תמונה מתכון עוגת טחינה ואגוזים | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

עוגת טחינה ואגוזים

אם גם אתם אובססיביים לטחינה ומוסיפים אותה לכל מאכל בדיוק כמונו ואוהבים אותה גם בקינוחים המתכון הזה בדיוק בשבילכם! עוגת טחינה ואגוזים עסיסית וטעימה בטירוף עם מתכון קליל ללא מאמץ

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 2 ביצים
  • ½ כוס סוכר לבן
  • ½ כפית תמצית וניל
  • 1 שקית סוכר וניל
  • ½ כוס שמן
  • ½ כוס מיץ תפוזים
  • 1 כוס קמח לבן
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • ½ כפית שטוחה סודה לשתיה
  • למילוי: 2 כפות טחינה גולמית
  • 1 כף דבש
  • 3 כפות אגוזי מלך קצוצים

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל180 מעלות.
2
מערבבים בקערה למילוי 2 כפות טחינה עם כף של דבש היטב ומניחים בצד לבנתיים.
3
מקציפים בקערה בעזרת מיקסר או מטרפה את הביצים והסוכר. מוסיפים את השמן, תמצית הוניל ומיץ התפוזים ומערבבים היטב.
4
מוסיפים קמח, אבקת אפיה ואבקת סודה לשתיה ומערבבים קלות עד הטמעה בתערובת.
5
משמנים תבנית אינגליש קייק (הכמות מספיקה ל2 תבניות) היטב ויוצקים את הבלילה לתבנית עד ¾ גובה. מוסיפים את תערובת הטחינה ומעליה מוסיפים שכבה נוספת של הבלילה. מערבבים קלות בעזרת קיסם בכדי לערבב מעט את השכבות שנוצרו.
6
אופים במשך 30 דקות עד השחמה.

עוגת טחינה ואגוזים – קצת רקע ומידע על העוגה:

אם גם אתם אובססיביים לטחינה ומוסיפים אותה לכל מאכל בדיוק כמונו ואוהבים אותה גם בקינוחים
המתכון הזה בדיוק בשבילכם! עוגת טחינה ואגוזים עסיסית וטעימה בטירוף עם מתכון קליל ללא מאמץ
המתכון הוא פרווה אז לכל שומרי הכשרות לא לדאוג – המתכון הוא פרווה.

עוגת טחינה ואגוזים

מרכיבי המתכון פשוטים מאוד וקיימים כמעט בכל בית, ואלו המרכיבים:
ביצים, סוכר לבן, תמצית וניל, סוכר וניל, שמן, תפוזים, קמח לבן, אבקת אפייה וסודה לשתייה
למילוי תצטרכו טחינה גולמית, דבש ואגוזי מלך קצוצים
*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.
אופן ההכנה פשוט מאוד, העבודה עצמה על העוגה מסתכמת בכ-30 דקות בלבד! כן כן , 30 דקות בלבד.
מרבית העבודה נעשית בתנור בזמן שהעוגה נאפית עד לתוצאה המושלמת.
אופן ההכנה של המתכון כולל בתוכו כ-6 שלבים בלבד!
זמן האפייה בתנור הוא כ-30 דקות עד השחמה.
אך שימו לב להערה מספר 5: משמנים תבנית אינגליש קייק (הכמות מספיקה ל2 תבניות) היטב ויוצקים את הבלילה לתבנית עד ¾ גובה.
מוסיפים את תערובת הטחינה ומעליה מוסיפים שכבה נוספת של הבלילה. מערבבים קלות בעזרת קיסם בכדי לערבב מעט את השכבות שנוצרו.
*הערה חשובה: נא לא לשכוח לחמם את התנור ל-180 מעלות מראש. זה חשוב!

בגלל הפופולאריות של העוגות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם

מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגות שונות. גם עוגות בחושות וגם עוגות קרות.

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

בנוסף הבלוג שלנו שעוסק במגוון כתבות מעניינות מתחום הקינוחים עוסק בכתבות המתאימות למתכון הנ"ל

אז למה אתם מחכים?

וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או לרשום לנו בקבוצת הפייסבוק איך יצא. נשמח לפרסם 😊

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: