות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם

מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגות שונות. גם עוגות בחושות וגם עוגות קרות.

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: