תמונות המתכון יעלו בקרוב מאוד.

עוגת וניל פרווה

אחרי שקיבלנו ביקורות מדהימות על עוגת וניל שלנו – לקחנו את זה לתשומת ליבנו ודאגנו לכם למתכון פרווה. מתכון לעוגת וניל פרווה בשעה עבודה בלבד. מתכון לעוגה בחושה עסיסית, פריכה וטעימה בטרוף!

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

שעה

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


תבנית אינגליש קייק

  • 2 ו 1/2 כוסות קמח לבן
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 ו 1/2 כוסות סוכר לבן
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • 4 ביצים
  • 3/4 כוס שמן
  • 250 מ"ל שמנת צמחית (מיכל אחד)

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל-170 מעלות
2
מערבבים בקערה את החומרים היבשים - קמח לבן, סוכר וניל, אבקת אפייה ואינסטנט פודינג וניל
3
בקערת מיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים, סוכר לבן וסוכר וניל עד לקבלת קצף בהיר ותפוח.
4
מעבירים את המיקסר למהירות נמוכה ומוספים בהדרגה את השמן ותמצית הוניל.
5
מוסיפים לסירוגין שמנת צמחית ותערובת יבשים עד להטמעה וקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
6
מעבירים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק משומנת היטב ואופים כ40 דקות או עד הכנסת קיסם למרכז העוגה שיוצא עם פירורים לחים.
7
מצננים את העוגה, ניתן לקשט באבקת סוכר

עוגת וניל פרווה – קצת רקע ומידע על העוגה:

אחרי שקיבלנו ביקורות מדהימות על עוגת וניל שלנו – לקחנו את זה לתשומת ליבנו ודאגנו לכם למתכון פרווה.
מתכון לעוגת וניל פרווה בשעה עבודה בלבד. מתכון לעוגה בחושה עסיסית, פריכה וטעימה בטרוף!

המתכון הוא פרווה כמו שהבטחנו לכם, אז כל שומרי הכשרות אין לכם ממה לדאוג המתכון פרווה לחלוטין 🙂
דרגת הקושי של הכנת המתכון היא קלה וכולם יוכלו להכין אותה ללא בעיה.
זמן ההכנה המלא של המתכון הוא כשעה בלבד! כן, כן! 60 דקות והעוגה מוכנה.

מתכון לעוגת וניל פרווה

להכנת 'עוגת וניל פרווה' תצטרכו את המרכיבים הבאים:

הכמות שיוצאת מהמתכון: תבנית אינגליש קייק 

קמח לבן, אבקת אפיה, סוכר וניל, תמצית וניל, סוכר לבן, אינסטנט פודינג וניל, ביצים, שמן ושמנת צמחית (מיכל אחד).

*להצלחת המתכון נא להשתמש באופן מדויק בכמויות המצוינות במתכון.

אופן ההכנה של העוגה כולל בתוכו כ-7 שלבים.

כאשר בשלב הראשון שלב שחשוב לזכור ובו נחמם את התנור: מחממים תנור ל-170 מעלות

בשלב השישי זהו השלב שנעביר הכל אל התבנית של האפיה: מעבירים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק משומנת היטב ואופים
כ-40 דקות או עד הכנסת קיסם למרכז העוגה שיוצא עם פירורים לחים.

שלב האחרון זה שלב הקירור והקישוט של העוגה: מצננים את העוגה, ניתן לקשט באבקת סוכר

בגלל הפופולאריות של העוגות האלה והביקוש הרב ואהבה שהן מקבלות צוות הקונדיטורים של ללוש הכין עבורכם

מספר של מתכונים שונים לסוגי עוגות שונות. גם עוגות בחושות וגם עוגות קרות.

מעוניינים במתכונים נוספים לעוגות? היכנסו לקטגוריה המלאה > 'עוגות בחושות' , 'עוגות קרות'

את כל המתכונים של העוגות הקיימים באתר תוכלו לראות באתר תחת קטגוריה 'עוגות'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: